She is because she left him because she haffi tend to her other tricks under jealousy disguise..Him nuh realize seh is a trick him get eno :ngakak…mi sorry mi neva listen this before mi write wha mi write cause all now mi wudden done
I believe Marlon. He isn’t used to this type of controversy so he isn’t coming across too well right now. Yanique just mad Ishawna filmed the video in Marlon’s house. Yanique is the one that started the rumor about Ishawna being with Marlon. Ishawna is serious about her career unlike Yanique, who better be careful cause Ishawna will rub her out completely.
Kin right ova hehe. Yo yuh know seh mi caan badda wid da bredda yah. Hahahahaha mi ah guh follow da story ere. Ah yah suh nice. Di bredda seh ah wah oonue cut from the same plastic (scandal bag?). Mi not even did ah guh listen di whola it but now mi waan pawt two oo lol! Him is ah comedian str888 dwl!
Is true him a tell she evva a talk bout famous from yearsssss a back! From she just a start do magnum dem times ig nevva even a pop. Me personally hear her a talk bout how she famous! Omg this girl
Di amount a time me laugh but jah know. Look how u Mek man disgrace u all because u did want little cash, attention and fame. Yanique u gone to the dogs. U keep influential and wealthy frens Yanique but I get the gif now u keep dem around to go back to them each time u funds run low suh u f**k dem n collect yah dollars life of true waste gal and escort. Nah lie Marlon full a gimmicks but the nigga a spit facts cause a same thing u say u and bolt a fren for many years. Jah know and each little chance u get u f**k bolt fi a 100 pack same wid Greg Christian n zum Nd movado n the list goes on. Right now seeing this video my hole shame fi u and a nuh me. Di man rub u right out n empty u like water bottle all a ur dirty deeds come a road. To rass wat a calamity suh when everybody see this a loan laugh dem ago laugh Affa u to rass. U should a jus bill Nd keep calm no u want fame. No sah u a di greatest groupie of all time nobody can’t tell me otherwise. “ what a dutty lifestyle this” lyrics to ur owna song. U need a retirement plan boo lol ur getting too old for this shit.
Gal Clown Marlon, gal like Yanique and Ishawna yuh hide and fuk cause yuh nuh want yuh name call up to with the one bag a man them, and when she seh yuh f**k har, deny it,ntn to boast about…..
This guy is a comedian. My stomach is literally sick for you Yanique if all that you have been accused of is true. From begging to owing now this no man mi feel sick!
Him chat too much and him arrogant bawd but a lie is a lie…I finish watch later.
him really call her Scandal bag and giddy head?
She is because she left him because she haffi tend to her other tricks under jealousy disguise..Him nuh realize seh is a trick him get eno :ngakak…mi sorry mi neva listen this before mi write wha mi write cause all now mi wudden done
But a Facebook company own Instagram and WhatsApp.
Curydiva you are exposed dear . You little tricks and games buss out ‘ it look a you want this man & jelouse over him .
I believe Marlon. He isn’t used to this type of controversy so he isn’t coming across too well right now. Yanique just mad Ishawna filmed the video in Marlon’s house. Yanique is the one that started the rumor about Ishawna being with Marlon. Ishawna is serious about her career unlike Yanique, who better be careful cause Ishawna will rub her out completely.
If ice-wata neva did disrespect Ms. Lou she could a go tek yanique job.
Kin right ova hehe. Yo yuh know seh mi caan badda wid da bredda yah. Hahahahaha mi ah guh follow da story ere. Ah yah suh nice. Di bredda seh ah wah oonue cut from the same plastic (scandal bag?). Mi not even did ah guh listen di whola it but now mi waan pawt two oo lol! Him is ah comedian str888 dwl!
Is true him a tell she evva a talk bout famous from yearsssss a back! From she just a start do magnum dem times ig nevva even a pop. Me personally hear her a talk bout how she famous! Omg this girl
Mi did bash him on IG last night but this funny and i don’t think he’s lying at all
His story was all over the damn place i gotta keep on skipping the video
Di amount a time me laugh but jah know. Look how u Mek man disgrace u all because u did want little cash, attention and fame. Yanique u gone to the dogs. U keep influential and wealthy frens Yanique but I get the gif now u keep dem around to go back to them each time u funds run low suh u f**k dem n collect yah dollars life of true waste gal and escort. Nah lie Marlon full a gimmicks but the nigga a spit facts cause a same thing u say u and bolt a fren for many years. Jah know and each little chance u get u f**k bolt fi a 100 pack same wid Greg Christian n zum Nd movado n the list goes on. Right now seeing this video my hole shame fi u and a nuh me. Di man rub u right out n empty u like water bottle all a ur dirty deeds come a road. To rass wat a calamity suh when everybody see this a loan laugh dem ago laugh Affa u to rass. U should a jus bill Nd keep calm no u want fame. No sah u a di greatest groupie of all time nobody can’t tell me otherwise. “ what a dutty lifestyle this” lyrics to ur owna song. U need a retirement plan boo lol ur getting too old for this shit.
She is a clear scandal bag fi true :hammer
She easy: fi tote, open wid ease, all over de place, dime a dozen, print with ‘CAUTION” notice and easy fi discard after use.
Gal Clown Marlon, gal like Yanique and Ishawna yuh hide and fuk cause yuh nuh want yuh name call up to with the one bag a man them, and when she seh yuh f**k har, deny it,ntn to boast about…..
Narcissistic much, bredda all when yuh name a call ,’DENY IT”, one bag a waste gal.
This guy is a comedian. My stomach is literally sick for you Yanique if all that you have been accused of is true. From begging to owing now this no man mi feel sick!