LAWDDDDDDD MY BODY…BUSY AND TINKERBELL DIS IS BAD

MET SEE WHEN WE WAS TELLING UNO FROM 2016 SEH TINKERBELL NO STOP SUCK THE MAN DEM HOOD INA THE MUSIC INDUSTRY PEOPLE THINK A CHATTING. WEN SHE USE TO F**K GYPTIAN ALL HIM MEK SHE DO A SUCK HIM HOOD AND HIM WOMAN FIND OUT AND GYPTIAN AFFI CUT THE LINK. SHE A Sucks NUFF HOOD LONG TIME .SUH WHEN THE VIDEO WID SHE AND BUSY RELEASE UNO SEE SAY A NO LIE NOTHING WEH CHAT PON HERE A NUH LIE. TINKERBELL IS A NASTY GAL LONG TIME SUCK OFF BUSY HOOD WEH HIM PUSH INA EVER GAL RAW. MI NUH KNOE Y YUH TINK BREED FI HIM WILL MAKE YUH WIFE N HIM HAVE SO MUCH PICKENY TO TAKE CARE OF. NEVA KNOE D ONE LIKKLE AFRICA TRIP GET INA YUH HEAD AND THE COUPLE TIME YUH GO HIM YARD, NUH STOP TEK VIDEO NEVA SEE COME SEE. AH HOW LONG YUH TINK DAT DID AGO LAST FA JUS BILL AH YUH YARD N GWAAN BABYSIT WID AH BIG SUCK HOOD VEDIO INA YUH FACE. BUSY JUS FREN UP EM BABYMADDA DEM WEN EM WAN A F**K N UNO FI SUCK HIM HOOD. YUH COULDNT WAIT FI D WORLD KNOE YUH BREED FI BUSY NW YUH SHAME LIKA DOG. BAY SUCK YUH MADA HIM TELL YUH. OUTA EVERYBODY SUMBODY COULD AGO BREED FI BUSY WEH HAVE SIX BABY MADA PLUS WEH WE NUH KNOE BOUT. WAIT AH WHICH SCHOOL HIM AH PAY FI YUH GO GIRL STOP WALK AND TELL LIE.YUH GIV BUSY HERPES R AH HIM GIV YUH

57 thoughts on “LAWDDDDDDD MY BODY…BUSY AND TINKERBELL DIS IS BAD

1. I don’t know how these women breed for a man that have a lot of of kids with different women…..and know the things that ppl talk about him not taking care of his children.
    If he isn’t taking care of his responsibilities by going 1/2 with the mother to take care of the child, bring him to court. Hopefully then, he will start bagging that shit up. How can you want to breed a woman you know only wants money? Good for them.
    The child is the the one that suffers though.

2. These females have to take the blame when it comes to fatherless households as well. She KNEW the type of person Busy was and she knew he had other kids and wasn’t taking care of them. Because he brought her to Africa she thought she was different right? Chicken head all a dem. Sorry for the child because the little girl is gorgeous.

3. Fi real mom she know weh she a get har self Ina just becauSe of likes and greed!! Red eye fi car, house and little
    Africa trip means nothing some part a Africa nuh need a visa. Mi nuh sorry fi har she knoe d mon hav him pickeny Dem none a dem live wid him suh weh dat show yuh as a woman. Him will
    Giv money fi him pickeny them once in a while n giv yuh a f**k but a it dat. Same like how him do all ah him baby madda dem. No sense before yuh gwaan tek d trip them n little money n save. All ah him baby mada dem hav power ova him tinker bell so yuh fool bad.

4. She seh busy nuh wan har wear nuh false hair woiiiiiiiii suh she nuh wear non hahah man clown dis to bloodclawt n yuh still ah nuh First Lady. Busy mean em nuh wan yuh beg em buy nuh hair fi do yuh head! Mi see har wah day gal head wan duh not even d high school gal dem hair
    Nuh look suh. Busy n all ah him bby madda dem affi chat cuz of d pickeny dem n will
    F**k n sleep wid dem ah night time suh tinka bell think again!yuh shame yuh self. Tuh d only fool listen to busy n yuh get the biggest flop . All a the baby madda
    Dem av pic fi post ah him and them together yuh can’t post not one!

