MASICKA WIFEY O

pinky last night mi ina pricesmart and si @jamaicanting (masicka wifey) she and r fren ina price mart.pinky mi never know them did deh enuh mi think dem a just bestfren them inna price mart line a argue bout one girl weh comment pon masicka ooman picta pinky a dats why them always a comment I love yous unda one aneda picta I was right behind them.dem did a try whisper but mi hear everything the fren all walk out lef masicka woman and tell r shi a go ina di car.aparently di fren cum jamaica fi masicka ooman bday and shi only si r ina the night cause she go lunch wid the same gyal ina di day weh them a argue bout 🤣🤣

9 thoughts on “MASICKA WIFEY O

1. Senda what relevance this story has??? But she looks like a Tranny in this pic but I’ve seen much better pics of her.

2. Unu figet bout him line ina a the tune “my dogs dem hav to live” POW!!! “f***K a bunch a gyal ina dem ole” .. dis a one of the bunch, him soon find back a next brown gyal hole fi ride out…. gwan masicka out di ole dem masicka, gwan masicka dem out di ole dem..

3. Suh den how ishawna nuh cuss she bout har tinking fish??? She smell clean??? Anyways masika hood mussi big cause him ano nuh caliber. Him look all premature.

4. Nobody caan tell me say a nuh she Ishawna sing “Pot of God for. This little girl need to do some business, instead of sitting down worrying about Masicka all day. Start a business or find a job, little girl. You cannot let Masicka lock you in the house. Earn some income, you wont be young forever.