MARCIA DOE EASYYYYYYYYYY

0 thoughts on “MARCIA DOE EASYYYYYYYYYY

1. Maybe a just me but har belly nuh look much betta than fi Apple… It look like crushed linen to… And she look like shi have more ah hide under the tacky looking tummy tuck tattoo!

2. Dutty yankee gal yuh think yuh can look like Apple? neva suh gwan bout yuh ugly business and leave Apple alone shi sey shi don’t know you, yuh stan up a try pose inna yuh ole clothes but yuh luk like cocky bruck under yuh gwey informa gal!!!

3. OK but she shape like box n if u styling where your shopping bags at????
    You went to bal harbor to take pics reallyyyyyy u have too much time hunnie u prove to be as weak as happles dem. You are a ediot. My girl go sit your sponge Bob ass down. Old use to nothing bitch

4. All a dem dancehall ppl yah a beef ova clothes & boot wah real from wah fake but none a dem nah post a damn diploma some a dem only good fi hype n dem head empty like dem fridge a dem yard. Kmt some a dem can only hype a farrin! dem do all a dis scammin n if dem get dip dem won’t even have a pot fi piss inna a JA dem better go live inna d clothes n boot weh dem a hype wid! All Marica she the Lawsuit money mek she hype suh kmt dem need fi humble demself

5. Bob…..age is a blessing ….and eri badi a get old duh Sit ya ugly ass dung…di oman luk betta dan nuff a den plastic ppl mi si in a dancehall and cyber

6. Sue yu eye a fool yu mi si fi oman in a two piece and she luk damn Gud … Rotten happle gut tan very bad saw her last week pon Kizzy bus and wull nice mi eye pain mi wid di sight a har cuddle milk gut

1. Dah one de eye too good! wid all the glare I don’t know how she see whey she claims to see.
      The truth is a bitch and the bitches nu stop bark cause of it.

7. The wholla unu iggle nuh bloodclaate!!! I wish unu really would find something constructive to do. Both marcia and Happle are 2 dunce bloodclaate birds..UNU HEARD, BIRDS OF A RAASCLAATE FEDA, GO GET A REAL JOB, STOP TEEF, GET A LIFE AND PAY SUM RAASOLE TAXES AND STOP LIVE OFF A DECENT PPLE A MERKA..UNU SICK ME RAAS STUMMACH..CUSS ALL UNU WAAN, DI 2 A UNU DUNCE NUH BLOODCLAATE… GET A JOB APPLE AND MARCIA FI GOD SAKE…I CANT STAND UNU..DISGUSTING MUCH, GOSH!!

8. Man nuh fck belly! Apple p…y comfortable its not miserable from how mi si Jay love her and show her respect only great p…y can do that especially in dh world its all great most women that have stretch marks on them belly from giving birth to a life dem p…y sweet like honey!!

1. Happle, please stop bout J comfortable and love u up. Di man fraid ah you so him affi pacify you. Him kno you ah Delilah. If him soo love you why evry chance him get him fukks pan you. Why when him go outta state you heart feels it. Gweh yah gal cause you ago be him downfall. Marsha neva hype like you and see Flkippa still gone deh so imagine you.

2. Man cum pon smooth belly afta de agony of a tight pu$$y mek dem have fi pull out cause the tightness a mad dem cock! Man buddy soft when dem have fi deal wid belly whey look like when ole cornmeal a scrape out a pot.
      You’ll go sit you’ll thieving no ambition ass down…new week bitches.

9. What a way u Fren jinell r ex Fren create fake pg n a comment pon apple pg under d post wicked gal after marcia use to feed u n young mike nasty rass ungrateful

10. di whole a unoo hype IG moglers boring nuh bloodkleet! ebola need fi lick unoo inna unoo bmbo mek unoo find something real fi post bout.

11. Morning Met and Metters
    Why all the hate fi Marcia? A wha so no man the woman look good. Bwoy mi see Happle and her friend dem run in under the anonymous comments dem doe.
    Marcia big up yuhself you look nice and love the shoes and the bag cuteeee yuh self real or Nah
    I said REAL. But please don’t mash Happle corn again please cause mi caan tek it no mi caan bother and you were right those Valentinos do not come in plastic bags not at all nope

1. Fi all the things we chat pon dis “wall” bout har mek a nu yah so she and har combolung dem come chat…a de one oman dem tek set pon. I swear these bitches come a states late cause if it was back in the days they would have been beaten properly and de boi daffy would a get two gun butt inna him rass mouth fi a dip up inna oman war.

12. Phantom Phoenix no get my upset ok please it’s Sunday and I’m trying to be good okay LOL
    Which proof you have sey Daffy is a Boy much less a Man???????

13. If a man is going to love a woman because har belly clean and him can tek his cock out har hole and nut all over her that his not woman to him dat is a mosquito easy to smash when a man wants his woman he accepts her and everything that comes with her, Jay choose Apple to be his num 1 not because of fear but because of great everything Jay is ah libra dem fear no-one!!

1. Shut yu dumbass up! over-reaching wid f**kery…onu get onu few days go back to yu nest and again, shut yu dumbass up.
      An that gangsta fi life shit yu write down a bottom is just that sh!t. Onu come bout late because real gangstas FOR LIFE nu mix wid faggots and sodomites! not even in the “big house”. Onu know who fi f**k with because you label whores haven’t met up on that other level of gangsta :alay
      Again New Week, start anew and mask out- gangsta 101.