1. Do controlling dirty men dem love manipulate the man glown gal dem, and when u look pan do man dem, dem inna the most expensive wear. But dem a manipulate the man glown dem. Nuh fi fix up themselves, mi notice most of the Jamaican entertainer love go pick up the fool fool gal dem

5. One Africa trip and a breed! No house or place for yourself still live with u mother. Still av to work for little and nothing, still taking taxie.Busy worthless still cause me know in har room need some good furniture oh she still a sleep with her little sista ? N a suck hood in har mother place gyal And busy just move on to the next gyal. WHY THIS GIRL THINK SHE COULD BE Exceptional

6. But lordddd who wan go Africa it’s not like its a vacation the man go work and carry the cocky cooler with him the man is a star. He carry the rest of his crew along dwl deh gyal just get a little get away frm har yard. Dwl

7. Notice she can’t even post on busy Instagram page. When busy get him visa she is the last one know cause fool find out LAST she run go comment under busy friend page and bout ” me happy fi uno” haha and couldn’t even look over his page.

8. why they behave like dick sucking is a crime? it’s 2017, if u not sucking your man he gonna find someone else to do it. next.

9. But kiss mi rass somebody post pon busy wall seh tinker bell pickeny lip a bus up caz a lack of milk tinker bell why yuh sen ppl pon d man page now dwrcl no sah yuh Neva knoe seh a nuff pickeny tink a shani alone him av Ina pampers go up a tower hill go help out shani brother. Busy just a breed uno up n cut dwl him fi do better doe but uno women know how him stay and still suh Ina D video tinker bell
    Still a f**k him without condom n she knoe seh busy ah f**k ah road without condom nasty gyal suh nobody can’t sorry fi fool eidiot gyal ! A easy life them did
    A look tink busy ago buy house n car giv dem dwl now it’s a big disgrace look pon har Ina the video tpc!

10. Whoever send this in is sooo dumb !!! A man Will always f**k a girl like the girl in the video… She is cute and het body is banging plus she suck him hood good !!! So even if she have a Pickney for him that Pickney will def get taken care of … From the looks of the video the gal a enjoy Her cocky dwl u go girl …

11. Everytime I see this video me affi feel away look how d gyal embarrass har bloodclawt
    Self man! Now all a him gyal dem n rest a baby madda a Laff after har.Yuh name a clean road side dis video deh circulate wats app, ig, Facebook, ova yah, ova deh suh . Wah day she at work d gyal dem no stop Laff and chat har .

12. Who’s said that a man will
    Always f**k a girl like the one in the video .. Wid him shoe n clothes on no bitch no only sluts and gal them know use to sucking hood . Not even that but after sucking so hard him still don’t want u! and he have all his kids to get take care of too. So think again not only your child but all the eight pickeny dem u don’t even know some of u pickeny siblings dem. a lot a gyal a suck busy hood but as I said fool always know last always get catch and will always get shit pon the man a star him tired fi get him hood suck .

13. tinker bell @ Anonymous 1:08 a you write this!!! Mi kw how yuh text goodie lol get some shame cause me and yuh know seh busy nah look pon yuh. Yuh fi tell the world wah him say about the video when it release. N a suck yuh did affi suck d hood fi get money fi d baby member girllll. Yuh nuh look good girl yuh head wah duh!! Which body banging WHERE! Yuh nuh shame look how long yuh nuh see busy him nah deal wid yuh girl stop tell lie nuh mon cho lol. Suh if yuh suck him hood good why it nuh hold him why him nuh wan yuh . Why yuh affi a bawl dwn d place . Nuff gyal suck him hood but a who get disgrace and shame. Busy have seven baby mother in one little place suh yuh tink suck him hood will let u be the one wheel n come again plus him call yuh big hole gyal suh wah good bout dis. U affi a suck hood fi him giv him pickeny a little money you stomach stronggg suh no long time u a suck hood goodie suh yuh nuh must good by now tink man a fool him know yuh a suck hood gyal

14. It is very sad that he has the means of buying or helping her to buy a car and does not…she should have had a car before baby born. Cute girl, but busy is a worthless thing called man.. his genes are soooooo effing strong, dat alone wouldn’t mek him breed me. Him mean, selfish, worthless, and not attractive in any way shape or form.
    If a man driving a benz or any expensive vehicle, he can afford to buy or help to buy a Toyota Corolla for the mother of his child.
    I hope these young girls get wise, if you want to tek a man with money, wait until you get things and secure before you breed. Promises are simply just promises, it is comfort for a fool.

