MELLO DONE DI CREW

Suh met a wah a gwaan a bronx wid mellow and apple dm a cuss pon snapchat

**APPLE SHE DRIVE GO ALL DI WAY A MOHEGAN SUN GO COCK BLOCK HAR MATE, KERRY SHE DID A SLEEP PAN FLOOR, MS LOU SHE NUH HAVE NO ABIDING CITY…SHAMAR MAN GONE LEF SHE….MELLO YUH LEF OUT A BAG A DEM CALL SOME MORE NAME OO…MEK DI NEW YEAR COME IN WID SPICE..ONE YEAR APPLE MARRIED AND SHE HAFFI A COCKY CHASE INA INDIAN COUNTRY? WHY IKANNYCHOKE PAN DI BLEACH HAFFI GUH GO FAR GUH GIVE BUN? WE NEED FI KNOW APPLE MATE BECAUSE WE WILL NOT STAND FI DIS AT ALLLLLLLLLLL…UNO SI DI GYAL WID HAR HUSBAND AND UNO NEVA KNOW UNO WANT PIECE A HIM TILL SHE START TEK HIM AND HIM GET CLAMMATIZE TO BLEACH…WI NAH TEK IT..IKANNYCHOKE PAN DI BLEACH COCKY HAFFI STOP ROME…APPLE YUH TRACKER NEED A STOPPER BECAUSE YUH SHUDDEN LOW HIM FI GO SUH FAR………INA INDIAN COUNTRY MI LOVE? NO WE R NOT HAVING DAT

113 thoughts on “MELLO DONE DI CREW

1. Apple really f**k little miss brother bob no one them gal ya pussy nuh have nuh principle bob whay all him do a rob dem always on a mix up and a chat people dun dem Mello same set kerryan come in like water and salt every mix up she in she and miss Lou

2. Good day met and my fellow metters! my girl said”tell your friends to come borrow my green card to go show them shoes and bag ah Jamaica! I was done dwfl. Done them silicone fake Frankenstein chicks Mello! Apple what kind of lo jack you have on the ikon make you find him in Indian territory 2 hours away lol. All the bags, shoes, clothes, and new body and still can’t keep your “husband” at home!! Sad sad fantasy life yall living. Maybe you need to get pum pum tightening surgery next. Lol apparently the mouth, the stiff body, and the threesomes not holding him!! Just saying…

3. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……

:beer: :ngakak :ngakak :ngakak

a rite ereeeeeeeeeee’ suh nice

4. Him f**k near and far so that’s nothing lol jay look everybody all if him know u and apple kool him don’t care

5. Nasty apple Wey a talk Sey my friend melloo husband nuh bring her guh nuh Wey back up bitch. When melloo and Kemar dey him bring her out because him love her. And my friend melloo get some great things out of her marriage a green card and 2 pretty kids .apple immigration run from from infront of them because yuh record full up of theft and scamming charges. Apple jaydon only bring you places to catch the little young girls them fi him watch you s..k them pussy ,them toes and lick out the gal them batty. Nasty mouth ,hairy tongue apple. Apple stop trick the little girls them and tell them how jaydon have money and then bring them out a town suh you and jaydon can f**k and suck them pus..y. Apple ano yuh 34 ins hair a hold jaydon a yuh freak life style and stop walk and track jaydon from hotel to hotel when the little gal them nuh want yuh fi get involved when yuh husband jaydon a suck them pussy and a f..k them with him little soft buddy . Apple you do so much tuh hold man bitch. Stop talk Sey melloo bruck because you ain’t got shit bitch from yuh move into yuh new apt both u and jaydon only take pictures at the step Wey the rest of furnitures dey. Apple Wey sey she have berkin bags and nuh change her old dirty twist up mattress and still have the old plastic bed fi over 10years. Apple a pure fake clothes, shoes ,bag ,belt and glasses yuh have. Apple Wey bliney man Marlon sey yuh pu..y nuh smell good. Dunce bat apple go and learn tuh read. Apple show yuh new apt u advertise everything else. Apple u and jaydon nuh own nuh house Inna foreign nor in Jamaica Suh stop embarrassing yuh self bout u got money. Apple go get a job and stop kiss jaydon ass fi a little chumps.. apple your babby father kirk hate yuh beccause yuh call police pon in and tell lie sey him beat yuh up because u a look green card. U a one evil bitch .u not getting no green card apple remember sey yuh get deport back to england because a british papers u was trying to enter the usa with .bitch. Informer apple. Apple kirk have a good job and still dont give u no money for your son. Apple a 2 real channel bag u got and a defraud u defraud chase bank and get it remember u use the card order the bag then call chase and report the card stolen so shut up lame ass bitch. Apple remember sey yuh collect yuh section 8 from off yuh mother apartment and the woman want tuh move and yuh nuh want her tuh move because yuh nuh want tuh loose yuh section 8. Welfare bitch stop act brand new Bronx mattress. Apple remember melloo bust yuh ass and hold yuh until police come and Meck them lock yuh up .apple u know u not to mess with melloo u remember melloo friend Barbara dash piss into yuh face and mouth at the club in the Bronx. U remember melloo push yuh head into the toilet and almost flush yuh face when she taught u hit her friend blimey. Apple back up bitch. Stop suck p….y

