Suh Caesar still deh innah fight wid Puma, and hear di Dutchy she innah de back, bout touch hair..and its on..mi nuh tink she and Puma did done and figottn bout? Puma fi remove imself and try live a bettah life caz im have wife and pickney…di odah one dem are all highglahs..suh Puma seh dem a mashup di frenship fi cam time? is oh. Ceasar figot seh im deh pan jailhouse watch? smdh
All di chat Dutch chat she still a heng roun eh.
All a dem need to take their asses to the Dental Clinic
Smh
Suh Caesar still deh innah fight wid Puma, and hear di Dutchy she innah de back, bout touch hair..and its on..mi nuh tink she and Puma did done and figottn bout? Puma fi remove imself and try live a bettah life caz im have wife and pickney…di odah one dem are all highglahs..suh Puma seh dem a mashup di frenship fi cam time? is oh. Ceasar figot seh im deh pan jailhouse watch? smdh
Plus poor Puma can’t fight fi save im life..all a dem is noting unless dem have dem antararge..
kmt…all mi coulda do is laugh…mi like him enuh but all 100lb a him need fi go siddung…mi glad smaddy draw him weh lol