MANSOUP

Stacey nuh yuh baby fada and you best friend this? Mi ah dead, them gyal yah too nasty when it come to de foreign mon dem. Same how you get them is the same way you lose them, you deh pon facebook ah brag and boast and de mon ah bun yuh from left to right. Ah nuff time dah gyal yah name call pon him still suh yuh well aware. Although mi hear de man ah nastiness too because a bagga gyal him have wid 2 ah breed fi him now.

21 thoughts on “MANSOUP

1. THE GAL DEM IN AH JAMAICA FRIGHTEN FI FOREIGNER BAD. AS LONG AS YUH HAVE A BLUE BOOK DI GAL DEM AH YARD WILL RUSH YOU. JAMAICA HAVE THE MOST WUTLESS SET OF GAL DEM ALL GIVE DEM FRONT TO WHITE MAN

2. Ah good cause ah same so him stepfather a bun him mother from left to right Leroy have woman all over Brooklyn and Ja.

3. Sender yuh sound mad nuh bbc yuh still nah get him you and ur friends nah guh get nuh More f*k, yuh sit dwn an a clock the pics,kiss stacey ass yuh choose an old old pic Of Stacey to post though why you mad…is it that yuh nah get nuh knowings OR what…

4. Unu too bloodclaat mix up fava idiot ya f**k the girl baby father & a come put up bout the gal bestfren a f**k yu frighten fi Fiyah cause a hype life stop pointing fingers on ppl and tell met say Stacey find out bout yu ugly rass

5. The girl who post this u kno ur self smh yea I’m Stacey bestfren & Fiyah bestfren too & nu bloodclaat body can’t stop tht. I’ll never stoop to ur level hence u don’t kno me & I don’t wanna kno u ok. Yu f*k the girl baby father & av the nerves to come on pink wall making trouble? & fi all who comment unu can’t put two & two together fi see say this sad bitch is hurt & not concerned?! Jamaican gal love foreigner tht u say but u love the hype suh yu find all ways & means jus fi dash out f**k. Tell the ppl em say him f**k yu out over deh & still come out to him family bitch bye a Stacey him say suh go stop somewhere else & guh suck yu muma

6. stacey good,, the d best friend good fiyah good a same suh if me or any other fren did tek pic with him u would a run guh mek post all u good u eye never bun u fi search fi that pic hey gal u good u more than sad u all download pics mix no tpc . Why u nuh guh tell met how a worry u a worry seh all the f**k u dash out an suck u suck him still a guh back to my nice clean fren.. Gal guh ole several sit yaah a come wid u fake news

7. I weak, met mi ah stroll dung and ah dead, dem happy fi share the man and look pon de mon too. De best friend look better, de baby mother don’t mek it no day.

8. So what if the baby mother nuh mek it, that pic is like 3yrs old of Stacey y’all big mad or Lil mad, the man nuh ready yet but the sender still a mad over him..the baby mother ain’t got no worries ugly or not he ensure that she always good and him worse dnt give a f**k so sender when u a fabricate a story make sure ur closet clean cause we av Yuh file

9. Ole clothes rose guh sidung yuh fava one big fool, yuh and yuh idiot friend chevy. Met everything inna dis yah post ah true. Fiyah well have him woman ah farrin,ole nasty gyal stacey done f**k out de whole ah jamaica dats why de mon naah wife her. De mon all breed de gyal ah farrin,weh part ah dat say yuh have ah title And de ole gyal Chevy nearly dead true she did ah try f**k mi friend husband. Dwl dem ah promotional groupies weh haffi walk and f**k to get places in ah life. Walk like dem bod and when we step to dem, dem ah nuh bodness at all. Uno guh sidung met to how de gyal stacey friend up everybody weh fiyah f**k off mi nuh put nothing pass de worthless gal.

1. Bitch yuh sound real real mad dirty crystal, she nuh Need the man to wife her but he aint Stopping doing for her, yuh mean the sidepiece weh him av a farrin weh a run down fi Validation oh the same one that claim she a breed From August and cant show a belly,unu come suck Stacey until u and ur Bitch ass Friend can know how to take gal man and take over yall bitches can post to pinkwall all day crystal yuh sad nuh rass yuh nuh Need to send in fiyah fi send in Stacey low the bbc GAL yuh deh a NY a mad now cause the man deh a ja every time the man guh a ja yuh put di GAL on pinkwall him nah wife Stacey but u a run dung the wife title STEP TO!!MI A WAIT FI HEAR THE DAY YUH STEP TO STACEY go ans learn fi spell “badness” its not “BODNESS” and “man” is not “MON” LMAO thats how we know a u send in the story COME SUCK STACEY AND HER FRIENDS YUH STILL ONLY A GUH BE A SIDECHICK

10. Lol miss c_r_I_s_s_y__ yes we know a u y u page private u all big and might on this y u a hide… U know what I don’t get if u a f**k the man y it bother u what Stacey doing or not doing on pink wall acting like an big bowl if coleslaw big an soggy. And fi all her followers unu come in like a bag a lays salty and empty bunch a empty heads.if it’s is the him did tell u dem lef and u find out a lie y u nuh cuss him better y u never buy a ticket an fly down yah u all big an mighty ova deh f**king insect kmt bun mi fi some a unu French fries wanting to be the main course but guess what ur behavior is what makes u a side order something weh easy fi change… Aguh order a #1 wonder fi mi fi tek the fries or the mash potato

11. Yall so damn sad, get off the girl name, Stacey ah vex out the whole ah jamaica because the mon ah bun are from left to right dwl. Crissy big up yuh bbc self because Fiyah not leaving you ah rass. Why yall mad? Yall on here arguing over a man that ain’t leaving his “Side piece”. De gyal not worried about yall clown asses. Haha to how yall sound seems like yall f**king the nigga too. None of yall can’t beat Crissy pon her worst day so please to have a seat. A man will go above and beyond for his kids if that means making sure a bum bitch like stacey have money because we all know she broke. Crissy don’t have no pickney for Fiyah and he still making sure she straight with everything. Yall immigrants tan ah JA and suffer, mi goodie come and tek the people dem mon and now they vex. Lmao its not our fault no matter what There will always and forever be a Dane and Crystal. Kids or not. Stacey its your kids that keeping you around always remember that.

12. Done out hole Staceyann White stop call de gyal name, uno vex true she tek de mon and she don’t have to have a bagga kids to keep him. I can not wait until she gets here because stacey me and you go school so we know you nuh bod. Chevy you frail like what and Toni, you mon nuh stop rule you yet? Everybody big and bod pon social media but she will soon touch down and I pray yall have the same mouth because Crissy can beat out you rass and Fiyah still not going to give her no wrong. Bout you ah walk and hype with nothing to your name. Fiyah have woman in JA, he don’t give 2 f**ks about if you live there or not lol. Main chick where? Yall sound ao damn frighten for this one foreign mon. Crissy lives on NY, Fiyah live in NY and your ass lives here. Why in the world would you think he will ever commit to you? Lol and hear the ban wagon friend dem too dwl

13. MEK MI MEK DIS RASSCLOT CLEAR UNO A CALL UP CRYSTAL NAME BOUT CRYSTAL THIS CRYSTAL THAT.. CRYSTAL NUH WRITE THIS A BLOODCLOT UNOOO SOOO MUCH KNOW BOUT CRYSTAL A BREED FROM
    AUGUST CRYSTAL TELL ANYONE A UNO A RASS BUSINESS? UNOOOO NEED FI COME OUT A FIYAHH, CRYSTAL, & STACEY RASS BUSINESS NONE A DIS RASS CONCERN UNOOOOO. CRYSTAL NUH HAVE NUH FI PUT UP PICTURE PON GROUPIE MET COME OFF A MI RASS COUSIN NAME NASTY CRAWNY GYAL CRYSTAL A WUK AND A LIVE HAR LIFE SOME A WEH UNO NEED FI GUH DO AND STOP TEK PEOPLE MON SUCK HOOD GYAL DEM. STOP CALL UP DI GYAL NAME BECAUSE SHE NUH WORRY BOUT STACEY NOR FIYAHH SHE BEEN A TEK CARE HAR SELF FROM YOUNG AND SHE WELL ALRIGHT… STAY A JAMAICA NUFF A UNNO JUST NUFF AND NOT EVEN KNOW ANYTHING. 2 BLOODCLAT TIME THIS HAPPEN NOR THE FIRST OR THIS WAS CRYSTAL ALL UNO WEH A CALL UP DI GIRL NAME SHE NUH KNOW UNOOOOO SUCK UNNO RASS MADDA.

14. You caah stop suck mi yet? You still mad at the world. Bitch I can NEVER be worried about you because he will forever lie and disown your wackass to me. And lets be real Bitch you been knew of me since 2013 because the messages was on his fb. What the f**k your simple minded ass still mad for? Dane will never leave me hoe, you popping out babies to keep a nigga around that genuinely don’t want to be with your wack ass.  You are a burden to this man’s life, you ain’t got shit. Because of you and your hoe ass friends the man and his brother relationship won’t be the same again. Have a seat looking like the dumb bitch you are and stop watching my womb. Mi naah look hype suh mi nuh affi run fi tell de world my child business but don’t get it twisted EVERYBODY KNOWS I am WELL WELL expecting and unlike you Dane was the one to tell them not me. He was so happy to share the news of his new blessing with the woman he wants to spend the rest of his life with. U told PEOPLE because you wanted the man to feel bad about the fact that he asked you to get rid of it. His words were “The timing isn’t right” meanwhile he’s begging me not to go through with an abortion. His ass already asking me when we going back for another one and I’m only half way through my wonderful pregnancy. Bitch go ahead with your pre cum ass daughter. My child was made out of love. We laid down and created this one hun. I will be in JA soon as our child is born, you can meet me over coalstove. My father inlaw is tired of talking to me over the phone, so its about time I meet him dwrl. Bitch guh have several seats in the baby mama section. U ain’t shit but a bitch popping out babies to keep a nigga around. If that’s your motto then cheers to you, but hun that’s what sets us apart you’d do anything to keep a man while I live my life while he does everything to keep Crystal happy. F**king annoying ass bitches. Stupid bitches I can care less if yall up here but take note that my baby daddy is in the picture as well. Tricks are for kids. Try again silly hoes.

Leave a Reply to K Cancel reply