ROBBAS YOURE SUCH A GOGETTER YOU NEED TO GET A BOOK

THE AMOUNT A SPELLING ERRORS IN THIS ONE VIDEO. BIG WOMAN LIKE YOU CANT SPELL-PAID- ? WHA NAME CONVIVE..NO STAR YUH TOO TEEF FI SUH DUNCE..HOW YUH KNOW WHAT YUH TEEFING WHEN YUH TEEFING IT? AND YUH A CUSS BATTEYMAN BRENTON?

44 thoughts on “ROBBAS YOURE SUCH A GOGETTER YOU NEED TO GET A BOOK

1. Last night when mi si “convive” mi couldn’t contain mi pee pee mi nearly piss up mi uniform co-workers Dem a look Pon mi an jus a shake Dem head cawsen seh Dem Kno I’m on the pink screen dwfl…Even now mi dead Pon di train :ngakak :ngakak

2. I WANT TO KNOW WHO INNA DEM RITE MIND COULD GRUDGE THESE PPL OMG ALL DEM CUSS BOUT A TIEFING THINGS AN CREDIT OMG

3. This bitch trying to sound white and classy Toya shits on you Robbers ever since she the teeth fixed her Instagram followers went up and her fake cc connection is booming better then yes Robbers go sit with Apple is the dunce section a joke mi tell Toya can have seat with unno she steal everything just like unno

4. Lol so robbas how u like battyman so u hate daffy it early in the morning for u to so wear is daffy u a ask bout where is him man

5. The time she tek di white out and put a di corna a har yeye she shuda use it and white out all the errors. She betta love gays guys cuz she inna a samesex relationshit with Daffishly.

6. Ugly ppl don’t run in her family but she ugly nuh f**k I see her in parties a few times she lean her body nuh look good she and Brenton ugly alike. All har Madda look cuter than har and har sister look way better dan har. The bitch know damn well she want kids and just can’t breed di way she ah dead over daffy she would be happy to breed for him. Like who told this rusty acne face bitch she’s cute omg I seen her when she use to work in sears and when Tricia use to work at at&t in kings plaza they looked so tired but nah lie Tricia nuh ugly mi always find bobbete ugly she’s very hard to fix thank god fi Kay pound ah makeup.

7. Robbas voice is so fu..king annoying. She a speaki,, spokie,, because she use to it she of to keep it up because when she using the people them credit card info she of to act American or white. All this clown talks about is designer clothes .bitch no designer care about u .Robbas u cannot Meck designer clothes sell so get off yuh high thiefing ass. You are a disgrace Bobbette bout man mine you. Bobbette the little liquor them Wey daffy sell and the 4 dance Wey him keep a year time can buy u you so much so call channel , Gucci, berkin and lv ??? You so dumb Bobbette. Bobbette stop act like u living large because is a 1bedroom apt u live into with yuh little twin size bed get over yuh self u ain’t no boss bitch because u ain’t got no job and all thieves are parasite. A thief cannot call themselves independent. Independent means u get things on your own. And a thief lives off another person, WETHER them credit cards or guh into store and thief so a thief is a parasite. So Bobbette you are a parasite. U low life bitch .yuh nuh shame when u go to court fi answer to theft charges fi young gal Wey nuh have no children and yuh man love and a mind yuh but u still thiefing. Stop use the people them credit card to buy liquor fi daffy sell.any day yuh bucket bottom drop out that’s the day u going to be pissing up yuh gucci panty. Go look a job thiefing Bobbette. Go and buy a house Bobbette rich girl don’t pay rent and live Inna kub..
    Bobbette please sign up fi Jamal because yuh dunce bad .mi shame fi yuh gal

1. RC, I agree with what you’re saying (broken English and misspelled words and all) Anyway, I leave it up to YLT to come with the corrections.
      Good morning ALL.

1. Good evening.IT’S all good anon.Robbas deserves to be cussed in any language with any grammar.Gwaan through n bless up!

8. I never liked this girl… I really found another reason to not like her even more … When u a cuss ppl u don’t talk about their kids or health status… Robbas u should not make the word Aids come out a u mouth esp when u have a whore for a man … Daffy weh walk and f**k anything and u know that too kmft… U sure him a use condoms with other bitches ???? Well maybe him change I wo really hope so because him used to gwan bad lol … This girl life is so fake it eeeerks my nerves…

9. ITS NOT MY WISH BUT A BET ONE A UNO AGOH GET FUK ALL THIS INFO PON SOCIAL MEDIA, A WAH UNO A DOU FI GET MONEY DEM UNO CUM BOUT PPL GRUDGE UNO ….GRUDGE!!!!!! A UNO ALONE A TAN INNA D JAIL CELL AN GET DEPORT, HOW D HELL UNO A TIEF DESE PPL CREDIT CARD INFO , AN A BROADCAST IF PON SOCIAL MEDIA A PLACE LIKE MACYS INO A RAMP.WID OMG DEN A CHAT BOUT PPL A HATE PON UNO YES MON JUST WAIT

10. ALL U MISS APPLE A TALK BOUT PPL FI SCAM , WHORE OR TIEF FI CATCH U UP , U A ONE A FOOL NOH WONDER U SOH DUNCE BITCH LOOK PON BERNIE MADOFF A FROM 1967 HIM A TEIF D PPL DEM MONEY SAH HIM A INVEST AN HIM A LIVE BIG , BITCH FAKE BODY APPLE AN CREW UNO SI WAH HAPPEN TO HIM ANY BADY WAH GRUDGE UNO A EIDAT , CAUSE ANO UNO HARD WORKING MONEY UNO A USE , SOH UNO LIFE FAKE ALL OVER UNO JUST WAIT MON WI WILL ALL SEE JUST WAIT A ONLY HOPE U LEAN SIDED FAKE ASS LOWLIFE MOMMA CHRISTINE CAH BAIL YOU . AND MECK SURE IS A NICE HOUSE GREATICON HAVE A YAAD STAY DAH TINK U CAN STUNT PON YAAD GAL DEM .

