THAT EXERCISE AINT BUILDING NO BATTAM..DIS NUH EXPLAIN THE INJECTION MARK DEM LAUREN
10 thoughts on “LAUREN WHAT ABOUT THE SQUATS”
Mi naaa go badda wid dis dis mawning eno.. mi need help fi call madden cause mi encounter waah hood whey fi inna casket an mi want dem fi tek it a how much dem a charge.
Those are glute kickbacks and they do indeed build and shape the glutes, I would recommend adding a resistance band
Squats do NOT make everyone’s butt bigger, some people will get bigger quads (thighs)
Add some deadlifts, bridges, hip thrusts…
Oh please Lauren u know u got ur butt done don’t even bother. y u trying so hard to prove tht it’s not? Dem nuh say moneymike lef Roxanne suh u nuh need fi kill up yourself again. Cho jus kool man.
Mi naaa go badda wid dis dis mawning eno.. mi need help fi call madden cause mi encounter waah hood whey fi inna casket an mi want dem fi tek it a how much dem a charge.
:nerd
Latty you floored me dwl
Then Latty mi did affi circle back round….Was it an anaconda or a garden snake. We need more details in order to plan the funeral.
Those are glute kickbacks and they do indeed build and shape the glutes, I would recommend adding a resistance band
Squats do NOT make everyone’s butt bigger, some people will get bigger quads (thighs)
Add some deadlifts, bridges, hip thrusts…
take a close up of the injection marks to prove your point Miss
They always think they foolin somebody . Silly hoes
The injection marks re the sender and the lower back tattoo says otherwise. Girl bye!
Pay Dem no mind Cuz I’m willing to believe you Lauren…Liieeee to meet Laur!!!
Oh please Lauren u know u got ur butt done don’t even bother. y u trying so hard to prove tht it’s not? Dem nuh say moneymike lef Roxanne suh u nuh need fi kill up yourself again. Cho jus kool man.