MAVADO SEH KILLA A DJ GARBAGE HIM NUH UP TO HIM STANDARD

0 thoughts on “MAVADO SEH KILLA A DJ GARBAGE HIM NUH UP TO HIM STANDARD

1. Same so when u did tek Joe money yuh act like u rich and u nuh do nothing wrong.Mavado mine………….yuh betta slow down ..jus like how killa is a has been..u headed there faster than he got there…U likle insect u :travel

2. Afternoon Met dis ungrateful gully mongrel,but Met bounty is to be blámed a Bounty should a deal wid dem pon a business aspect,and mek dem boy deh sign a contract dat mean if dem fart him get him percentage,if dem sing dis record bout him that’s money in his pocket,granny right when she say sorry fi magazine dog dem tun round bite yuh.

1. Him do many songs a dis di man and got no response.Now him a mek it look like killa badmine him????? Mavado Time is di master

1. afta killa mek him come fi know seh OLD NAVY a nuh name brand …him come a chat outta him lean mouth

3. Mi always a hear seh dah bwoy yah lie bad enuh, but jus a realize a real ting….cuz a him fus a trow wud pon di man….him voice a million song a style di man till all mi a wonda how killa meck him a get weh wid it….an now him make it look like a ppl a trouble him smfh…..

1. cc a so wicked people gwaan …him worse dan kartel because kartel nuh shade fi him wickeness at all dis one cova it dung

4. Hayyyyy hayyyyyy so a when white squall God get standard fi nobody not near it but see ya to no lmaoooooooo mi get a good laff ya man Movado go wipe out the white squall outta u mout corner n gwaan ya massa kmt

5. Met mi hear flex drop somn pon him lol di riddim nuh too good but wah him seh nuh sound too far fetch….di man seh drake gi gully pad money fi build library an all now it cyaa build loll

6. Mi waan kno who woulda waan friend fr sum body weh not even have d common
    Decency fi say my condolences goes out to u after u cousin get killed a u party
    If give sum body a job an dem succeed that don’t mean u own dem for this rest of
    Their life killa Neva brave enough fi face kartel so wat happen al of a sudden killa
    suck d most pussy an is a paedophile mi Neva hear no 1 bun out dat yet unuh low
    D youth a same so unuh a dis sean paul and him a big artiste inna white man land

1. Real talk. Killa too badmind and fi gweh. As bad as beenie man be him constantly a mek hit songs dats y him relevant. What bounty going to achieve from meking 2 diss records in 2 weeks? Mi give everybody by the end of the week fi stop talk bout it cause the song dem not even hot. Just watch and see.

7. Mavado shut the fu**k up. If it was not for killa u would still be eating shit you too hype but don’t for get what goes up must come down. Mamba sa u dis Jamaica and ja people all the time killa never do dat yet. Killa to the f**kin world.

8. Mi grieveeeeee fi Movado!!! As much as him is (or maybe I should say was) my artist, Killa a mi governor!!!! Regardless of how ppl might feel about Killa personally, when it come to the business, Killa ratings suppose to buck!!!! Movado need fi calllllm himself and nuh figet weh him a come from!!! Since him suh “high & mighty”, he shouldn’t be throwing shade in the first place. It look like him nuh see weh Kartel end up! Kmt

Saying that, I don’t care killa’s or busy diss songs. Then again I’ve never been one to cheer on any diss songs!!

9. Fi di person up deh suh weh a seh wi fi burnout killa cuz hm suck pussy, dat a somn weh almost di wul dancehall a duh both artis an patrons alike suh why a killa alone wi fi bunout? ….plus you a talk like yuh can swear fi vado mouth…..

10. unuh hear wah mavado seh but nuh hear weh kill a gwaan wid but as ujual unuh ready fi nyam him red meat. :travel

11. Nuff a unno a gas bounty why unno nuh tell him seh the time him spend a mek 2 diss songs why him neva mek two good songs fi society, cause it tek d same energy fi mek 2 diss songs and 2 uplifting songs.

mi glad seh mavado only spend a minute a address bounty cause a waste of time.

Bounty 2 likkle ediat diss song dem expire in 7 days 5 hours 11 mins and 3 seconds. Just watch.