6. Apple remember u guh f**k mis Lou brother bob few months ago in LA and yuh a married woman.mi tink a only girls yuh cheat pon jaydon with. Apple bob f..k u for a pair of shoes that’s how low u is and yuh claim sey yuh husband jaydon have money.

7. Someones sen on jadoin di browning picture Mek we judge Dem man yah if u a Nuh brown Dem don’t want u hahaaa u happle me Nuh sorry fah nope! dis suss sweat man hahaaa dwlll

8. Wat a dash out, aye me no like snap chat inno it tap tap every few seconds. Yardie come defend you concubine oii cause dah ooman deh up a top bodied her ass. Bronx mussey inna mourning this mawning cause genocide just gwane.

1. Must GENOCIDE to rass because ain’t nobody not even my mother gonna know all my business like this. Somethings are just to be kept to yourself. “No BFF to my things”

9. KerryAnn stop hype u know melloo will beat up yuh ass. KerryAnn u forget the beating melloo give tuh yuh dash hot soup into yuh face ,kick yuh up ,drag off yuh wig and yuh run like thief and a bawl.
    KerryAnn u teck your mother man. Remember your first child belong tuh yuh step father mis Lou tell everybody . F..KI fu..KI KerryAnn Wey since u move tuh Connecticut nully,, come up there come f…k yuh and suck yuh p…y ..KerryAnn u know Kuntey, yuh son father Wey u a hide and f..k now don’t want yuh is a Belizean gal him have and when u go tuh California a cheap hotel hiM meet u at fi fu..k yuh. KerryAnn, Apple tell u sey fi stop Meck Kuntey teck yuh fi fool and if Jue never fix u up him would never look at u because back in the days him use to diss yuh and disown u all when yuh a breed fi him and a sleep out him sister Donna sofa.and u went back and tell Kuntey everything apple tell u and Meck when apple call tuh him Inna the dance him dis apple infront of jaydon a California few months ago. KerryAnn a dogie,, dentures yuh put in yuh nuh si sey yuh teeth them too big rotten teeth gal.KerryAnn u give Tamara yuh apt and have her a collect yuh section 8 for you and a walk a talk bout u rich welfare gal. KerryAnn Wey her cable cut off fi months and sey she a hot gal. KerryAnn Wey Dibble fu…k and u a hide it Dibble sey the reason why him f..k u only 2 time is because u are a turn off yuh come check him fi f..k on 2 different times and had on the same panty and it kill him vibes..KerryAnn mind melloo stop u from traveling with yuh sister drivers license Wey yuh guh into the dmv guh collect and it’s your picture on it not your sister.mind yuh sister get kick out the army for big fraud and u get deport fi defraud dmv like how u defraud chase and get the black channel bag.KerryAnn u don’t run no marathon with no man only Jue hold yuh hand and we all know Jue a batty boy even u said a u teck batty man off him name. KerryAnn u was Jue football tuh how him use tuh beat u. Jue hate yuh now fi a f..k back Kuntey because they had become friends before him get lock up. KerryAnn all u do is buy clothes ,shoes and bags and return them u ain’t no boss bitch and a welfare help u pay your bills and food stamps feed yuh.
    KerryAnn a lease yuh lease the Benz u use yuh sister name that u driving with to credit the truck .stop hype KerryAnn because it nuh fit yuh

1. have someone else a collect her section 8 ? Yuh sure she didn’t put in for a transfer?

these ppl really nuh play wen it cums tuh fraud e’ man

2. Oh Lord hammercy. Dwll. Come back here please Real Chat. Don’t move. I will pay you to stay right here today and talk di tings. How much an hour yuh charging? No matter me will pay. Yuh doing per diem work over here today, Otayyy. Thanks.

