MAN BEATING PAN DI RISE?

smh-Optimized
Met. Damion Thomas gi Nikki a Piece a beaten outa kerrylls. Dem togedda fi years an from she became Bff with the Tracy Champion she turn one big whore….. Damion Put har out an word is dat she are now staying with Tracy…..

0 thoughts on “MAN BEATING PAN DI RISE?

1. DAMION THOMAS HIM MADDA NAME PRINCESS THOMAS DEM RELATED TO ANITA THOMAS AND THE CLAN. HIS MADDA AH WHO TRINITY KILL. NICE LOOKING BWOY

1. @Ms Met, Movado sing a song seh him fuxk some gal inna car back, was that for one of Damion sister :nerd

2. Met, women group would protest against it because it shows the other side of the coin about abusive women.
            Shirt and pants thing yes.lololol
            Yo Yep!

3. Me glad yu come bout…Why we never see anything about our peeps in Chicago? I’ve never seen a Chicago dance or suss.

2. YEAH CURSE DEPON DEM FI REAL SOME OF THEM NICE LOOKING BUT LOOK HOW JOY THOMAS DROP OUT ANITA SON TONY IN AND OUT OF JAIL SANDRA SON SHANE JUST COME OUT OF JAIL FI MURDER AND HIM BREED HIM SECOND CUZIN GI HER PICKNEY. NOW SANDRA THOMAS DAUGHTER DEM AND MARCIA DAUGHTER DEM TURN BIG TIME BUTTERE. TACIA COOL HER LICKLE SELF SINCE SHE BREED AND HAVE PICKNEY BUT YES MI FEEL DEM CURSE TOO. I DONT THINK TRINITY KILL THAT WOMAN IN SELF DEFENSE TRINITY AH WICKED.

1. Self defense. She did too wicked and a threaten people life before she go fling har rage pon trinity de day…gun fi gun she just never that good, dwlnnnnnnnn

3. YEAH AND DAMION HAVE A BREDDA DUANE NICE LOOKING GUY WHE GET KILL AH BROOKLYN 6 MONTHS AFTER HIM MOVE TO NYC FROM JA HE WAS A NICE GUY BUT ONCE HIM LICK HEAD WITH SANDRA CROSSES FAMILY RAM SON SHANE HIM LOSE HIM LIFE.

4. Not to mention di next Thomas son Govanni that git murdered in brooklyn cause him and Anita son him cousin tony walk and sis a rob people. Dem wicked dat family all Anita do is walk and inform pin people like her son tony so they don’t deport her again

5. If Damian beat up that girl is from frustration from the shame she bring him cause she sleep with a lot of men on him and the tight pants one dem Neil pearl Shawn sharp and whole heap a waste bun she give him cause him soft all boom she f**k

6. Family ram fi true . Shaka Anita sister was sleeping for years with her step nephew (Andrew fashion) from earl fashion crew and Cassandra daughter Sherika have Kida by her sister Monique ex boyfriend

7. The whole crew of that gal friends a f**ker gal . Damion is very nice person humble & quiet she’s a whore she fck pon him regular & claim lived a house wit man . Met is Damion pay all bills home & support daughter & grand baby .

8. She Nikki a f**k boom friend an Tracey a f**k boom the ugly boy wey say a no him niechi kerlew a breed fa a Tracey brick ar out me now it was going to happen traceyyyyyyyyy rotten egg

9. Met Nikkie is the one that put out Damian out she was living with ar sister. Him now live no we’re Beatle juice brick Damian out so booth of them in the wrong company Tracey bruck she out

10. Dis beating thing and women a seh yes buss har ass..if di gal a cheat how about moving har out a di house and or leave? no man nuh hab no right fi hit a woman and vise versa, unless a self defence (even then self defence sometimes is to walk di frigg away). If she a hoe and him can’t stand it why beat har and still hab har? wait around fi beat har again until him end up a jail or wuss, she dead and den wah? smdh

11. shame Dem know Dem fi true sherika bad. Yo shaka witless her one daughter fi peas head get burn up and she don’t care the pickle girl. Sandra Thomas big ole crackhead she never raise Dem girls Dem poor diabetic father mock raise Dem. Marcia run go tek way bouges from his first wife when he had money now him old and mash up she nuh want him

12. Met something inna a summn cuz she an di Bwoy was at Tracey party Saturday. Damion don’t stress you will find better. You are a attractive guy.