12. what level is vado on he needs to go to jamal go learn how to read n write him nuh relevant none at all….all a dem suck pussy stale news come again vado can’t hold a decent converstation never u bite the hands that feed you

13. Met Mafrado and nene leeks need to hang together cause all of a sudden nobody is on there level,I hope dem stay pon di high horse whea dem a ride pon and nuh drop off,mi use to Ray fi Mafrado but from mi see say him start show off and all him talk bout is Khalid,Wayne and bird man dem mi say to mi self dah bredda yah a gwan like him a groupey ,him fi go si down one side and gwea.

14. he’s not relevant but yet you a talk bout him, yuh know him an him nuh know you :ngakak # fools despise wisdom

15. You people crack me up

Is what unu want Mavado to do exactly ?

Send Killa money a week time for the rest of him life ?

Want him tattoo killa name on him Farrid ?

Buy killa house and land and Range ? Get him a visa ? A record deal ?

Do a collaboration ? Build him a studio ? A Rolex ?

Y’all tell me exactly how y’all want Mavado to show his appreciation and loyalty to Bounty Killer. And to what end.

How is he being disloyal by working hard on his own dream. Him Nuffi have no ambition beyond Killa own ? Every DJ in jamaica must aim to remain right under Killa success level or it’s gonna be a problem.

No y’all can’t wait for Mavado to get f**k up and lose everything so he can go sit down round Oaklands and run around behind Killa like one time. A desso unu Wah di man ting stay don’t. Admit it. Dat woulda sweet unu.

Smh.

1. No, no one asked for that but from day one mavado is a likkle wicked..how many songs he did bashing killer? di last one was after him birthday a club famous ..If someone give u a help from the ground up there is no way to ever pay that back but him fi respect and be loyal with his words…Connie died and a killer him blame when he knew what happened dont forget how him come and gwaan like him neva know say connie dem box all di police a di door pan his behalf…and him is a next one did a chat bout police a conspire fi kill him..Dont forget!

2. There is no such thing as gratitude unexpressed. If it is unexpressed, it is plain, old-fashioned ingratitude. ~Robert Braul. You see that right? So, to answer your question what I would like is for Mavado to cut out talking *ish about the person who gave him a start. As the Chinese proverbs go – “When eating bamboo sprouts, remember the man who planted them.”
      You and Mavado both need to take a seat in the ungrateful corner with Sterling.

Good night Met/Metter/Peepers

16. Mofrado.. Don’t bite the hands that feed yuh.. N don’t burn the bridge behind yuh .. Tug nassy bad mind crowbate yuh

17. i feel like bounty help alot of artist but as soon as they are bigger than he is he start trying to tear them down, he might he people but he is a very badmine person from his action, i feel like he need to let the young artist have there time a reggae only last 2-3 year unless u super talented so he should let them have there time just my 2 sense

1. i said trying baby sham is one he try to tear down, he try the same with kartel, its just my opinion, he did not bring vagas as a artist but he start calling him gaygas and that cause problem for him in jamaica, he also ruin lexus career with the lex sucks thing, he ruin kiprich carrer at onepoint, i give him credit for helping artist but he also trying to ruin there career also, he also was trying to do the same with tommy lee at one point

1. Smh…With baby Cham it was a fall out ting and a remarks whey baby Cham pass…Vegas was over woman ting

1. Don’t forget Merciless and a nuh wid lyrics. If a Disc jockey play Merciless chune Killa cut him off. If a promoter put pon di same show Killa nah work.It nuh look like Killa happy fi nuh yute success.Name one

18. Suh mavado jus gitup and a buil song offa killa jus suh?? before unuh really try find out wah cause rif from day one insteada chat fawt bou “bite hands that feed…”

1. Yes….Julian always a tell Mavado say Killa a bwaay him up and it boil over when Connie died..Mavado was wrong for bringing more than who he was told to bring to Killa party all ninja man mi hear a lick out pan di bag a man ina people party ting…Remember when Connie get shot di night di people dem seh Killa cuss vado and say a fi him fault because he was told not to bring dem dere……..true killa did waa impress rainsberger not knowing say rainsberger did already ina mavado back pocket..shortly after chase cross mek song a diss killa but u know all of this

1. Mavado did worse vex because killa neva go a connie funeral and him say killa always a call connie outa him bed fi do tings fi him

