All I can say a suit with cummerbund is def not doing him any justice worst he wasn’t attractive from the start he just have this starvation suffering look leave the suit thing alone papa boy not attractive at all :hoax2
I love Mavado music mi listen to them all the time especially the song born & raise dat ah mi ringtone wen mi de ah work wen mia drive this song is sooo true ah nex one is mi know dem fear mi I listen to the words and dem true Mavado keep up the excellent work you is a VOICE!!!
Sender what is yuh problem mavado ok and still a do him ting, leave di ghetto youth and go watch yuh own business.
:ngakak
You definitely on David’s payroll
The world know by now sey him have Visa problems so wi waan know if him will mek it, how it bun U so????
SOMETING JUST DON’T LOOK RIGHT WI DI VADO PICTA A JUST MI?
i think his face n hair is photoshopped onto that body
The Vado defender was quick on the keyboard to rass lol
That’s a hired PR right up top
Quick tuh tha draw :ngakak :ngakak
Fraudoh hab a double sendah..dwl
All I can say a suit with cummerbund is def not doing him any justice worst he wasn’t attractive from the start he just have this starvation suffering look leave the suit thing alone papa boy not attractive at all :hoax2
him fi practice fi close him mouth ..him have a enka look
e u is an ass…………lol u o easy enuh,,,,,,,,,,,,,,,DWBRCL…….but really weh him deh met jamaica
dat is a puzzle at this time
Enka look lmao
Thought I was the only one think so Met him ever look hungry
I love Mavado music mi listen to them all the time especially the song born & raise dat ah mi ringtone wen mi de ah work wen mia drive this song is sooo true ah nex one is mi know dem fear mi I listen to the words and dem true Mavado keep up the excellent work you is a VOICE!!!
my artist from day one yute got talent sorry for his woes still a pray fi David.