They should strip him of his ambassador title and stop sponsor him etc until he starts paying child support. I am very angry, and I don’t know her.

15. thought Busy dick would be bigger than that still

hmmmmmm

BTW

MET any update on Shantal ? Tunya ? Rosie ? Yendi ?

the original jmg crew LOL

1. A what kind a soft hood DAT busy have? The way how busy black and full a vain.. Me did think him have a tree trunk between him leg. DAT buddy is very soft.

1. Every woman busy deal wid he has videos and pics. Is just that I cant put up none pan di site.

16. Busy dick very small nuh see how d girl swallow down on it! And it look weak she have to a pump it up for it to get hard . Look soft bad . Sally have to suck him dick everytime she see him caz a dats all busy want then f**k har back way it out ah road the dick not even circumcise nasty and him deh wid everybody raw.

17. I DONT SORRY FOR HER SHE KNOWS HOW HE IS!! ITS NOT LIKE SHES THE FIRST ONE. SOME OF THEM LOVE SWEETS! AND SHE DEFF WONT BE THE LAST. BUT AT LEAST ALOT CAN LEARN FROM HER DISGRACE.

18. MI SEH, HEF UNNU FALLA DEM DJ YAH AND WAH DEM SING INNA SONG, BOUT HOOD AND SIZE AND FU@K AND HOW DEM HANGLE (YES, HANGLE) GYAL PU$$Y, UNNU FAYVA EEDIAT, TUH RASSCLAAT!!!!! BUSY YUH BUDDY BAILY (YES, BAILY) LIKKLE BIGGA AIDONIA AND MAPPY CHAMPAGNE, PUT TUGEDDAH!

WIT’ DAT SAID, UNNU MEAN FI TELL MI SEH, DI TWO NAWSY, CAYLISS, RASSHOLE DEM PARK DI LILLI BABY INNA DI STROLLER FRONT AH DEM AND HAB (YES, HAB) ‘AR AH DIRECT/PROJUCE (YES, PROJUCE)/WATCH AND EDIT DEM AMATEUR PORN FLICK!?!?!?!?! IS ME ALONE HEAR DI BABY BAWL OUT, WHEN DI WUTLISS MUMMA GIT UP AWFA ‘AR KNEE, TUN ROUN’ AND SHUB EEN DI RAW, COMMUNITY CHREE (YES, CHREE) AND CHREE QWUATAH????? :cd :berduka

1. Met watch it again DAT buddy soft and not even a vain in deh. DAT is not big! Me a look fi something biggggg grandeh. Like weh the Mexican dem would a say .. DAT likkle an weak

19. @we nuh pet people woiiiii deddddd! D pickeny ah bawl to bloodclawt n d madda ah wrk fi de money gyal Nast n worthless n tpc ah d madda yard dem deh tuh n busy hav some much place

20. No ere d baby tpc but mi tink a pon d bed d baby deh never know tpc my god! Duty people so weh gi har madda deh d door all wid open!

21. She deh she need a baecation dwrcl weh Malawi pon busy work dwl man can carry me pon dem work sum body can go Africa fi vacation Malawi too yuh affi tek a baga shot fi nuh sick out N ah work busy did go wrk nuh baga momey nuh spend gyal cuz yuh share room wid him jus d ticket which n ah nuh nothing

22. Outta all a di man dem a Jamaica a di DJ’s di young girl dem want, smh. Dem can’t find a working man,a likkle man wid ambition? Unno want hype life over security. The man left these beautiful young woman wid babies and disease. Sad thing is we will hear about another 1

23. that’s not small could be bigger yes, her hand cover it and reasonable piece lef out fi suck some cock deh bout u cant go back and forth it drop out u mouth lololol, oonu too dyam craven don’t know why some of us love the donkey fi dig out wi belly bottom then when donkey lef a man wid a small cock don’t stand a chance u have fi traumatize u muscle dwlllll mi see man wid smaller cock and dem think it huge if u hear dem talk wtf, her face nutten no lef out him face no on deh who leak it