10. Ah yaaaaaasssssooo niiiioooooceee!!!

Yeah big up Mello… One ting I can say about her they always tease har for being a tom boy etc etc etc.. But she nuh inna di foolishness and she take damn good care of her kids and work a honest job! Me watch har come America and build up herself… Whatever she go thru wid Kemar… she have har papers though!!!! RAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYY

1. @BBC is true you talking. I’ve known Mello for over 10 years (Gwenny days) and her aim was always to get her status and she works very hard. She’s a damn good mom and those babies of hers get lots of love and attention from her and Gella. Mello don’t fear no gal or boy and i love up she call dem out. Trust and believe she will not back down from any of them!!!

1. Right!!! Mello will buss ass!! I know Melo from she riding bike on the plains and she gwan like a boy.. Yuh tink she playing with them?? Melo will done all of dem. Just like sender up top mention.. Mello nuh ramp fi flush dem head inna toilet and she was doing that shit before papers!!!

Mek dem gwan.. we all know “di crew” won’t dare f**k with Mello!! Yuh mad…. God forbid gella drip down.. Mello have a house… Her place clean and she run that shit!!!!

Love how Mello dip up unda dem nastiness

11. First things First yall gonna act funny blind as if yall ain’t see this Mello chick’s nostrils be snorting n flaring up whenever she talks? Mello mi know Princess Apple will hot up head,but don’t u got pressure pills/tablets to control ur flare ups?

I ain’t ever seen smaddie nose a gallop a go whey suh,them mouth yes but nose holes noooo.Cuss all a them yes but Mello mind u trouble with nerves problem so calm the Fk dung. It was so anticlimatic cuz the whole time one kept waiting for the moment the nose naught woulda fly out Mello ‘s noseholes,slighty disappointed smh.

12. Mi can’t believe a so some ppl a watch out Apple’s good good that them put a tracker pon tracking Apple’s tracker!She get lil bun n she give back some so what,just call it george n them move on!?. All kinds Deh pon this pinkwall but the hyprocrite them always a nuff up them selves!!

Question…nuh some a unno sey give bun with respect?Look how far a woi woi,way a Indian Reservation hubby gone n unno still a taste the grung n track her like hunter pilgrims.Some a unno a get bun literally unda unno nose becuz unno wasn’t informed abt the 3somes till the next girl/man came home 4 the Dinner unno slave over a hot stove n cook!

Princess Apple just know u not the worst but as usual look how much ppl a guh run een fi throw the 1st stone all at once too smh. Although u hardly smile, just smile off this cuz u still stay winning#fact

Mi gone do the ppl them work ya mon,but any Disgusting responces mi a go tek a bathroom break n flush dung n reply to the haterz,same time mi flushing the shhhhh. Some a unno fi gweh n lef Princess Apple kmft!

13. Ooooooouuuuiiii. This is a royal mess.. Mello I like you alot.. You came and slayed with fact and no fear…you flush them down like stinking constipation shit..
    Mello :kiss :2thumbup great job. I’m here to stay tiday

14. So was apple cheating on jay with a man??? I find that hard to believe she seems very loyal. Which bob from LA she f**k?? Is this bob tall and dark skin, medium built with a gut/unattractive, big time drug dealer wid ah bleach out crawny big ooman baby mother weh use to drive ah hummer truck???

15. Wha mek dem a duh happlejacks suh?? But luk pon Jaidon though? Apple I find u irritating but I honestly think u can do much better than that burnt face husband of yours. Kerri, I like I but u must change u ways. As fi miss lou, how likkle miss rich and u living in dregs ina merka? Someone please explain. Shamar, ur hopeless and need jesus.

16. The part when she said, come borrow my green card to go to Jamaica go show off your shoes and bag, that is the part when I couldn’t contained myself. :ngakak I cannot imagined wanting to go to Jamaica and cannot go just to show off your expensive bags. I is not here today.

