Boy! My whole childhood was a lie!!! All who a nuh kiddie fiddler a raper man or a fish! Bill Cosby a necrophiliac, Rolf Harris deh a jail as kiddie fiddler, Oliver Samuels have man and all a da dancer dem weh me an mi fren dem used to watch pon Passa Passa a fish! Yuh couldn’t tell mi nutten Marvin was my man yo! Not to mention how we used to love off Sherlock!! :mewek2 :mewek2 :hoax
Mi luv mi country naw lie and when mi use to deh dung deh it was a battyman and lesbian free zone… Now mi have a question cause maybe a chu mi born longtime which nuh seem long still but fireal doe a weh so much gay ppl come from? really and truly is like when yuh watch zombie movie and is like the disease a spread no man
Seet dey now ur secret buss!!! U gone open up a can a ants!!!! Now wi know who fa hole really shit up UR BLOODCLAAAAATTT BABY MADA!!!! Poor girl blind and muc have a heart attack Dia morning, unnu goodly a war now smfh!!!
Gm. Met& metters :peluk fix it jesus from I watch the video I say yes this one is a big red fish inna sea :tkp :unno ladies need fi stop it sleeping with a known batty man :dp :dp unno brave , bad the baby mother now girl really ???? :tkp :tkp
I can’t stand these effing fags, all they do is lie about the sexuality that’s why I now choose to believe none of them. That one wey choose to come style upon marvin thru marvin call him b*ttyman is a joke. Look on him now inna woman clothes to rass.
I don’t know if marvin eff man fi money or if it is the one episode with the spike drink business that is following him but him name call pon b*tty ever since…. Shame cause marvin did have nuff woman weak but not again
He could be straight because trannys date women all the time. Him and the baby mother are just lesbians when he’s Amber and she plays the masculine role. I don’t know, just an educated guess
It really sad mi nah tell no lie…. dem sumn ya mek mi fraida man cause right now the straightest man dem a faggot these days and di juvenile dem nuh stop par up wid di batty bwoii dem…. amber only can trick who a idiot mi member when amber acid di footballer bwoii from waterhouse uppa bargain mall dem use to gwan wid bere things ova dh! BerE things ova dh a model wid all handbag pon shoulder a tek photoshoot… met mi ago try find di picha dem and send dem in!
I see two women up top
amber more convincing as a woman dan a man. Amber u look better as a boy inna gal clothes, than as a man inna men clothes.
Two a den gay
Maybe he is a transgender but not gay,mi nuh know yah man…Caitlin Jenner confuse mi wid this ting ya.Anyway shim look better as a woman
wow, is the same person inna di two picture?
Boy! My whole childhood was a lie!!! All who a nuh kiddie fiddler a raper man or a fish! Bill Cosby a necrophiliac, Rolf Harris deh a jail as kiddie fiddler, Oliver Samuels have man and all a da dancer dem weh me an mi fren dem used to watch pon Passa Passa a fish! Yuh couldn’t tell mi nutten Marvin was my man yo! Not to mention how we used to love off Sherlock!! :mewek2 :mewek2 :hoax
:ngakak
Wait…mi rass meed tink ah two diff smaddy..but ah di same smaddy..kiss mi neck back O.o
Mi luv mi country naw lie and when mi use to deh dung deh it was a battyman and lesbian free zone… Now mi have a question cause maybe a chu mi born longtime which nuh seem long still but fireal doe a weh so much gay ppl come from? really and truly is like when yuh watch zombie movie and is like the disease a spread no man
Seet dey now ur secret buss!!! U gone open up a can a ants!!!! Now wi know who fa hole really shit up UR BLOODCLAAAAATTT BABY MADA!!!! Poor girl blind and muc have a heart attack Dia morning, unnu goodly a war now smfh!!!
Gm. Met& metters :peluk fix it jesus from I watch the video I say yes this one is a big red fish inna sea :tkp :unno ladies need fi stop it sleeping with a known batty man :dp :dp unno brave , bad the baby mother now girl really ???? :tkp :tkp
Met the wall a bun down tidey tidey should I have the clean up crew for this one.
yes ooooooooooooo and couple net we haffi net up and carry some from one sea to di next
weh d video deh
These nasty human beings! :marah
and him can pass fi a dancehall girl eno. Sas chrise’
I can’t stand these effing fags, all they do is lie about the sexuality that’s why I now choose to believe none of them. That one wey choose to come style upon marvin thru marvin call him b*ttyman is a joke. Look on him now inna woman clothes to rass.
I don’t know if marvin eff man fi money or if it is the one episode with the spike drink business that is following him but him name call pon b*tty ever since…. Shame cause marvin did have nuff woman weak but not again
How Caitlin confused yu? Yu nuh see a long time Bruce Jenner a suck cocky inna Ooman dress? Yu nuh see him tek up tranny. Yu tink a pusC tranny have?
:tkp
He could be straight because trannys date women all the time. Him and the baby mother are just lesbians when he’s Amber and she plays the masculine role. I don’t know, just an educated guess
It really sad mi nah tell no lie…. dem sumn ya mek mi fraida man cause right now the straightest man dem a faggot these days and di juvenile dem nuh stop par up wid di batty bwoii dem…. amber only can trick who a idiot mi member when amber acid di footballer bwoii from waterhouse uppa bargain mall dem use to gwan wid bere things ova dh! BerE things ova dh a model wid all handbag pon shoulder a tek photoshoot… met mi ago try find di picha dem and send dem in!
Simplicity, doan lef me; me affi go boom a ride wid you….gots to leave bredda….
:tkp