Gn Hmid my side chick chronicles..find this nice man and thing within 4 months we start get intimate and whatever so one night him text me say him think its time fi him bring me on the block with the G them and things so mi a say kool.. go a boy yard house nice and thing boy a build upstairs and all.. stairs nuh finish or ntn but furniture up deh..go up deh and my mind just deh pon fuck! So the boy give me a nice fuck mi knock out till morning when mi wake up mi realize that his things neatly in order but it wah dust down him stove nice bad but it full a dust like him nuh cook..so mi a say yes mon… nuh woman cant live in yah and the place stay so.. so mi get up and start clean kitchen while him outside downstairs a talk to him friends… mi clean so till mi tired.. boy come in and say thanks but him have a maid weh come in come clean sometimes.. so mi a say weh dah maid deh ? Long story short bout a year fly pass mi cant go the boy house all of a sudden..is like him wah live in a my
House so mi a say… why all of a sudden mi cant come a yuh house? Him a say “babe annuh ntn cause mi work nearer to your house and you work nearer to your house it’s counterproductive to come a my house” so mi decide say him have to bring me there something wrong…mi go and house clean clean so mi a say no mon yuh clean? Him say no the maid come clean…so mi a look fi down to hair pin fi see if woman was there but no sign..after now mi stop accuse him of cheating. 1 year and 4 months into relationship mi breed… still a come a my house and mi cant go him house but mi nah pay it no mind start go private doctor he recommended and the man never come a no visit yet! See a girl she come a doctor too never speak to her before but like I’d be 5 months pregnant and she is 3 months..nah pay her nuh mind till one time mi tell him say him have to drive mi go doctor because i feel sick don’t feel like i can drive myself…boy say no him at work i must tek taxi so mi tell him mi nah go nowhere
Mi tek taxi go..When mi look pinky a the man that a drive pass mi with the gyol that i see in the doctor office in the front of the car heading the same direction to the doctor. So when i reach i see her there and told her i saw her in traffic on her way there and introduced myself and she a say “yes was feeling some pain and my husband carry me” 😭😭 mi narely faint but mi tough it out pinky..mi say husband bout 100 time in mi head.. mi look down and see the ring and mi start bawl and goody she a hush mi and mi siddung a bawl and she a say let’s exchange number if mi wah talk and whatever so mi tek mi give her my number…I call him and attack him and him tek God off the cross say him don’t married and him did deh a work and mi see him with mi own four eyes..mi forgive him coming close to having baby him move mi in back but because of my big belly i cant really get by so mi a tell him say him must call the maid to come clean…him a tell mi say if mi would believe the maid a breed to
So mi a laugh now a say a you breed her and him a say “ me mumma no sah goodie have man a fuck her yuh wah see how goody look sickening “ so mi a say stop it man must not talk bout woman so… then all of a sudden mi start think bout the girl i saw in the car cause he made it look like i was hallucinating and I completely forgot that we exchanged number and so i texted her and she tell me she had premature baby because she was stressed she move out leff her husband because woman was calling him every minute and she nuh know a who and she only came back to Jamaica to be a good wife to him cause she have green card etc…so mi start investigate and act like I’m a good friend to her…she send me pics with him rubbing her belly..never saw his face but i saw his hands and i narely faint away again mi say goody send the man pic with she and him going out one night but i also have a pic with me and him that same night in the exact outfit..mi put two and two together…the “maid” was his wife
Geesh!
Hear wa him ago tell him next new gal bout you and how u look..
Why not be straight up with the wife seeing both of you wee unknowingly being deceived? What’s your motive for befriending the wife?