11. @Real chat u on point ,,, cause i wah kn how a tief fi sah shi independent omg a how dem gal yah soh dunce

1. Dden a how she get 3k Macy’s credit? Mi like how she a put out the info for the police dem.. Robbas a like it..

12. No Robbas lost me when she said she nuh like battyman but and something about her gay frens aren’t battyman. Maybe I’m dumb aren’t battyman and gay the same thing

13. Mi sad fi dah delusional gyal yah so til mi eye start well up wid wata. She try so hard to be important, them idolize the wrong things,Kylie Jenner is ar Bae. Bobbette when we dead we caa carry nothing, so if yuh have some brands just enjoy it nuh. You do all these things fi gain notoriety & I’m just looking at you like???? Honestly I try hard not to hate you because I don’t know you, I know ppl that know you very well, especially Daffy,but good God man, yuh caa easy??Mi nah bash yuh pon di paperwork thing, but sometimes less is more.

1. A DAT me wan know smaddy can sit down use up data space fi cuss bout things that they are stealing? Like none a dem nuh betta than none. Like seriously who does that? You see how when she done tell the boy say she will give him 3k credit she mek sure shows the other scammer dem like apple so if anything dem hold apple and the rest will also be under investigation.

14. ME SAH OMG D BOY A PUT UP SUM PICTURE A BOBBETTE PON SNAP OMG I DIDNT KN SAH BOBBETTE BREAST DEM NEVER STRA88 SHIT , ALL BOBBETTE FRONT D BOY PUT UP NO SAH BOBETTE BREAST DEM LEAN ONE UP MORE DAN D OTHER SMH

15. A dem yah warm bench a school. Mi exhausted from watch and trying to read dem tings yah. Robbas, yuh nuh fi use social media. Guh tek up a dictionary. Rasssss man. Mi tiyaddddd a unu now!!

16. Long time I don’t comment but this stay bad ugly heart ugly something ya a cuss ppl smh. Miss “It” you are a nobody and more than a dunce. If all you can talk about is brands your a fool. AIDS a something to cuss somebody about doah like seriously. Look inna d mirror and just start cuss yuh face fi mek yuh ugly suh and just lick yuh head pon d glass buss it. Damn duppybat a dats y a lone night time unuh can come out. Kmft

17. Me tink apple know sah bobette dont like er but shi just a keep bobbett around soh shi can brag pon her Yea AND BOBBETTE u did really a teck bready to , gosh uno pussy run out a space too much cocky track yuck me cah beleive u old momma wah fi sindung pon her ass a help u a pull bag from outta macys shit no wonder christine teck up fi apple soh uno.ole gal wah name mother love likes to .

18. Mi always seh peeple nuh fi cuss peeple madda and pickney… endof!!! Why is dis girl broadcasting someone’s health issues?

PS
    She does NOT sound like a Caucasian… as if that is something to aspire to…smdh

19. While she was in LA Wid Bready Daffy was in NY with my fren(yes mi fren wutliss fi da sex deh and i tolf her so).She says him nuh have much buddy but he is romantic.

20. as mush as me no like bobbette me naa bias. the batty bwoy come fi her and she ansa him. As much as me kno she dunce me naa say nothing cause sometimes me read all my facebook post and affi a eidt or text messages a cuss my man and affi say WTF no my girl anybody read this think u dunce

21. Bobby I pay you back the 3k you was gonna pay Brenton for his AIDS test….. cash……IF you post your certificate of Naturalization for The USA of IF you provide a Birth Certificate confirming you’re a woman OR if you can provide valid proof that your dad is buried under his rightful name OR your HPV test results…………….. young man you have options carry on :ngakak :ngakak :ngakak :tkp

22. dutty tony k i was on ur snap the other day saw u in a store saying u tired of the these bitches in the cruel giuseppe sandals and they should pack them up n stop wear them , bitch why u didnt go to the the giuseppe store n tell that to their face tiefing bitch everyone is not tief like u n ur sister so ,any designer me buy am going to wear iit any time i want all fi the next ten years bright y u never keep ur truck rich bitch ? stupid never see come see what you all goin to do when link mash down stop messing up people credit and go get a life showing off on people like you all working some where it goes for tricia, bobbette ,tk apple,gq,daffy jicon @guccistar4life slimroberts eyecandykeisha @on my riches tenisha images brenty its coming

23. Met you know what gets me, they alllllll sound the same, they alllll speak the same, all the illiterate bat dem, Robbas, jodi couture, apple, holly qq, alllllll of them have this hood yankee accent, irritating. i wish they took another route in life. its scary. cause going to puerto rico is not the business. sigh

24. Yes they definitely sleeping she too brave and bold fi a thief she no care or have no shame me no know how them no deh a jail something no right tired a these thiefing dancehall gal with ppl hardworking credit card and then come show off smh