JAMAICAN MAN STOLE OVER $3K WORTH OF PRODUCTS FROM BATH AND BODY WORKS

rohan-esberrt

A Queens man pilfered more than $3,000 worth of merchandise from two Bath & Body Works stores over a monthlong span, Nassau County police said Thursday.

Rohan Esberry, 39, of Nashville Boulevard, Springfield Gardens, is charged with two counts of fourth-degree grand larceny and three counts of petty larceny, police said.

He is scheduled to be arraigned Thursday at First District

28 thoughts on “JAMAICAN MAN STOLE OVER $3K WORTH OF PRODUCTS FROM BATH AND BODY WORKS

1. HIM A SALESMAN?? HOW HIM GET SO MUCH, OR DEM GO A HIM YARD, OR HIM DEH PON CAMERA, DID HE HAV IT IN HIS CAR, SLICK NO RASS, SOME THIEF COME A DANCE AND SELL AT NIGHTS, EAT A FOOOOD

2. Him is a Petty thief!!!! Dem have 3 for 10 dollar body spray lotion I buy Fi mi little daughter what a public disgrace

3. What a way him shut dung him FB immediately nuh just wah day him keep fish fry…….unno set a wukliss cruff dem hype bout how unno money tall,what a piece a selling yuh ooman did ago but dung pon 165 inna both beauty shop and street side. Nah stop say it enuh ppl muss not grudge dese fools out here cuz dem dont have shit nd dem is not shit

4. He couldn’t wait for the semi-annual sale?
    All he had to do was get on their email list and they’ll send coupons all day everyday.

5. Tamara is NOT with him anymore. DAT was yeeeeeaaars ago. She got back with her son’s dad.

He would’ve been better of with her but shi been put him out.

I’m a bit curious to know if he no longer does carpeting???

6. OH HELL NO HOT BWOY BRAVO FROM BEAN TOWN. NOOOOOOOOOOOOOOO MI CANT BELIEVE ME EYES. SMH……………HIM RESORT TO THAT? COME ON BRAVO!!!! YOU BETTER THAN THAT. WHERE’S TAMARA?

7. Bravo platinum a theif him bright eeh gone in the people dem store a tek so much and dem love hype up a dance like wha bout some rich see it ya now story come to bump lol him stop bleach one time him did white you si and him gal did always a wear the ugly lipstick Joan daughter and begie begie red ash neice

8. I tell u no lie, is waaaayyyyyyyyy more than $3000 worth of merchandise him tek from that store, more like $10,000 is YEARS Bravo been doing this,

9. How did fi him life get to dis stage dat at the mature age of 39 him a teef bath and body products fi sell outta van inna alley? What was he doing with himself in his youthful years dat him ketch to dis stage inna life? At least you see shame pon him face in di mugshot so there may be hope for him. It ain’t too late to turn over a new leaf, sir. Please do not die being known as a thief, improve our name before it is too late.

1. Which part you stay see shame? Them people ya have shame? Shame wouldn’t have allowed him to go in the people them store and thief. The way how mi fraid a shame, I would NEVER be caught stealing…You mussi mad! My shame won’t allow that.

10. That must be his hustle can’t knock him for that.. He’s not the only one doing it. It’s just unfortunate that he got caught most of theses so called rich people on social media that’s their life..next time just be careful cause a we same one a buy it back from them fi half price. #reality

1. But di tings dem nuh expensive to begin with, and as smaddy up top seh join up wid dem email and get coupons galores fi discounts. Although, I shop with Body Shop and not this brand these days. But since you him client, you gwine help bail him or top up him commissary?

11. Lawd oonu just deh pon di people dem name suh! What a way di world work, Pray fi one anoda. Everybody have skeletons inna dem closet. Mi sorry seh him find him self inna dem problem ya. But we nuh know ah wha bring him to dem hard times yah. Bravo ah good yute mon! Him do Carpet, him have nuff skillz. Pray fi him and him Family dem. Mi hope seh di Big Mon learn him lesson with dis one, and may the Judge have Mercy wit him and let him go. Jah know, unuh no easy Tamara and Bravo lef long time, donkey years now!

Leave a Reply to Met Cancel reply