Met catch dis! Purple out a fi (4adem) is now breeding for Ratti (bunna man) a wonder how him big woman melody a stomach Dah 1 yah lmaoo! But Ratti need fi watch if don’t fi get say she still a (Edited)…pics are below
0 thoughts on “MATE BREEDING AND HUZZY GETTING A WARNING”
Purpz nah watch nuh gyal so senda stop watch har
Hot gyal purpz…Real gal!
Lmaoo Nuh Dah gal yah a f**k youngy? And now she a breed fi Ratti
So wasn’t Nesha crazy a breed to? R shi dash weh fi r belly??
Dis nasty bitch breeding again???? Likkle gal u Nuh tired fi breed ntth Nuh cum out of it.Ratti how u know a ur pickney (remember say she a f**k ALOT)
My question is for the old ass Granny Melody, what makes you seek out such a young man to deh wid?
Ratti do you have Mommy or Grand-Mommy issues?
Purple and ratio did u clean up ur std yet??? & melody did u check ur self sine he’s (UR MAN)
gal yah caan sing doah mi like hear har but mi neva know a dem ways yah she hav up
zervahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yam pussy Ratti