His dady is famous and he wants to be also..this is the kind of battyman I don’t like if yu gay yu gay don’t dress up like gal a walk round fi get attention
Den a how Unnu think magic get aids cause a undacova fish so di son nuh surprise me… It’s just him too big an trang fi be so flaming no sah…. di family f__k right up pan one a him pic Mi see di sister say don’t get skinnier than me dwl a joke dis
Highly Concerned: Please nuh bodda wid it; no call Jesus fi come ya so….Do nuh mek Jesus waste Him time. Him have more important things to attend to kmt.
His poor father must bawl everytime he sees these things here.
This is what self hate looks like, disgusting!
Same suh.
Sins of parents really do fall on the children magic need to go repent
Bet his Birkin is authentic
His dady is famous and he wants to be also..this is the kind of battyman I don’t like if yu gay yu gay don’t dress up like gal a walk round fi get attention
Hate this creature
Mi wah fight him yuh see especially when him did big and fat and spandex up.
Bun battyfish.Germany 1,Italy 1..extra time now inna the football.
Den a how Unnu think magic get aids cause a undacova fish so di son nuh surprise me… It’s just him too big an trang fi be so flaming no sah…. di family f__k right up pan one a him pic Mi see di sister say don’t get skinnier than me dwl a joke dis
Jesum King ! A wha dat?
:dp :dp …Who the heck would find this attractive?????
Jesus if u nuh BUSY, STOP FI A MINUTE RITE HERE!!!..
Highly Concerned: Please nuh bodda wid it; no call Jesus fi come ya so….Do nuh mek Jesus waste Him time. Him have more important things to attend to kmt.