LUK ERE NUH MAYYYNE

0 thoughts on “LUK ERE NUH MAYYYNE

1. Propaganda ignorance to the max! Exactly what will or what can the homophobic association do? Stop people from living the “life” they desire?? News flash…flyers, hate,violence, etc etc will not make the LGBT community disappear never ever!!!! Have the white racist community succeeded in the distinction of non-whites? Heterosexuals and homophobics live their lives accordingly. No one can force their life style on you. Gay is not a disease & is not contagious so if you are looked at or touched by a “homo” you will be just fine. Stop loosing sleep over someone else’s life style for it is not your life to live!!!!!!

1. you f**king idiot it is madness, just in case your head is too far up another an battyole, you should know that it was in the 70s gay was ruled out as a normal behavior. gee i guess all the people before including your folks and the rest of the world were all ignorant and refuse to love and adorn your batty f**king nastiness, yet y’all want straight people to have sex and give you children to raise. go f**k batty or tek dick up your ass and breed in your battyole and birth batty baby and leave straight people alone!!!!!!!!!!!!!!1

2. Not sure about this JAMAICA HOMOPHOBIC ASSOCIATION if it real or na but @Anonymous u do realize say the flyer depict this young man to be gay and having unprotected sex with females????? No part of the flyer a demonize th eyoung man being gay so please read again

3. This is fake….. There’s this drag by the name of puggy who is obessed with prezi and cuz the guy not or no longer interested in him after he spent so much money on him, puggy placed a warrant out for him u can even test the # call and say puggy and u will see

1. Which Pluggy? One eye Pluggy whe dem stab out him eye? If a him da nuh teach him fi stop mek trouble

2. a could never dutty pluggy weh a mek the heap a video dem with him mad hair and the rest a demon them.

4. The Association is clearly a :hoax Women that use their intuition will never get conned and sleep wid a battyman. Female lovers of battymen are in an entirely different species suh anything goes, such as harassment from di battyman male lover, breeding fi battyman, acquiring sexually transmitted diseases, etc. etc. :travel

5. a dont want no slimy head bludclaaawt parrot call mi bludclaaawt name this is pluggy me getn stab but mi nu slow down a bludclaaawt unu come suck out mi big ole unu nu fi mek post as unknown unu fi talk and show unu face or name da one eye gyal set trend and bruck all records a wa do some a dem germs ya man unu nu bother stop with mea a bludclaaaawt

6. the woman dem fi get it because dem too f**king nasty and love things wid dem long eye. every weh drum a knock dem want b there ina g string and batty out a door, wid batty man a tek picture, buy them clothes and liquor them him and him fren dem mek dem suck off dem shit up hood. d whole a dem deserve any disease dem ketch, i don’t feel sorry fi dem because dem lack pride, ambition, refuse fi use the money dem mek go look education and behave like a lady, most a dem a mothers with children. batty man dem fi f**k dem throat and shit up ina dem pussyole.

7. A me name puggy add me on Facebook Cassie Stewart to be exact. Me nu want no big olé gal a call me name me nu need fI mek ntn bout no man him do the things and people want justice him no stop walk and leggo him body so things ago happen add me on Facebook if une want to investigate unu come suck me an moove unu bloodclat

8. But dis us crissy good up live in man, di One wey did inna di black and white outfit wit matching bag, wey inna di video a cuss to wid kevin, pluggy cyan a tek him cause dem a fren suh mi nuh tink suh, but why him having sex wid female and him gay, but maybe a ooman him want cause him man dress like ooman.

9. pluggy. .u ugly bad..and a u send in the info. .u stay bad like..hop off a this post..cause u nah get no following round here.

10. Pluggy u vex seh smaddi a suck off some a di shit Weh u normally gt tho…. Memba seh a u an him did live a Spanish twn green acres to be exact, pluggy Yuh stay bad nuh bloodclawt Yuh fava cruella daville ole shit house pluggy di run lef u an u a mad stop pic Yuh skin pluggy. Yuh life sad prezi a good yute him tell we hw it guh Yuh Fi stop it Kim a beat Yuh bad idiot pluggy