GWAAN CHOO AMBER YUH LARGE

0 thoughts on “GWAAN CHOO AMBER YUH LARGE

1. A wah the bombo a gwan yah so mi say mi alway a pree the dressing n sumn just never right no straight man nuh dress suh seet deh now boy/girl inna skirt n blouse him just come down wid a failure to rass

2. Now all a child see dis now a peer confusion eno, mi say a just the likkle young one dem mi feel it fah growing up and see dem things yah…. All dis nobody caah tell mi say ano mental illness cause how yuh lef from being a nice girl to mi nuh even know wah and if me confused can you imagine a likkle pickney

3. Me confuse tuh klaat Sumbady come explain dis is a cross dresser man or a butch dike dis jamaica goneee placee need a flood to wash out these demonics

4. it’s de young Mr.Sir-Madam from yesideh weh a done marvin dat,two picture same person in both,got it?!?!?

5. Didn’t he say that he has a babymother? That mean he has a child or children. Wow poor kids, don’t know when daddy gonna be daddy.

6. Amber a faggot longtime n annu jus now him a dress like gyal so all when him a fool di crowd bout him annuh fish again mi know him still a f**k man or man still a f**k him. This is how dem get dem money… di gyal weh breed fi him is a likkle batta ears gyal from waterhouse weh love likes, pity she nuh know her pussy shit up ambah yuh need fi stop it cause ya big battymann having a youth nuh change dat

7. Yow, mi confused til mi buck….no de same bwoy dis weh did a talk bout Marvin and Nickeisha pon the video yesterday???? No sah….Nuh him seh him babymadda pum clean as a wissel? Sas Crise…mi caan trust unu mout eeh man!!!! smh…Him seh no bwoy caan point pon him bottom; but a wonda how much bottom him can point pon?

#MI CONFUSED#
    #LOOK LIKE BABYMADDA PUM SHIT UP AFTER ALL#
    #BABY GERMS AGO KILL BOTH HIM AND DE BABYMADDA#
    #OMG#
    #WHA MECK DEM GAL YA A TEK DEM BATTYBWOY YA#

:bingung :bingung :bingung

8. Welllllllllll u know wat if this surll say Marvin a battyman I’m gonna believe cause this seem like them buck many a times ahhhh boy it seems all is lost

CHUET

9. @Lou-Lou: You better believe it…. Mi nuh inna nutten wid de yunging dem mi luv. Me nuh seh you nuh have corrupted big man, but right now dem a di best bet. Dem lickle young bwoy ya too wreckless bredda….

:matabelo

10. Dem keep on a buck up a “straight dance”

#FROM I WAS BAWN, I NEVER HEAR DAT TERM YET#
    #UNU NUH EASY#
    #HIM MECK SURE DISTINGUISH DE DANCE; IT WAS A “STRAIGHT DANCE”#
    #MI BOMBO#

:tkp