17. :hn :hn :hn :hn I BELIEVE EVERY SINGLE WORD….sorry the video cut dey so when it a get noiceeeeee…..part 2 please

18. Lawddddd Melloooooo guh dig up old mix uppppp!!! Apple used to hide n fxck Marion fi trueeeeeeee!!! And Marlon use to beat up Blinny suh him can guh fxck Apple in peace!!! Mellooooo yuh too bawd mumma!!!

19. Apple been a f**k and gwan like she a Goody miembs she and one man from California used to f**k back in a the days. She definitely f**k for vanity that I know for a fact!!! Clothes shoes bag weave u name it she sex for it. Jadion is the only man that ever took her seriously and that’s after yearsssssss..she is a stalker for true and she live to cry. Memba when she stalk out jadion

For hours. She is so damn sad and when she dunn she love brag say jadion love har. One thing missing notice wid dem gyal yah dem live beaten. The amount a lick apple TEK from jadion mi affi laff to rass she is pathetic. She dunce and can’t help har kids do not homework damn shame. I hate the way she just love to brag it’s disgusting I used to just laff at her cause she a clown foreal

20. Woyoiiii noo sah i was here for the comments BUT OUTA CURIOUSITY I CLICKED PLAAAY!!! APPLE BASHING FLOOORED ME TO RASS NO SAH THE ENDING SWEEEET :ngakak :hammer

21. Met!!!!! Mi did haffi watch the video again…

BIG UP MELLO!!!! Dah one yah mek me shame an anno me!! Jesam dwl… I liiioooke it

1. Yes oo Mello dash a drum a dutty water pan di whole a dem . I have never seen a set a big women always ina some mixup so yet

22. @met a whe Kerri move gaan??? She nuh live a Bx nuh more?? Poor happlejacks I can’t help but pity her. Christene soon come cuss out we bumbo.

1. Yes dem seh she move up to CT like the jeffersons …Apple haffi go get an award fi dat long camping trip she tek go mohegansun :ngakak

23. @simplicity what KerryAnn does is she move and give Tamara her apt her section 8 is assigned to that address and sometimes when they move they have to reapply and sometimes they loose it that’s why they don’t want to change their address

24. @met apple and KerryAnn them is a bag of garbage and act like them rich. And the entire crew a live off a tax payers money and some things they do to keep a man nuh stop yah Suh. Them nuh ramp tuh f..k each other all melloo mate meka Wey them a big up she a old freak from into the 80’s. Kirk Massop use to have her a eat p…y day and night she have a child for kirk Massop and she and Keisha was best best friends and she teck Keisha baby father under the quiet and breed fi him and now melloo husband nuh stop freak her out and she have to be working like a slave fi mind him because him not working. When Kemar was by melloo house he had to work and pay bills and is melloo put out Kemar because him did a whore down Bronx and melloo sey she nah suck nothing Suh meka grab on pon him because she a sucka bolo.

1. Real f***g chat!!! Ah true… Melo did have Kemar under propeeeeerrrr manners!! One ting Mello name don’t call up pon whole heep ah man… She nuh join the uptown freak party like “di crew”. Kemar did haffi mine she and har son pon top ah him daughter… Uptown can’t deny seh Kemar love Melo… Dyam good woman.. Yeah she inna mix up here and there but me ah tek side cause dah dunnings deh up ah top nuh norminal ah rasssss

UP UP UP yuh ting deh Mello

25. The same man deh from la badaready Karen almost beat apple fi deh same man a Angela party him and The whole show pow man dem ina the dance if dem neva mash up night rider camera that night we would have video.yep the same man pay night rider fi him camera charmiine hot a fire mek apple meet the man and miss gottie de deh wid him friend. The man use to talk to Alicia from 233 n when him find out sey dem a friend him left her too.
    Apple I was there when the man a hide from you n u run him dun pon white plains road and when Alicia ask u bout it u couldn’t ans.

