He need a business fe promote shit talk all day on Facebook . Wasting his talent for attention poor ting when is not the poor dead man bogle is some horse shit dansa let Victoria secret hire u please .
So them get up everyday and go on social media and plan up goolishness to talk? Jayz a call u on your cell phone diectly? If i laugh teday is who a scamm him? First of all make sure when jay z call you for a audition make sure youhave your resume and make sure its a accredited dancing school u go? But then again why wouldjayz call u when he has multiple assistance that work with him.. if jay z was look for professional dancers he wouldnt call but have his assistance put on a audition and pic the best dancer. All hat energy u plan up fi tell lie u go fill out a application a. MC donald
tell him mi wan d link to since him have it direct cawz me can both sing n dance
D E L U S I O N A L BADDDDDD
Morning everyone Metsy u up n running inna di mawning ya man lol
morning a feel is jay hex not z
GM Ms. Met……….you put a smile on my face with “jay hex” only you Met.
:ngakak
Boy you one delusional bad.
Why someone dont put this Idiot out of His missery?
Kmrct :bola
..HIM SOOO BORING…
He need a business fe promote shit talk all day on Facebook . Wasting his talent for attention poor ting when is not the poor dead man bogle is some horse shit dansa let Victoria secret hire u please .
a what do roses batty man
Little batty man wey him no go join pauliesha mr range Paul smoothe Moses Lincoln and all a the batty man the team up an make them own dance group
So them get up everyday and go on social media and plan up goolishness to talk? Jayz a call u on your cell phone diectly? If i laugh teday is who a scamm him? First of all make sure when jay z call you for a audition make sure youhave your resume and make sure its a accredited dancing school u go? But then again why wouldjayz call u when he has multiple assistance that work with him.. if jay z was look for professional dancers he wouldnt call but have his assistance put on a audition and pic the best dancer. All hat energy u plan up fi tell lie u go fill out a application a. MC donald
Well said ,lol
HIM KUDDA MEK UP A BETTA LIE DOE!….MI FEEL SORRY FI HIM
dansa stay lieing about everyting. he boke wid no money.him live in tenemet building. him pay fi gal to act as his gal fren. him a battyboy fi real.