Look pon him tu!!! These men that want to talk about no-one own them etc etc, this time they’re dying for someone to own them up kmt! Tired of them! Reply
Hold UP!! It’s been a while but I’m back from the jump off. A wah do di WASTE BWOY!!! Look like a walking fish! PLEASE nobody don’t want to hold ya SHITTY COCKY besides the man you run inna a night time. Ole dutty bitch! Reply
Hold please. Suh a nuh nickeisha cocky?? When mamma spend har last an send yuh go class neva you eva play. A dunce cause dis eno. Reply
Mi wonder if she nuh tored fi shame! God knowwww
Look pon him tu!!!
These men that want to talk about no-one own them etc etc, this time they’re dying for someone to own them up kmt!
Tired of them!
Hold UP!! It’s been a while but I’m back from the jump off. A wah do di WASTE BWOY!!! Look like a walking fish! PLEASE nobody don’t want to hold ya SHITTY COCKY besides the man you run inna a night time. Ole dutty bitch!
What a disgrace, this is wa happen when u make dunce man breed u.
They not together. He with some girl from England Weh promise fi buy him Benz
Hold please. Suh a nuh nickeisha cocky?? When mamma spend har last an send yuh go class neva you eva play. A dunce cause dis eno.