Blem in Jamaica, Portmore July 20, 2016 by Met UNO SI WHO INA DI BACKGROUND BOUT DAY PARTY??????? WHY YUH NEVA JUS NAME YUH PARTY PINK ME SIR?
met mi did a go sen it in enuh an ask how u naw promote yuh party? cuz mi di waan go and meet the one yardielovethug him. Reply
Met I saw it couple times well and say mi not sending it in because its obvious promo them a look.. Their ass think them a star Reply
Mi weak
A wa do amba Dwl
Met yuh nah go?
That’s not amba.Know yuh battymon.
:ngakak :ngakak :ngakak :rainbow: :rainbow: :rainbow:
Attention dem a look. Yuh shouldn’t even put dem up yah kmft
met mi did a go sen it in enuh an ask how u naw promote yuh party? cuz mi di waan go and meet the one yardielovethug him.
Man yaa look :ngakak
Lol him love attention
Mi did ready fi go inna mi barrel until mi see the scat life poster boy. Kmdt met sue him
Met I saw it couple times well and say mi not sending it in because its obvious promo them a look.. Their ass think them a star
Batty man O’Neil fresh