MASTER OF MIXUP FOOTA REACH INA BARBARA TING

12 thoughts on “MASTER OF MIXUP FOOTA REACH INA BARBARA TING

1. No sah, my mada use to tell me empty barrel make the most noise, and I obviously live fi see say its true.. from Ishawna leff you is like you unleash pon the nation. look at you and look at Brabi bout she fi leave star alone, 50cent still nuh memba you to rass and killer park you like the lada out a south side, me notice a likkle thing doh, a woman alone you have strength for, a gwan like you a jps when you know you naw change no body life with your energy, like a plastic bottle with no water, yuh empty. if only education was a gift you could transfer like a transaction a the bank, you badly in need for a few screws and some sense. gawn go call 2 a you alien duppy dem weh box you fi help out your situation

2. I agree with him 200%. Everybody will give them 2cent & the minute Foota Hype say the same thing everbody else a say dem waa done di bwouy. Barbara fi guh si dung str8888.Why Amba neva alert & gi Barbara a stawt. Barbara mi ago say it again.YUH FI GUWHEY!!!Wid yuh crawny looking self.Faava like yuh have maulie gripe & fluxxy complain.

3. Big crotches Foota Hype always wanna be seen.. Suck pussy foota hype always inna gal business true u nuh have Ishawna pussy fi suck no more everything u find u self inna now smh

4. I can’t tek Footer hype, him too nuff, u ina woman argument too much, like them big dutty fish vender wid her basket a ratton fish, footer mouth look stink and waterery, look like u need another box again, maybe u will shut u mouth permanently. No wonder ishallnotkeepnopussyprinciple used f***k pan u like dwaag, cause u have a bigger crotches than her, real Mama gal.

5. Barbara fi move har aids looking self…..talk up yah foota some a uno fi gwey mon.Scawl dwag Barbara too ungrateful by di wey weh she a do wid microwave? She need some lamp oil wid tun cornmeal