Battyman always no batty man secrat u Marven a battyman in real life u send me gay friend pictures a u buddy a ready yes u no memba over d airport hotel near JFK when d promoter come catch u when u man a f**k u Marven a nuff time come Hilton hotel a Jamaica u come get u pay fi f**k batty man pass u round in circle cause u give f**k and u take yes den say u buddy big and nice
This is why I hate hotels. Imagine sleeping in that bed…YUCK!!! :takut :takut Dont dis bwoy have better things to worry bout like paying the oman medical bills dem. A talk up video apologizing to her would have been nice instead of this 2:27 seconds of ranting video….yet you failed to convince anyone that you nuh love deep sea fishing.
Da yute ya figet say one article come out wid him years ago when a man frig him and video him and send it out. Him come inna big newspaper come talk bout him go the man dem house fi a “business meeting” and dem spike him drink and f**k him.
Dem always say a man nuffy question a woman past but me do dat raas. Mi nuh wan no woman wha used to deh wid dancer or dem crew crew man ya a dance. Dem gyal deh hole shit up!
anonymous you a the same fish wa send in the video yu story sound the same mi come from mo bay live a miami fi 35 years from mi a little gal go to jamaica back an forth an i know marvin from him a little boy he used to come to my house he was my kids friend an i con tell u say a gals man that him an my sons o weekend have all the school gal them a f**k dun mi house the amount a daughter in law i have in jamaica an my son was only 14 years old an marvin was only goin on 15 he was a bad influence on my sons cuz my sons because my sons was having sex from the age of 12 an 14 the 14 year old get 1 school girl pregnant i take them home an never bring them back to jamaica.. they or grown now the older one is married right now with 2 kids an whenever he see a dancer video all he can remember is when he came to jamaica a virgin an he live jamaica a baby daddy at 15 years old so i can say marvin a gallis from birth but yu sound like fish yu dress like fish yu shape like fish so go out by water fletcher beach an jump off yu big dirty jonah whale…marvin nu watch nu face be one thing i know if yu a fish a flanker yu dead long time real talk mo bay people nu play with fish them off to hole them corner so fish take a back seat.
I don’t know when dem a go stop watch the front gate..bout boi a gallis 😀
Jamaican DL battyman dem know say dem fi use pumpum fi cova dem real intentions. Not to forget say nuff a de gal dem freakkkkkky and we inna orgie wid de battyman dem.
dont mix mobay ina dis because town and mandeville have the most batty man an a when dem come a mobay ppl expose dem. mobay kill the most batty man throughout history. town love dem. check the history of mobay and see if ano bay kill the most fish and ano lovers killing, a ppl kill dem. town hug dem up and keep dem.
:cd STOP IT!!! No because we chat openly pon yah yu fi come talk some things. CUT IT OUT and STOP! telling anancy story 😀 Me certain yu unda 25! stop that *ish!
Me also sure say a yu dung a hill de wid de bebe tory to…a bebe put onu pon de map fi scamming from maybe before yu bawn. Mobay full of gays and not even you can eradicate them, just like one fisha man can’t empty de seas of fish 🙂 . Bebe nu dead cause a no gay ting, neither his mate before him…stop pred rumor!
“mobay kill the most batty man throughout history” Nonsense, stopping spreading propaganda against Jamaica!
Marvin, you nah fool nobody…you a straight homothug…GUWEH!!!!
:travel
#ANSWER BACK VIDEO FELL FLAT#
#YOU SHOULDN’T EVEN ANSWA; DAT NO CONVINCING#
#GO TEK SEVERAL SEATS CAUSE MI BELIEVE AMBER#
#YOU A DANGER TO SOCIETY; GERMS AGO DUN UNU#
#DOAN MEK YOUR FOOL FOOL FRIEND COME OVA YA WID HER NONSENSE#
#WE NUH BELIEVE NEITHER YOU NOR SHE#
Check the news Mobay is the murder capital off Jamaica and Westmorland second. You tell a yute in Mobay about don and order you dead quick. Maybe decades ago fish was in Mobay but ah bad man place now Kingston full of fish and battymon don and man that follow behind each other a share gun if Marvin was a fish living in flanker him would dead longtime
idiot dem light up bebe like christmas tree, a because of him mek most a dem afi tek weh dem self. before bebe dem kill one and run car over him. before dat one dem stab up one and burn down him house stfu if yuh nuh know nuttn me live a both mobay and town all my life and town have the most battyman. anytime dem come a bay dem get expose. ppl find dem out and dem move, then man locate dm and kill dem. not even a dollar a man nah tek as offering. nuh mek news frighten yuh cuz if a man tink him bad, out on a clothes an come gwaan like him want grounds mobay and see what him get. him coulda rich likkle more, man a bay richer and nuh fraid fi merk him. check the call centre ina mobay, a pure battyman work over there and most come from kingston, mandeville. dem afi a hide ina bay.
Look how many time them mek after bebe and him almost dead. Them even give him gun licence no fish cah walk Inna day and live normal life a bay. Kingston full of fish that live in the community and live regular life and pay for protection town man them beg and tek money from them Mobay man them have money and don’t tek talk
Battyman always no batty man secrat u Marven a battyman in real life u send me gay friend pictures a u buddy a ready yes u no memba over d airport hotel near JFK when d promoter come catch u when u man a f**k u Marven a nuff time come Hilton hotel a Jamaica u come get u pay fi f**k batty man pass u round in circle cause u give f**k and u take yes den say u buddy big and nice
This is why I hate hotels. Imagine sleeping in that bed…YUCK!!! :takut :takut Dont dis bwoy have better things to worry bout like paying the oman medical bills dem. A talk up video apologizing to her would have been nice instead of this 2:27 seconds of ranting video….yet you failed to convince anyone that you nuh love deep sea fishing.