26. Mi know Mello from yard she nuh badda nuh body period … dip up under dem nastiness Mello along time somebody feh rub dem out

27. She didn’t have to go anywhere, if you man a dawg weh love like just buy him a watch weh him love you know he won’t take it off and just dash the tracking device in it, you can also set up him phone the same way but you both as to share the same account sssshhhh

28. Shamar u better sit your ass down. U fix up yuh body but u still nuh look sexy u look force ripe. Shamar stop borrow KerryAnn black channel bag and belt she talk Sey yuh a wear it more than her like a u defraud chase and get it . Shamar u know u a Bronx beaten stick and everytime u butt into KerryAnn beef u get stab burst head and box down and KerryAnn never never help u retaliate.shamar u need to stop walk and call up Mario name bout him and yuh dey because Mario don’t want u , you was just a cocky cooler .Mario gone back home to him wife and the twin tammy Wey no man ever own up teck wey Mario from u and yuh belly flat .shamar yuh fluxie like beefie mango. Shamar remember acs,, put your kids into the custody of your man family.shamar uno sey uno sexy and no man nuh want uno .you so sexy shamar but u of to be shoplifting everyday to put clothes on you and your children back. Shamar remember a shoplifting sent you to jail and you was in immigration for over a year a bawl everyday until yuh all baptize and now God let yuh out and yuh come out and a f..k down Bronx and gone back guh thief. I rebuke u shamar. Shamar stop bring the bag a young boys them a night time home your daughter said she glad she not by your house anymore because the amount a man u bring home she lost count. That’s sad shamar go back to church and repent .shamar Wey f..k fi free and yuh land lord have u into housing court fi him rent money .guh pay yuh rent shamar

1. Omg Real Chat….a wey the animals dem inna Bronx zoo do you???? Is which gorilla claw at you…..wow…continue the shellings….So is true Apple have pickney a England?

29. Suh dem Nuh have pumpum or tight mouth surgery??? Yuh mean fi tell mi say all di fixings apple did to get her body right dat man cheating on her?? I wouldn’t imagine how she felt driving to go see him cheating…..poor thing…does she have a gun??

30. Mis Lou, mis Lou, I like u guh sit down remember yuh travel with high blood pressure Suh mi nah guh pressure u today.but don’t Meck mi hear yuh mouth into this argument. mis Lou u have been warned.

31. Real Chat need a job as a stenographer at her local court house. What a person love type.. Mi mumma bombo Rass claaat! Stress out the whole post to Rass!

1. And you come add more stress to the post don’t it? Leave Real alone please and duh let real done the post, if Met no care why should you?

32. @latty, Christine soon come fi u and di ress a we..Count, 54321..Anytime now. Suh Happle a big time Strumpet den? Poor ting, juss fi vanity. Sad indeed.

1. Dwl :ngakak poor dem highly :ngakak she reach yet? cause mi Nuh know a wah do dem. Not even mackerel can Nuh empty suh when yuh chrow it inna di onion an tomato like how dah gal empty dem… Waste dem

33. shamar yo say yo hot remember u borrowed Juillet Chanel bag and u f**k Londo at a fire and when yo daugher see the man them a come out a the room that y r father have r but it make no sense because the little boy them a feel r up when she on the train a morning time shamar member your daughter a f**k long time because is what she come see r mother doing shamar a time yo if stop give away free f** a so yo mother use to give the man them pon the lane that y she die buy HIV and u need to clean up under your leg because Londo tell Tina under your leg is very black clean it up shamar yo can’t say yo hot and under u is very black .

1. Pussy hole ting yu de pon! Whey yah chat the girl daughtet fah?! This is a bout you ole zuts and not about the minor children.

34. And them a talk about Meka her life is unhappy because a she along a pay the bill in ct because use to work a co city she get fire from that job now a friend give r a job in white pl and she not get enough hours to pay the bill so she have to move from CT That’s the house she said she buy and the baby father say him not giving her the car Meka is a no body yo run to breed for a next man and r life is not better so sadyo her what Mello say she not going to put him out because she want a babysitter for r kids them r mother have fi give r one more hand a partner draw because she have to move .

35. Boy oh boy Bob you make Apple and Kerryann trick you fi send money fi Apple buy credit for her and jay no man Bob mi lose off a you big time … Kerryann how Donna feel fi know say a you pass on the # pan Apple true cunta a f*8k you yuh bring Apple fi Bob cause she a top freak like Donna … … Is Donna and Apple f**k Bob together … Donna come true wi want to hear

36. Kerryann Shamar miss Lou and Apple you’ll not tried of this f**k pink like seriously??? Kerryann you almost lost your children them and you still in mix up … That’s y cunta don’t like you Kerryann.. Miss Lou your life dun you it rock bottom can’t come back .. Ppl you did know y miss Lou get pregnant because she need more welfare money fi pay her rent .. Shamar you is a sad child it coming like you get molested young … Apple I still don’t believe hot gal Apple sell pussy .. All a man have to do is buy you bag or shoes … Me shock say hot boy Bob buy pussy from Apple .. Bob I taught you only like real brown girls that mix .. You like duppy bat Apple …can’t come out a day time or with out the cheap plastic hair pan her head … Bob yuh should a shame I hope you hold your head down

