How dem sey Lisa can’t cook?ppl dem sey di soup look good but full a pepper,yet a next set a ppl sey a the helper cook it and lisa just come stir it up fi social media!
A so soup fi look. Just because peppa in the soup…it full a peppa? Lololol. Me peeps say Lisa know her way round the house because she is a “Country come to town”.
I honestly think she can cook. Her IG always on fiyah wid some tings, all pudding she baking. I think she even know how fi cook pon coal pon and ketch wood fire.
Lisa, when mi a get a dinner invite? I always bring a hostess gift and a healthy appetite. I will even do dishes afterwards.
She a coolie dem love pepper
guh deh lisa a dis name creative cooking
It look stage fi tru loll
How so?
Sweat IT out yes Lisa :maho :malu
Yuh see you Cc!!
A so soup fi look. Just because peppa in the soup…it full a peppa? Lololol. Me peeps say Lisa know her way round the house because she is a “Country come to town”.
Don’t know about anybody else but it could use a bit more food.
I honestly think she can cook. Her IG always on fiyah wid some tings, all pudding she baking. I think she even know how fi cook pon coal pon and ketch wood fire.
Lisa, when mi a get a dinner invite? I always bring a hostess gift and a healthy appetite. I will even do dishes afterwards.
It needed more vegetables and food man, it look like a old sick people widout teeth soup
Mi nuh eat flesh but I was very impressed with the soup visual.