Met all me can say if this is di future a JA den it look bleak…when me a grow up if a man a battyman him hide it…me no like di undercover thing but him too flamboyant fimme..him disgusting bad..smh
Morning no sah Met rope wha no leather belt and in the corner for you
No I’m so afraid to date because I can guarantee you him deh wid a man whey look str8888 no sign of gay pon him
Goodbye Jamaica !!!!!!!!!!!
Him swexy een, ketch di tongue action, like him a advertise him skills.
As mi been saying fi years, who married and hab dem smaddy please do everything fi keep peace and joy in unno lives, cause it nuh pretty out here pon di dating scene.
Met mi get likkle confuse right yasso. so him a wife/husband all at the same time. hayy wifey H&M is no real label. lololol
Rope nuh have nuh chance pan him tongue
the wife fava opossum crossing the road and soon get a rass lick
Him mother mus ban her belly n bawl. Bout him a go fight Fi him n him is a man himself
Longue tongue goat bout him ah bawl out baaaayyyeee..sometimes I just can’t bother wid dem and dem antics :hammer
God if yuh nuh too busy come by here. A wah gwan yah suh???
Rosheka it duh look good!!!!!
Mawning Met.
Battam
Dem tings yah just wrong up. I don’t know why dem ting dem look good. Go read a book ” I am a boy.”
Y suh much battyman out a Jamaica or dis did a gwan from longtime
Because dem love likes
Met all me can say if this is di future a JA den it look bleak…when me a grow up if a man a battyman him hide it…me no like di undercover thing but him too flamboyant fimme..him disgusting bad..smh
Him and rosheka is the same person and that was shim on the video with the other shims a party with the beat dem bad lashes.
Why dis long tongue something dont go an look a bayyam fi swipe
I swear dem tink dem a real ooman. Sick and disgusting
Before shim go tek up education h tek up hood, wifey please.
I went on the facebook page and looked at shim’s pictures. All I kept thinking was WTF? WTF? and more WTF?
Patty, mi guh faass miself pan im page ah look how dis shithouse batty bwoy pap dung him madda good lace curtain gone mek dress….dem ah tek dis gay agenda ting ya way too far now…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=801467149917535&set=pb.100001627716000.-2207520000.1414859652.&type=3&theater
Mi a wonder if him know h&m clothes all sell fi $3 an $2
:ngakak
Yeppy. this is just shameful. But you no see the flyer bout him a performer
:cool If yuh hear seh yuh man tek up with this, move guh ah Cambodia and live under an assumed name, cause nothing else nuh leff fi yuh fi do
Morning no sah Met rope wha no leather belt and in the corner for you
No I’m so afraid to date because I can guarantee you him deh wid a man whey look str8888 no sign of gay pon him
Goodbye Jamaica !!!!!!!!!!!
Him swexy een, ketch di tongue action, like him a advertise him skills.
As mi been saying fi years, who married and hab dem smaddy please do everything fi keep peace and joy in unno lives, cause it nuh pretty out here pon di dating scene.
Ooooooooooooookaaaayyyyyyy Then !
Him remind mi a Matterhorn di way him talk and move him head
Yo a whey dem batty boy a come from….Jah know a rise mi was rise di thing…Batty boy fi go si dung one side and whole dem corner…
Dont rise nothing….cut yuh eye n spit when yuh si di fly dem pitch anyweh.
Morning metty n folks…da something ere still ave mi tigerratic inna di sunday yah…caan stand dem…