37. Bad Gal Thing 3:02 pm, no disrespect but leave the kids out of it.Shamar a ole f**k out gal, your right, let the kids stay out of it. They are our future, Rotten Apple what a way you solicite you pussy fi one booth . Can just imagine how many times you sell a f**k fi one booth. The struggle is real, just so you can stand up in a dance and show off like you rich, try no come near my man, R mi go beat out you Rass .

38. Apple I have one question for you no may b 2 … How many times you went under cosmetic surgery??? Is it because you don’t like your self ??? Look at you what shape are you now can some one plz tell me … And when bleaching get illegal what’s going to happen .. You turns your self into a monster .. You look f**d up to me … How you and jay do it do you rub the bleach on him and him rub back the bleach pan you .. You have a permanent black ring around your eye you look like a panda panda lol I really feel sorry for all of you I hope you all can prove how you get all name brand when the FBI come for you even if it’s fake they will still lock you up

39. Ms Lou according to her sister little miss she is very rich and ms Lou a kotch so all over town and have the nerve a cud people same set a gal dem everyday that crew a them need to be ship back every day every month ever year these rich food stamp multiple man set what a set of dutty bungle and apple me think you did change after you Maried the pink man jay icon no sah Kerry Ann gal you nuh fraid u nuh see jue a get how much years u nuh have u Pickney dem you a one a the worst gal you must miserable bad bob a little miss brother whay live a California for years and all him do is rob

40. Jay you know say you is not a real man, how the f** you Wife name a call pon a next man, and she deh pon social media a run her, you should lick off her face and tell the gal fi go Sid dung. But then again you out here walking around with her half naked soliciting her pussy. Because you can’t afford fi shop fi the two of you. Ole ugly fish looking gal Rotten Apple Spoiled Apple, stop live social media life, gal mi wan push u dung long time , ole wore , a pure Shit in a you pussy because your Husband is a . Mello big up you self all tho mi no know you, but beat out dem rass Start with Kerry Ann First Den Shamar , Apple next and save miss Nasty Lu fi last. One set of women that live a dirty life

41. Apple Shamar miss Lou and Kerryann yuh life sad like opal face .. No when yuh look pan opal face it always look sad a so dem life sad like a day funeral .. One set a gal need a life and a job … Apple do jay give 1 f**k if you have a man or a woman ?? To me he doesn’t care .. You all saw her a brt in a f***g panty and top less like she about to climb a pool ..

42. Anonymous 6:24pm yes is the Twinny man and you dam well and know say bob and Donna not together, and bad to bad he’s not a thief, you should know because you live a LA, ole handicapped ♿️♿️♿️, you no come off a you lunch break yet? And if your reading with understanding Apple have a husband , Stop call up the ppl dem name in a it, because you live a LA and once it start, you know pink wall love you♿️♿️♿️ You shall be up there too.

43. DAT IS Y UNO NOH FI MECK UNO EYES DEM RED FI PPL THINGS CAUSE OMG OMG DIS IS A TOTAL DISGRACE HOW DEM GAL YAH LIVE

44. Met u kn mi agoh wrap mi head wid white cloth an goh warn u kn mi si greaticon apple husban meck a sad like video wah day an a big up fada god an all dem tings dah mi seh to mi sef sah a sum ting went down a mussi wen apple catch him an d gal smh

45. F**k out grapple the gal fi beat when she catch yuh mi see you pan the gal Ig and like her pics and fly go f**k her man if mi I would piss yuh and shit yuh .. Dog teeth Kerryann with her dentures dem yuh better floss them cause that cost stinking mouth .. Any way yuh mouth muss a smell raw with the dentures….. What can I say about miss Lou nutting cause she dead … Shamar you is a hopeless case you have green card and can’t travel… Dutty Bob you is a worthless piece a shit fi really f**k Apple and you ack like Hollywood and put down ppl an look who you go for grapple… Ole suck pussy boy grapple did Bob suck your pussy or jay watch Bob f**k you …

46. Kerryann fe get anyting weh land inna ar face. Me memba back inna de late 90’s wen she juss come a farrin. She come a one roof top party inna Brooklyn… Pon Rogers Avenue to be exact. De bitch did a gwan de most ways an a push people outta fe camera. She an __________ did a go fight but Video man Bionic stop it. Trust me man, Kerryann prolly woulda DEAD dah night deh. From desso me no like ar.