Lawd a mercy ! In my bounty killer voice.
ouch
Da yute ya figet say one article come out wid him years ago when a man frig him and video him and send it out. Him come inna big newspaper come talk bout him go the man dem house fi a “business meeting” and dem spike him drink and f**k him.
Dem always say a man nuffy question a woman past but me do dat raas. Mi nuh wan no woman wha used to deh wid dancer or dem crew crew man ya a dance. Dem gyal deh hole shit up!
anonymous you a the same fish wa send in the video yu story sound the same mi come from mo bay live a miami fi 35 years from mi a little gal go to jamaica back an forth an i know marvin from him a little boy he used to come to my house he was my kids friend an i con tell u say a gals man that him an my sons o weekend have all the school gal them a f**k dun mi house the amount a daughter in law i have in jamaica an my son was only 14 years old an marvin was only goin on 15 he was a bad influence on my sons cuz my sons because my sons was having sex from the age of 12 an 14 the 14 year old get 1 school girl pregnant i take them home an never bring them back to jamaica.. they or grown now the older one is married right now with 2 kids an whenever he see a dancer video all he can remember is when he came to jamaica a virgin an he live jamaica a baby daddy at 15 years old so i can say marvin a gallis from birth but yu sound like fish yu dress like fish yu shape like fish so go out by water fletcher beach an jump off yu big dirty jonah whale…marvin nu watch nu face be one thing i know if yu a fish a flanker yu dead long time real talk mo bay people nu play with fish them off to hole them corner so fish take a back seat.
Met should I have police, ambulance, fire brigade a Fisher men or Fisher women on stand by.Because nobody can’t cross this
no oo dus a bag a net
@ why me. Whatever the most battey man deh a Mobay and nuh body nah dead.because him a so call gallis exempts him from being a fish, oh please.
I don’t know when dem a go stop watch the front gate..bout boi a gallis 😀
Jamaican DL battyman dem know say dem fi use pumpum fi cova dem real intentions. Not to forget say nuff a de gal dem freakkkkkky and we inna orgie wid de battyman dem.
dont mix mobay ina dis because town and mandeville have the most batty man an a when dem come a mobay ppl expose dem. mobay kill the most batty man throughout history. town love dem. check the history of mobay and see if ano bay kill the most fish and ano lovers killing, a ppl kill dem. town hug dem up and keep dem.
:cd STOP IT!!! No because we chat openly pon yah yu fi come talk some things. CUT IT OUT and STOP! telling anancy story 😀 Me certain yu unda 25! stop that *ish!
Me also sure say a yu dung a hill de wid de bebe tory to…a bebe put onu pon de map fi scamming from maybe before yu bawn. Mobay full of gays and not even you can eradicate them, just like one fisha man can’t empty de seas of fish 🙂 . Bebe nu dead cause a no gay ting, neither his mate before him…stop pred rumor!
“mobay kill the most batty man throughout history” Nonsense, stopping spreading propaganda against Jamaica!
Marvin, you nah fool nobody…you a straight homothug…GUWEH!!!!
:travel
#ANSWER BACK VIDEO FELL FLAT#
#YOU SHOULDN’T EVEN ANSWA; DAT NO CONVINCING#
#GO TEK SEVERAL SEATS CAUSE MI BELIEVE AMBER#
#YOU A DANGER TO SOCIETY; GERMS AGO DUN UNU#
#DOAN MEK YOUR FOOL FOOL FRIEND COME OVA YA WID HER NONSENSE#
#WE NUH BELIEVE NEITHER YOU NOR SHE#
Check the news Mobay is the murder capital off Jamaica and Westmorland second. You tell a yute in Mobay about don and order you dead quick. Maybe decades ago fish was in Mobay but ah bad man place now Kingston full of fish and battymon don and man that follow behind each other a share gun if Marvin was a fish living in flanker him would dead longtime
Which decades ago?Nuh jus recently Bebe a one a di biggest ting dung deh.Mobay a PNP place and him did a represent unnu.
idiot dem light up bebe like christmas tree, a because of him mek most a dem afi tek weh dem self. before bebe dem kill one and run car over him. before dat one dem stab up one and burn down him house stfu if yuh nuh know nuttn me live a both mobay and town all my life and town have the most battyman. anytime dem come a bay dem get expose. ppl find dem out and dem move, then man locate dm and kill dem. not even a dollar a man nah tek as offering. nuh mek news frighten yuh cuz if a man tink him bad, out on a clothes an come gwaan like him want grounds mobay and see what him get. him coulda rich likkle more, man a bay richer and nuh fraid fi merk him. check the call centre ina mobay, a pure battyman work over there and most come from kingston, mandeville. dem afi a hide ina bay.
Look how many time them mek after bebe and him almost dead. Them even give him gun licence no fish cah walk Inna day and live normal life a bay. Kingston full of fish that live in the community and live regular life and pay for protection town man them beg and tek money from them Mobay man them have money and don’t tek talk