Hello Met. It look like no body nuh remember N— from bottom marvaley. Ever since waldy dead Marvaley mixed up deh a road. Top Marverly man dem make N— a fi run way go a Waltham and when them find out say him live a Waltham them make waldy friend them try fi kill him and take way him gun so him run way and go live a Montego bay in a big house until him fly out.. and from him fly out marverly a get hat. Word a say him have links with some man a Pen. Top Marverly man dem a war with duppy because dem no know the man dem who a kill dem off, Melon him deh in a Hiding and young cat run way. The people dem just a make phone calls so, me wander who killed Manny aka Boom bam, a who killed winky wah day. Tedy him soon run up inna the Invisible man dem.
All wah gwan a :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak an a nuff tings a gwan inna di likkle post enuh lol. Dah dead waldie person here look like it ago cause traffic.
Who is N u call melon name n more man name ,call N name from bottom marvaly ,di man Dem have the money N refuse fi kick back n live n help some youth in a positive way all Dem ina a killing n mess up the community,curse is on marvaly fr mouth mek Dem kill pan head di DJ,
Me think a must Nature dem a talk.
Well, sender, tell us why the war in Marverly nah stop nuh please. Why are these people fighting? How far in hiding is Melon, because I saw him at his business place recently.
Met the war down Marverly well serious and it look like it not stopping for now. It not being publicised like Mountain View war, but down Marverly no one is safe, they killing women, children, fire bombing houses. The taxi services tell their drivers not to go down there. The police need to do better and take the men into custody so the innocent people down there can be at peace.
Why block the N-name but post Tedy and Winky. I never understood the philosophy behind a “Don”. I don’t know who beside God and my mama that can control my life and tell me what to do.
Well ALLEGEDLY Waldie pay man fi kill Grants Pen don and dem go tell him, and ALLEGEDLY the man paid the person more money to go kill Waldie. Dats the latest I’m hearing.
Maybe “N” Stand for “Nature” me here say him fly out wah day ya.and him used to live a Waltham after him run from marvaley.
Thank you!! I hate reading these posts where people talk about a specific Don from a certain area and don’t call his name or give the first letter of his name and expect the readers to know who they are talking about. Most of the readers on this site do not know anything about these ghettos and Donmanship. Maybe we need a thread of the current Dons all over Jamaica.
Me hear say the war na go stop until. melon,young cat,Triston,Tedy dem dead, because marky pinnock,Wang U,Nature,and pruff dem want revenge. Money a make now so one time enemies turn big friends now….. enemies a Jamaica n big friend a foreign.
Waltham have so much bad man? Maybe a dung deh zozo need to go next. Weed dem out.
Maybe Melon, Young Cat, Triston and Tedy kill Marky Pinnock, Wang U, Nature and Pruff dem first. Have you ever consider that possibility?
It’s very possible, however 3 out of the 4 man dem deh foreign.and everybody name who you call deh a Jamaica.
Wong u a real bad man a them man deh have the place hot money a mek overseas so a no like one time Wong u an him family them run the place from round head an stranger them days a true them lock him up for a good while but them let out back the demon a from them kill Wong u cousin the thing hot from them long time deh when the man them kill troy cause a Wong u family an him use to sell Wong u enemy shot Wong u mek ppl dead back an them kill him next cousin from riverton name whitey him father a don a riverton dutch man I can make a movie from the war I remember like it started yesterday
Samacan don. A John Wayne pay Nature to set up toy, because when toy and Nature used to link Wang-U go have Nature fi kill him but end up killing his friend. So Nature think a toy set him up.
Lie lie
How yuh know say a lie? Yuh come from marvaley? Yuh know Nature?
That’s why John-wayne affi a hide this war start from 2008 an nuff innocent get kill true triston stranger nature pruff see the only way this ago stop sad to say them fi dead like stranger wong-u them whole the peace a stranger go f#@*k with the man family them it a gwn from bout 2005 a get wicked 2008 when Wong-u cousin ratty get dip word on the street a ratty kill round head on the Blvd cause round head sister did in the car an see him a nuff ppl dead true this careliss war nuff ppl from drewsland an marverly even sizzla war kill wong-u from samocon wong-u did all try poison round-head round jail facts any way it ago be a bloody x-mas cause them shoot up Neily an him nuh dead so we know how that go
Wang u deh a foreign now
What is Melon real name?
Samacon don… How you know so much? Stop call up Wang u name because him don’t trouble people.
All people do is call up Wang u name to bait him up for the cops. I believe people fascinated with the name Wang u
Melon have corrupted cops on his payroll for his death. But the blood of Jesus!
Melon is the one who kill Patrick mouth. Melon pay $$ to put drugs in Patrick mouth food, it give him heart attack,and kill him.
This is how Melon perform… Him start him own war, then him call men name down bottom Maverley seh a Dem do it, Suh him police weh him have pon him payroll can kill them and nothing come out a it. Winkie was the one throwing bottle bomb in those people house. Melon seh man dead a him plaza but a him do it to put the blame on other people fi him police kill them
If Melon corrupted cops Eva hurt my family, mi a Sue and investigate the cops on his payroll tuh. Mi a Tek weh everything Melon have, and donate it to the community him mash up
Melon didn’t kill Patrick Mouth is the youth from Glendale that Patrick Mouth send Man to kill spirit haunt him,the youth name JuJu and him did a Link with Mavado and Melon did rate him because him say him remind him of when him was young but the youth never really have any big conversation with Mouth him did just reason with Melon and Mouth never like that plus the youth did a make nuff money cause him brother have Lamborghini a foreign so them set him up,that is a internal thing and nuff people never talk about it cause the youth links tun up so them tell lie say a Cassey wah run common send hit all the way from Canada cause him did a talk to him woman Nikki Trends this is pure facts…That is just life still, protect your life youths street don’t love nobody.
Nikki Trends?
Lol If spirit was to kill Patrick Mouth, him would an dead long time. This is fact, that Melon got the drugs out of the pharmacy in a him plaza, and kill Mouth. That’s how evil Melon is!! Friend killer!! Snake!!
Yes Nikki Trends,it was exactly one week after the youth dead Mouth dead so check dat ….da youth de shouldn’t dead everybody know that.
Waldie Bredda Don use to go school with the youth and Cole from Rockfort grow him so them shouldn’t kill the youth….But from certain man figure u nuh inna dem especially when it come on to business dem feel a way that’s why dem kill the youth…This a fact.
And the fact still remains, Melon put drugs in Mouth food and kill him!
Everybody know Mouth and Melon wicked, but Melon will friend yuh then kill yuh. If mouth nuh like yuh, yuh cah come round him.
I can say this, when Melon wasn’t in Jamaica, Maverley did nice. Women could play net ball and men play football, without looking over them head. They wasn’t any war
Melon ah the problem and him need to go! Melon the snake
Mouth and Melon evil, but Melon kill Patrick mouth. Friend killer Melon
Suh Mouth send man fi kill Juju, then Melon put drugs in Mouth food and kill Mouth. Suh Melon can score friendship with Juju people them?
That sounds more believable, because the spirit would harm the man who kill Juju, not Patrick mouth.
Melon kill Mouth to be top Maverley Don. But the only way to kill Mouth, it has to look like natural cause death. Because if Mouth nuh like yuh or trust yuh, yuh caah come round him.
Him trust Melon and Melon kill him.
End of story