24. him get back visa a 6 more baby madda him a go get, dem cocky go roun no one kno whoo give who what for these entertainers u cant tell dem bout condom, all dat one we sing bout rubbers pon willie, none a dem use nutten and gal want baby, any gal tell dem fi use condom dem kiss dem teet and gone all the tedda dry foot one don’t kno how him no got more kids too much man come in gal cratches eqaual cratching yeast is uncomfortable, some gal think it normal dem draws cratches cant survice in peace fi a day without gravy een deh, that’s nasty

25. Tinker bell pussy well big mi ere seh she affi ah suck hood hard hard frm high sch days she f**k bay man bear bk fi a likkle gyal ah nuff man whole heapppp ah man name call pon har pussy nufffffffff man one likkle dogish gyal

26. Suh busy can’t find ah working class Oman all nw frm d time em deh pon earth nuh nice gurl than dem duty f**ka gyal ya weh a nuh promo she dida do a work Ina club suh nuhn good Ina she! Lose off ah busy nuhn nuh wrong fi ah big mon luv young gyal but find somebody wid class weh can set example fi empickeny dem cuz abay carless gyal him breed mi tired ah dem mon.

27. @ met tru man cuz em pick out d worse set ah gyal fi breed until nw mi nuh see one working class Oman busy deh wid not one tpc a bay in d street gyal weh ah run road nuh likkle ambition nuhn n dem lov d attention ova ya tuh yuh see like dem a sum body

1. Busy is one of those men that hate strong women. No decent woman is going to put up with his mess so he has to date the ones that will!

28. But milk Ina better position than har! At lease milk make some money before har tape go road. Milk hav har tings weh Sally have not a dry shit Ina har batty hole Mi granny always tell mi show mi yuh frenz n mi tell yuh who u r.

29. But why not one word of encouragement or upliftment given to the girl? I cannot believe so many women commented, even older ones and not one person say anything constructive to her. Many of us would have ended up on video doing shit too if smartphones existed in our ‘hot’seasons. Is di times we were living in save many of us from disgrace. So let us not all act like paragons of virtue because someone else’s skeleton is out the closet while ours is still hidden.

Obviously Tinkerbell young and dumb right now and could benefit from some kind of mentorship. Not everybody get good guidance and love in life and may look for these things in the wrong places. One thing I have learned in my many moons on this Earth is that never count anyone out, cause God have a way of using the worse situations fi teach great lessons. Tinkerbell, go get an education or trade and focus on providing a good future for your child. No man is coming to rescue you, you will have rescue yourself with the talents you were born with. Have focus and goal in mind. Life is very short don’t waste it cause years and youth fly fast. Preserve your body for someone who respects and honour you. Do not ever let a man tape you doing anything sexual, not even your husband, cause men mind change like the direction of the wind, and there is a thin line between love and hate. Please get some parenting books and do all you can to be the best mother you can, not just providing the physical needs but the emotion and spiritual development needed to guide a child throughout life. Work on yourself so you can help your child to be the best they can be. Stay prayerful, pray without ceasing for wisdom and the spirit of discernment to guide you in life. A woman need God more than anything in this world, put God first in everything.

30. Mi n har go school she will Neva change suh she stay frm school days she nuh only suck man all woman deh gyal ya suck dem use tuh it. Why chat tuh ah person sen dem choose dat routine frm mi knoe har ah dem life deh she ah live suh it too late

31. A must tunya send in this. I know u are obsessed with tinkerbell but busy aint leaving her. Go to sleep hoe. That benz of urs will be taken away soon and u will see how busy upgrading tinker thing.

32. Anty weh yuh ago wid yuh long bloodclawt paragraph!

Nuh body nah Council nuh big rass gyal weh ah tek hood frm har eye deh har knee if dis Neva happen n yuh guh to har wid this dem run yuh weh n seh wah duh deh ole Oman yah

33. Woieeeee upgrade busyo wouldn’t even buy casket if unnu dead. Him bad but they knew. He’s a sad case as for herpes is a woman give him cause he not gay. Hegets paid to talk so he got them with lyrics he has no. ,
    Looks. Signal u pathetic is u send thus in dead dog tuna tunya u sad bad u gwan like u in own him or know him long tume…….,,!all rest unnu busy nah help unnu although me n hI’m left me know truth. I f

34. I was waiting I told yall CAPS lock bad it’s sad how unnu do unnu baby father baby mother and kids. I could never breed for him. He must have good ways but him mean and heartless we know that is busy find Jesus take these hoes with u

Leave a Reply to we nuh pet ppl Cancel reply