13. Wen me see dem it alwayz look like him luv har more caa me alwayz admire him.so me tek dem een..dam shame waste gyal

14. Princess and Cassandra ah two big ooman what set the trend with f*king fighting, dressing ah peer expensive tings dem wear, dem hav ah brother name Ratti wah luv kick up ppl, dem mad auntie wah name madusa from down ah passa passa wha dead mi neva si none ah dem ah try help har minus Princess but who me to judge!

15. YES DI THOMAS DEM AH CROSSES FROM CRACK HEAD SANDRA MARCIA RAT JUNIOR PELVA SHANE SHAKA SYRUP NOW THE LICKLE THOMAS DEM AH TEK OVER. SHANE BREED HIM CUZIN TITI FI TRUE WHAT AH DISGRACE IN MERICA DI THOMAS DEM NEED FI DIP IN AH SOME TRONG TRONG HOLY WATER .

16. Quick question me hear say tracey have har man so what’s really the relationship with tracey and boom because I never see them together but me always hear them name mention over here say them a f**k

17. Met Nikki an damion been togedda fi around 8 yrs. there has to be a reason y she go go tek man pan him. I always admire dem as a power cupple. Dis man mus b give her sintin. Damion not giving. I know she is Tracy champion sidekick from di odda day. I Tink a Tracy gi her man.

18. Met the boy is a bitch him love woman that mine him because them say brighteyes a mine him too and nicki a mine him the boy broke him don’t have nothing to give them smh but look at him too I don’t see why them a fight over him waste gal them

19. What happened between Tracey and KeriLuv Bless?? That was her parring partner before Nikki….smh… Wow…some people can switch up friend so much…lol

20. Me hear sey kerrie did engage to tracey bro n she n him leff big argument so it kinda divide tracey n kerri luv

21. I saw Tracy and her on Jamaica Ave the other day in fabric store and the way they sound I taught these bitches need to pick up a book. That when I notice it my dance hall celebrities. I believe Nikki work in the Louis Vitton store.

22. Well it’s time to set the record straight!!!! First off Damion was the one who use to live with him ex, and always ah beg money from her. Damion tek care of who??? After him can’t even take care of himself much less fi mind him own pickney…Niki ah God bless person always ah tek care and ah mind dat damn dead beat! Praise di lawwd seh she dash dat trash pon di roadside! Maybe if him guh look ah 9-5 job and stop doing drugs den life can get better fi him! Peace

23. What an ungrateful bwoy! After she buy him clothes an shoes and gi him expensive car fi drive…Life ruff eeeh, an karma is ah b@#ch….

24. lo di thomas family and nuttin nuh do dem!! and all weh hide and teif gwehh and nuh ooman nuttin i kno dem well kmt

25. Instead him go do breast and belly R watever he should take care of his Pickney. Her face need a lift too. She’s soo f**kin ugly.

26. how can you take care of damion Thomas when you just discover that furniture is for house all you had was mattress and box spring in the living room of the apartment you shared with your sister. big old 46 year old woman still a share apartment bout you have room mate. remember that the pretty cars that you give damion to drive is lease you lease them what you ever own since you born.. you don’t even own your pussy cause it would have more principals. you and your sister is sound man pussy, remember you and her use to f**k twitch and Claude and furthermore remember that thing I said before about principals and the pussy not having none mek mi draw fi ah old file memba Chris cool. yea that same one memba that him f**k you and shay you know your best friend your threesome buddy!!!!! drops mike and walks away!!!!

27. Damion Thomas is one leash that sit down in Beatle Juice club a nite. All him do ah lie and tell pure stories but I’m going to tell the real story. Damion is still living with Nikki after the beating so the two is a perfect match. Nikki is not going anywhere and neither is Damion. They very much still share an apartment with the sister still in Long Island.
    Also I hate when u people refer to these jamanican couple as “power couple” someone need to break the definition of power couple down to me because clearly I have it wrong. Please stop giving these nonentities such titles. Power couple nuh live inna dancehall every night.