19. @nuh pay dem nuh mind,,dem full a shit lika crab

@a bet say a one a mofrado yes man dem dis…
    unuh go look a job n tap fan shit ofa mfrado battyole,,, bun mi fi dem u see

20. Am I the only one that skips all of maFRAUDo song when listening a cd ? FRAUDO you jus got lucky with your elementary lyrics everybody know when you say rat the next word is cat ……you not even no where close to busy, sasko, octane etc yuh jus grieve mi my yute

21. Good night MET, me listen n me couldnt believe, me na lie Rodney a no easiest person fi deal wid n yes him nave d best personality BUT!!!!!! there is a big BUT. BEING THAT A RODNEY PUT HIM NECK PON D LINE CAUSE HIM SEE D TALENT IN A MOVADO N PUT KEEN INTEREST IN A HIM ME NA SAY MOVADO FI B NO BOY UNDER HIM R MOVADO OWE HIM HIM LIFE BUT COME ON NOW WHEN HIM A MEK DEM SPEECH DE HIM NO MEMBA HOW HIM DID A RASS SUFFA PON D GULLY??? N A DIS SAME MAN YA PUT HIM ON D MAP, NO MAN MEK PPL UNGRATEFUL N WIKID SO?? ME NOT EVEN WAAN FURLONG IT CAUSE U KNOW KARMA IS A BITCH AN A GOOD FI RODNEY CAUSE ME NEVER KNOW SAY D ALLIANCE A DID FREN TING ME DID ALWAYS TINK A BUSINESS TING WHE CONTRACT SIGN UP N PURE TINGS SO WHEN VADO GET BIG KILLA A GO GET FI HIM SHARES AT ALL TIMES. MOVADO WHA NO DEAD NO DASH WHE U HEAR HAVE A GOOD LIFE

22. Mavado a deal with utter disrespect and it is not going to end well for him. Mavado has not been relevant for year and I wouldn’t be surprised if dem boo or bottle him the next time him perform a yaad.

Unlike Kartel, Mavado desperately needed to align himself with Killa. If it wasn’t for Killa, Mavado would still be an irrelevant barber. A bet yuh him nuh try challenge Bounty on a stage…

23. All and all, a lot of these advocate of Mavado, need to understand who Bounty Killer is and know that man should be highly respected. We already know that Mavado peaked like 4 or 5 years ago–that’s it for him.

Killa has done it all and most artiste can only dream of reaching the level of a Bounty Killa.

Of course, Killa has his ways; however, as an artiste, if you have to dis di Killa, it is best if you were not to speak. Mark my word, an already irrelevant Mavado is about to be relegated further than where he is today.

Most who dis Killa don’t get away without a reprimand. Vado, the people are not with you and now that you’ve awoken a sleeping giant, I hope you are ready to be relegated to perpetual irrelevance… Just know seh a nuh yuh name Kartel–the next ingrate–Killa a go crush yuh.

Given Killa’s capacity, I am not a big fan of the dis song that I’ve heard and I suspect that there is more to come…

24. “Warlord nuh business every body dead… mi try fi hold di peace and war bruck inna mi head…”

Mavado a go get leveled and I am going to be so elated. Vado epitomize what it means to be illiterate and dark; is like the man a wage a war against intelligence…

1. “wage a war against intelligence?” Bounty is intelligence? smh. You see what dancehall come to when ppl start seh going up against bounty is against intelligence.

1. @Younggunz: If Killa is not intelligent, how does that affect what I said about Mavado’s war against intelligence? Is Mavado’s intelligence a function of Killa’s intelligence?

25. Cum like mi step pon smaddy toe it hurt dem mi say killa suck pussy and a hide inna
    Closet if u suck pussy don’t gwaan like u don’t sing bout it to b proud him also beat
    Woman him promote gun violence and murder him ever big up General B yet and
    Boom dynamite how him relevant him win Grammy Beenie Man relevant not him

26. Killa a nuh GOD because you buss a youth di man dem fi bow to you fassy all who a comment a chat shit tell me fi you boss a work weh sign yu check tek out him dick a seh suck this if y’all would do it … Di man show killa buff love wen kartel di a chop out him head musical a Vadodara alone stand up to the creator an try box shame outta killa face …, movado outta every man mi hear show killa mad love … From di man Fren dead he was not the same killa if guh si dung …..