MATE RUNNING WIDDY BELLY

Mi hear say Lisa man get a baby from a big baller from water house sister. Look like him tired a Lisa ugly looks and draw fi petty water house girl. Whey d man a go so hard for?? It upset mi star. BTW, how Lisa tek dis?? Poor soul. Smh

wife

wifem

6 thoughts on “MATE RUNNING WIDDY BELLY

1. Let’s guess is who send dis in? Hmmmm? Di big balla from watahouse sister? Hmmmm….sounds like announcement from the happy & “pretty” sister of the big balla….

FYI….that make up don’t look good….you are pretty but that makeup is awful…take it off please….replace the black eye pencil you ah use gi yuh eyebrow and use dark brown and that green eyeshadow and red lip wid black liner ain’t working either….BLACK EYELINER IS FOR YOU EYE LINE ONLY.

2. Yuh can kno when the other ooman send een story Enuh them find the worseeeeeee photo of the next woman and send it Dwl and dem Eva a give them self props and a talk bout them self as if them so prestigious and better than the next one WELL congrats on your pregnancy beautiful girl wid di big balla Bredda, Met I are deading