LEAH DEM SEH IF DOG PAW STILL TUH YUH TING?

LEAH

Hello Met,
Dog Paw brother was killed a few months back and the first mi see anything of leah (tavares finson) in a while was at the funeral and dem tings. Mi waan know if she still a represent har baby fadda and ah bring the likkle bwoy ah ghetto so him know him people dem and where him fadda come from. mi did hear one time seh she ah keep different bad man pon di side

0 thoughts on “LEAH DEM SEH IF DOG PAW STILL TUH YUH TING?

1. Fi him level of crustines deh pon a different level. Leah ah must “date rape” drug Dog Paw did slip eena yuh jinks mek yuh really hab intercourse wid him…:travel

2. You know one man meat is truly another poison. I know some girls from deep country who grow poor and they would not even turn one eye on this guy muchless two, and to even think of having sexual relations with him; then you have this white uptown girl who have lived a largely well-off life who didn’t think twice of going there. Life a tell u!

3. she must have double personailty because she act completely different when she uptown than when she go dung inna di ghetto. She high an mighty when she uptown, but when she ready fi go downtown she ah one of the homegirls

4. peoplekeep forgetting uptown and downtown only have one barrier and is money….when u can lay a dollar bridge the line erase and thats what in the Dog’s Paw and Leah Hand….trust me them more alike than we believe