LIKKLE BIG WOMAN MISS AND HAR TRUCK TRUCK

7 thoughts on “LIKKLE BIG WOMAN MISS AND HAR TRUCK TRUCK

1. Met morning! You read the parable signs a Sean mumma she a shade out . Little miss rule Kingston limelight not Janice . Them can’t stand how she returned home hyping little miss a buss bug laugh after Kingston mumma big time say she’s too frightened.

2. WHERE SHE GETTING SO MUCH MONEY FROM OR IS IT WILLIE HOGHEART DEAD LEFT? SHE LOOK GOOD FOR A LONG TIME BIG OOMAN DOH

3. Morning Met and Metters

From Mi a pickney till now Lickle miss a party OMG what a wasted life. God nah call her yet? No lady man give it rest now man you old and tired. Gosh

4. Morning Met and Metters

From Mi a pickney till now Lickle miss a party OMG what a wasted life. God nah call her yet? No lady man give it rest now man you old and tired. Gosh

5. Lil Miss look good mi nah lie Janice need some lessons Lil miss ah veteran and her house is amazinggggg .. Janice ah old idiot just ah come Janice need to fix her eyebrows and her daughter took mad stink and dirty bout model that hoe look dirtyyyy black not even a cool. Pretty black Janice frighten bad

6. Rayyyy likle Miss, teach her, she have no swag, she too hype, but please nuh spit pan u slippers and box her up, duh mi a beg fi her, I know all of this was going to happen before it did, Janice welcome to the real kingstonian and how we flex, trust and believe I am going to personally beg fi, cause mi know weh u aguh run up ina. U don’t have to try to link either. Long time mi did warn you.