Me witness Apple draw fe a bokkle fe war Natalie 106 & Park bout 9 yrs ago inna de Bronx an always wonder a wha dem have. Long John did capture di moment but if anybody know de root… Chime in wid de info lol

Shamar an Miss Lou me no kno so me naaah go lie pon dem.

JAY… JAY… JAY weh used to sell CDs inna _________ & Peppa jerk spot. What a way yu a smell yuh green arms? Me watch a video wha day an fe see how yu a try act brand new pon MARCUS and PEPPA BUN ME FE YU. Ah Peppa bring yu likkle pink panther boy. If a neva __________ & Peppa shop, nobody wouldn’t know yu. Wen people leave Bowling Alley an Kaniza Palace, a _____________ & Peppa we used to go fe wi morning food an a so comes people know yu. Stop gwan like yu a samadhi cause a humble beginning yu deh an a gwan like you made it. You made a fool outta yuself a walk wid Apple pon yu hand like she a trophy. Big up MARCUS AND PEPPA DEM YOUTHS DEH LOYAL TO DE T.

Let the games continue…

1. Met me woulda LOVE fe produce video evidence like de ones me sen in ova de weekend but me leggo certain company. Dem peeple yah a FRAUD.

Apple, Kerryann an de rest a dem a gwan NOW cause RUFF an BRADY BUNCH an nuff oddas leff de scene. Tell you diss…

Mellow REAL. Me no know ar but me watch people an no care wha she humble. Nuff people violate Gella an she keep it humble.

47. @6:48..u can call mellissa a informa ..but u cah call her a liad , goh bade u dutty body an lef her meck shi type . Time uno goh look a job an a life …GWAN TYPE MELLISA . …DUN DEM

48. No sah wat a set a fake asses no sah mi sah mi did a wonder y apple and her man a teck picture pon d set eno lawd have mercy uno lef dem dem a save fi buy big furniture no sah hahahahahah

49. At talk the things, ha ha ha, you must be shelly I did read with understanding, they said apple , j-icon wife went to la to f**k little miss brother bob, who is donna babyfather and twinny man for a pair shoes. Why you so mad because i heard of these people before and trying to clarify if its the same people.

50. Bob nuh cute him look like ms Lou
    And gawn like him nice through him a little miss sister I don’t know who him think frighten for big miss But on a serious note Unu nuh fraid police gi Unu some time like Jr a go get everyday Unu get up a trouble people the one apple and fe her crew love stab dem self and lock up people. Shus did Stab her and she tell lie and say a Barbara and lock up Barbara because Barbara throw piss pan her
    What a set you think a now dem a trouble people
    Unu go gawn till Unu get f**k the right way some serious time under Unu clart

51. What a post nice e man :ngakak :ngakak :ngakak….
    With the exception of a few, most people a chat facts….it commi like donkey face Christine internet mussi down…..cause she lubbbb run in ……plastic body Appleeeeee yuh marriage fake like yuh breast and batty…..no sahhhhhhh….mello send in the entire video cause it cut off….whoiiiiii

52. BIG UP YOURSELF MELLO, THE 5 BOROUGH IN NEW YORK CITY IS VERY PROUD OF YOU TONIGHT. IF TONIGHT WAS YELLOW AND WHITE YOU WOULD GET A MILLION AND ONE APPLAUSE. I APPLAUD YOU FOR SINKING THOSE NON PROGRESSING VANITY FOOLS. KERRYANN, APPLE,MIS LOU AND SHEMAR. YOU HAVE EARNED YOUR RATINGS. CONTINUE THE GOOD WORK.
    CAN’T FORGET TO BIG UP MI FRIEND ANGELA JET SET.

53. Please me remember the days back inna dancehall them use to beat Apple a party nuff and throw piss pon her me forgot a who thru the likkle bleaching and fake body now she a gwaan like she a goodas!!