14. All I can seh marcia beat apple bad becuz she deleted everything fr har IG boafl even the GREAT shoes dem weh she did post weh star it all…bout bad bitch bad bitch nuh delete dem chat even pon social media yuh look stupid go tek some of dah thieving money n go educate yourself SMFH

15. Big ooman a bad them baddd! All day, every day, the big ooman them body real, and skin pretty, and don’t mention the lower parts, I will allow the men them to tell uno bout that. Lol, WAP WAP WAP them. :peluk :kr :kr

16. Apple an Jay ah gangsters for life suh wen dem know sey nasty nagga informa wah come wid negative energy mos naturally they’re going to fall back but it nuh matta what niggas says Apple and Jay still 6 steps ahead of the game!

17. Apple gust what?marcia old than u but she look 100 time better then u an your friends yes Marcia love to f**k but if her pussy was not good y so much money man always a run her down ?when Marcia an her child go to the mall they go to shop.they don’t go an take up envy thing there money can’t buy .man take care of her spen money an her.if u an your friends want to say she sell pussy, it’s ok Marcia ,pussy was selling from the begoning of time it’s just that some a them man na spen a dime pan them pussy. Pussy fi f**k nu store up. If yu pussy good man will spend good money so Apple u an your duty friends live Marcia with her good good good pretty pussy look good self Marcia a we mo bay people say look.marcia u old than Apple but your age na beat yu a 10 years behind yu age paper a we say stay behind age paper.apple stop run in front of yu age paper because it land pan yu belly abay….abay…away..

18. Happle or Happle supporters stop stray from the topic let’s stay on the topic noone here is disputing if Jadion want Happle obviously he does no one wants her and no one wants him so in that area they are both safe further more him body favah Brazilian Ombre hair part brown and part black like Yuck (inna mi Paris Hilton voice)
    Please defend the shoes Huh di Valentinos whey yuh sey come inna plastic bag and it don’t come in there please defend the $945 receipt yuh put up with the 8.875 % percent tax and the total still come out to $945 leave Marcia front alone defend the Valentinos are your own spell Valentina?

19. Ah Apple count Jay money when dem dun keep dem year to year back to back Dance dem! ah great pussy speaks for it self nuh mileage nuh deh pan Apple pussy she was one of good ones If one or two man f**k you when you growing up that does not mean you f**k out!

20. BATTY BOI OLD DAFFT YOU STOP SUCK DUTTY HPV OLE MISTY PUSSY YET??? YES REAL BREAST MISTY AKA PLUGY NEXT NEXT NEXT NEXT CNT STOP SAY NEXT DI AMOUNT A BABY MUMMA DWL LOL

21. Stinking pussy dunce head apple stop mak your fake friends them that don’t like you come post on met wall you tan bad without make up you and your batty man suck pussy baby father are made for each other and Marcia look better Dan you those shoe don’t come In a plastic bag they are straight from Bruce lees closet a china repost: :repost: :repost: you have no class show off bring disgrace and everybody is laughing at you

22. Marcia a spend an look good long before lawsuit money from ja she a spend every one that know Marcia from ja can tel yu that. Stop call her ole clothes because from yu were yu clothes one time it become ole just like a car once one person buy it an take it home it lose it value an become used or ole car. A so Apple pussy devalue only jay alone want her,but just like a fine wine Marcia age gracefully with age. An just like a fine wine every man want to taste it but only the one with money can buy it because These wine age gracefully so Marcia yu a fine wine like it or not , but apple you a rotten apple yu of to wait on jay all black party fi see jay money once a year.an Marcia have value 365 days in the year an if a leap year Marcia smile more because a more money so met explain to them how good money spend on fine wine that age gracefully a big money they pon that. So Marcia keep it up keep doing what you do keep it up look good yu age paper na beat yu an at all times lades you must know keep yu age paper behind you please let it run you dun you don’t run in front of it or it a go beat you bad. So Marcia keep up the good work fi all the look good big women wa yu age na beat you keep doing what yu do.big up all the mo bay people Marcia mi soon come a miami .keep wap them wap….wap ..a we say keep looking good every time noten nu wrong with yu hole a we say pussy fi f**k nu store up good pussy a speak for Marcia , don’t stop beat them bad you an your child all ways look good what if she get lawsuit money or ole in age or man want her it’s all good apple if Marcia was in new yark ? you should thank Marcia she stay in miami because you man a say Mercia in the dark.why jay a call an a run Marcia file ,Marcia f**k black man,white man ,brown man ,but she don’t do pink an black man .so go way with yu pink an black man apple him look like so ugly pussy black an pink pussy jay abay..abay..abay.

1. Lady, duh more reading and less typing…ya type up one bagga lay lay an all now mi nuh undastand one claaat ah weh ya seh…no no!! THIS is confusion at its best :cd:

23. Apple tel jay when him a keep dance back to back a year time him if go back to black because him don’t look good pink a gust him in compition with pink wall jay abay you can’t win met pink a lead so go back to black every one need a good joke once in a wile but apple you have a pinkpanta 365day a the year ,I gust he remind you of what your pussy used to look like before you start to bleach it black an pink so Apple keep your pussy every woman need there pussy so keep jay now you have two pussy an can’t get pay, Marcia have one pussy don’t stop get pay so now you see why Marcia have the good good ole pussy man don’t buy rotten apple or pussy.

24. Marcia look good long time she nadine an kereen an a next one , dem use to deh a my yaad ,dem gyal deh walk de four corners a mobay an f**k all de big money man dem .///////where are they now? Any ways, Marcia Win her case when she claim Immigration Officer rape her while she was in the process of being Deported to jamaica. Immigration officer Man get Ten years in federal prison Marcia get settlement money an Green Card

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply