Another old woman to Marcel ting. She must feel nice fi ah f**k young boy Marcel. it’s a pity she nuh know it won’t last. Military chick get the vday and bday last year Trish get the Vday trip and Tamihairstudio ah get the birthday trip this year according to the comment. And it ah guh be someone else next yr. But it might as well be ah trip to treat dem self because ah dem ah come out ah pocket. Either Marcel have money and love spend woman money and nuh love use fi him money or him social media hype like him have it and walk and borrow ppl money. Yuh pay back do ppl dem yet from yuh first dance.
Anyways back to the point lean mouth tamihairstudio is the new temporary chick. Lean mouth senior citizen tamihairstudio try nuh put Marcel pon yuh life insurance because him will be the same one fi kill yuh Collect the money and guh spend it pon ah next gal. She ah guh hard fi him all ah wear hat wid wet dem…..TO ALL HIS CHICKS….DO YALL KNOW MARCEL JUST AH F**K AND USE UNNO AND NAH CLAIM UNNO. NO MATTER HOW HARD UNNO GUH FI HIM UNNO NAH GET BACK THE SAME IN RETURN AND TO THE PERSON THAT SAID MARCEL SHOULD POST MY WIFE MY LIFE HIM JUST AH POST HIM DAUGHTER AND SHE JUST TURN ONE WAH MEK UNNO THINK SEH MARCEL AH GUH POST ANY GAL AND CLAIM THEM THE DAY MARCEL DO THAT AH DI DAY HIM STICK TO ONE WOMAN AND THATS NEVER…one week was alley Watson last week was trish then shakii post up picture outside him house now ah tamihairstudio…Thank god mi dodge the bullet
Weh dem mean him play fi both team him is a batty man?. Lady save yuh $cuz u see that 1 finga him a point pom yuh? It means a one all expenses paid by you trip yuh a go get.
I’m glad that you dodge the bullet miss, but stop watch the guy now. To this older lady, unuh love young boy eeeh.
Marcel why u so nasty u sleep with everyone. Get a grip.
Dem big ooman yah a loooooou she nuh have nuh son go go tek care a.
Tell Marcel to get out my DM cuz him CAWN trick me that u fi tell him bout new gal every month new gal weh a look hype and name Marcel a look mi from last summer and not even my number him don’t have his arrogance is a big turn off and I know u hype brick Jamaican men too well!!!! Boy bye
Tina stop watch marcel cocky u no have no shame all a post him flyer pon u page a talk bout wife and all them gal deh a boost u up him still no want u!!!
She looks like a grown ass woman with a f**k boy
Unuh wicked lol she does not look old in person I think it’s just the picture. She must know why she want marcel she seems to be a nice person and a hard worker also .But a no marcel alone she deh wid . Stop watch out the woman if she want spend out her money pon him like a rass idiot a her business
Sooooo.from the look of things I was at seafood Tuesday last night and with all of this he was still hands in hands with her..
I REST MY CASE.