LUK ERE NUH…………PAY DI LADY YUH NUH HEAR DI MAN SEH HAR CHECK BOOK NEED BALANCING

THIEF
Keisha SweetJuice Trini

OK FB I HAVE A DILEMMA RIGHT NOW… IF U LEND SOMEONE YOUR MONEY AND THEY ARE SUPPOSE TO PAY U BACK FROM LONG TIME AND NUH PAY U BACK.. THEY SAY THEY DO NOT HAVE IT TO GIVE YOU ALL AT ONCE AND YOU BEEN HEARING THAT STORY FOR ABOUT 2YRS. SO YOU SAY PAY $100 A WEEK UNTIL YOUR DEBT IS PAID OFF. DROP THE MONEY EVERY WEEK TO A PERSON. YET EVERY WEEK WHEN YOU CALL TO SEE IF THE MONEY IS THERE IT IS NOT THERE. SO THEN YOU ARE FORCED TO CALL AND ASK ABOUT IT. EVERY WEEK YOU HEAR A DIFFERENT EXCUSE OR THEIR PROBLEMS. YOU TELL THE PERSON THAT YOU DO NOT CARE ABOUT THEIR PROBLEMS BECAUSE IT HAS NOTHING TO DO WITH YOU. ALL YOU CARE ABOUT IS THE AGREEMENT AND WHAT YOU SUPPOSE TO GET. OTHERWISE FROM THAT IT IS NOT YOUR ISSUE…. THEIR FATHER DIED AND YOU UNDERSTOOD SO YOU GAVE A BREAK AND NOW AFTER ABOUT A MONTH THE PAYMENTS ARE TO RESUME. NOW YOU HEARING OH MI NUH HAVE IT THIS DAY THAT DAY, AND YOU NAH GET THE PAYMENTS..THE PERSON NOW A SAY THEY WANNA PAY ALL AT ONCE BUT THEY CANNOT TELL YOU WHEN NOW TELL ME IF YOU GET WICKED PON THAT PERSON AND START EMBARRASS THEM RASS WHEN YOU SEE THEM INNA PARTY A POSE, AND START DO SOME WICKED THINGS THEN A YOU WOULD A WICKED OR THE PERSON FI GET WHAT THEY DESERVE….CAUSE PEOPLE LOVE BAWL SAY PEOPLE WICKED BUT WHEN IT COME DOWN TO IT A DEM BRING WICKEDNESS PON THEMSELVES…. CAUSE MI WANT KNOW IF MI A IDIOT FI TAKE THESE BULLSHIT….. MI A ASK FOR MY MONEY FOR 2YRS NOW WHAT THE F**K A GWAN HERE? THIS PERSON REALLY A TRY MI NERVES MI NAH LIE.. I HAVE BEEN PATIENT, UNDERSTANDING, LENIENT, AND OVER GENEROUS… BUT I AM UP TO MI HEAD TOP WITH THIS NOW. AND ALL I WANT IS MY F**KING MONEY THAT I LEND YOU NOT GIVE………DO NOT MAKE ME GET GHETTO AND STINK CAUSE IT IS NOT GONNA BE NICE………..

0 thoughts on “LUK ERE NUH…………PAY DI LADY YUH NUH HEAR DI MAN SEH HAR CHECK BOOK NEED BALANCING

1. 2 DAYS TOO LONG a how yuh mek it reach two years..i av learnt that its better tuh offer sum1 a certain amount of money than tuh say i am lending you what your asking for cuz for sum its easy tuh receive dan tuh give….i will never lend a soul money,never.

and nuh tell mi nuh sey neva cuz lilke mi sey mi wi offer sum kind of help put mi nah lend it puts a big wedge after.

2. That is how the borrowers behave, them story tall, but through me a Sketel, me don’t fraid fi embarrass them for my own, I lend a friend my money for over a month, and every week mi get a sad story, but when my mad head tek me and I open my mouth wid libaty after libaty, mi money reach in my account so fast cause mi nuh play wid a gal, mi haffa get my money, and them know mi wi draw out the scandal bag and fling it over mi head. The motto is, money make friends like wise it break friends. That is why I rather to give you what I can afford than to lend you, you can’t owe me pass a month, because the Sketel in me shall step forward.

1. Bammy seh she wi fling eeh scandal bag cross ar shoulder like Santa Claus on Christmas Day, mi frock tail :hammer :hammer :hammer

3. Ms. Trini, dem have ah ting called courthouse…eva hear bout it? Once yuh mek it reach suh far trust in The Lord and believe seh me aguh ask fe treble (3x) the amount of actual damages, dung to di court filing fees and di gas it tek mi fe reach ah courthouse ( one in process as we speak). I have learned that if bank tell them no, so will I and the application fe my loan stop process right deh suh.. :hoax2

4. Yuh tink my dawta play dat shyt? The minute me barrow money from ar she draw fe ar likkle bredda as witness and properly document everything and as soon as any money touch my hand she tek time tack payment due notice pa mi bedroom door. Mek mi try tip toe ah slip pass ar…she deh kotch right round di cawna ah lay wait mi ahssss…

5. THE BIBLE CLEARLY STATES, NEITHER A BORROWER NOR A LENDER BE. NO MATTER HOW CLOSE YOU ARE TO SOMEONE, YOU BETTER BELIEVE LENDING PEOPLE MONEY WILL BRING CONTENTION WHEN THEM REFUSE TO PAY OR ACT LIKE DEM A GINAL. SORRY FI HEAR BUT DAT DEH MONEY DEH NAH COME BACK INNA YOU HAND AGAIN. CHALK IT UP TO EXPERIENCE AND NO LEND NO MORE MONEY AFTER YOU NO NAME BANK.

6. Always hear ppl seh dont lend unless u can afford to lose… On another note Met yu nuh hear seh Good Good Prime Minister of Bahamas get rob by gunman???

1. if a him fi real a long time him and she a war fi dat dey money suh him more dan wotless fi nuh pay har aredy. him only start come out wit petagaye after trini start upfrnt wit har man. so petagaye move from here suh and make u man pay d gal har money him borrow.. .

7. if a him she a talk a long time sha a war wid him fi har money so him wotless if him nuh pay har yet.and him neva start come out wid petagaye till afta she start upfront wid har man so petagaye move from here so and go tell him pay d gal har money.u want get notice when u dey pon d reject list. d gal a defen har money. as she say d person did a pay, dem come inna problem she give dem a break and now a time fi start back d payments dem a itch. a suh dem stay nuh luv payback people and gwan like dem vex more dan u. mi nuh wrong har a bloodclot

8. It has been 2 years, tell them to keep the money and all the best and CUT all ties. You will get back the money three times over. Its not worth it, its a new Year about to come up…just drop them and move on.

Leave a Reply to Uptown Cancel reply