54. APPLE AN ICON STOP STUNT FI SOCIAL MEDIA GWAN HAHAAAHH UNO SHAME LIKE DOG AN ALL D GAL WAH A COMMENT PON IG PON APPLE POST #$%%% BOUT PPL DEAD NOW CAUSE A D BUNDLE A PAPER WAH ICON A POISE WID SAH A MONEY SHAME ANO LOAD BUT IT BRUK NECK MI CAN POISE WID MONEY TO ITS JUST DAT IT NOH REAL UNO IS A DISGRACE FI JAMAICA APPLE MECK.ICON USE DAT MONEY AN BUY U A GREENCARD OR A HOUSE WID A BIG YAAD FI KIDS DEM AN TAP TECK.PICTURE PON D STEP AND MINE UNO DRAP UNO KITCHEN LOOK LIKE SINTING INNA ASSISTED LIVING WEY OLE PPL LIVE D 2 A UNO IS A DISGRACE TO SOCIAL MEDIA MICHEAL JACKSON AND PRINCE DID HAVE MONEY LIKE SAND GRAIN AND STILL NEVA HAPPY LOOK PON WAH HAPPEN INNA DEM LIFE MONEY NOH MECK PPL HAPPY FOOL TRUTH LOVE RESPECT AND RIGHTIOUNESS MECK PPL HAPPY UNO TINK POISING WID MONEY INNA UNO BARRACKS AGOH MECK PPL TINK DIFFERENT UNOO NEED A LIFE ICON D WORLD SI SAH U NOH HAPPY CAUSE U LOOK SO STRESS AND FAKE UNO GWAN GOH LOOK SUM INVESTMENT MORE DAN CLOTHES AND BOOT DAM FOOL BOTH A UNO

55. Apple u and jaydon please no more pictures and videos on that step inna uno apt .why uno a follow dolly ?? unno show Inna uno car , hotel room , uno vacations , uno community pool , Suh why with cannot see inside uno rented town house.?? Apple we your fans we need to view yuh crib and yuh closet with yuh bags,,your new bed because u went on a no budget Furniture shopping spree with Gina and shoes collections. If u can’t show us inside yuh house full view shut yuh ig and snap down because you would be wasting our eye sight with yuh fake life and the gal Wey yuh guh married tuh and a pretend like a jaydon married. Because all the search with search public records cannot find yuh marriage license apple show wi a copy pon snap

56. She a wait pon sum bady credit card fi full up her house give her till chrismus uno soon seeit d furniture dem pay dung pon mi hear gina soon fix up d house meck it look like everyone elses house apple house empty ??? wait u soon si furniture

57. Mellow me lubbbbbbb u bad :thanks2 :thanks2 long time somebody fie done the crew man :thanks2 :thanks2 me say dah movie yah nice bad :recsel :recsel

58. Mello point taken but memba u can’t read so well either. U just a learn so don’t speak on that point. Now see if Angela can walk in your footsteps and get a green card as well . Hurry up and file for her.just saying. You talk truth though.

59. Apple ah post video anna cuss Melo… Not even 1 outta di 4 video dem ah cut ah dash… Not even post worthy. Mello WIN WIN WIN

60. APPLE A DUN INSTAGRAM WID VIDEO SHI A SHOW D CAR D BAGS AN D CLOTHES BUT SHI NAH SHOW INNA D HOUSE SHE A CUSS OUT MELLO PUZZZZZY MI HEAR SAH A HER MOTHER AN SO CALL FRIENDS DEM TELL HER FI DWEET BECAUSE PPL TECK SET PON HER TOO MUCH SOH PPL ALL BOUT TINK SHI SOFT CAUSE SHI NAH ANSWER BUT MI HEAR SUM BOY A TALK AN A LAUGH AFTER ICON SAH BOB FUKKK HER SOH DAT IS THE MAIN REASON SHE CUM.OUT CUM A MECK VIDEOS LIKE CRAZY

61. APPLE SHOW THE HOUSE PAPERS AND THE BANK ACCOUNT SUMMARY FOR DEC 2017 PLEASEEEEEEEE SHOW THE TITLE FI THE CAR SHOW THE CHECK THEM WAH U PAY OUT A U POCKET FI U SURGERY SHOW THEM SHOW A VIDEO A U JOB ICON A HIM JOB SHOW A VIDEO A U KIDS DEM SCHOOL A U AT PTA MEETING MI A WUK 10 A HOUR AN I HAVE THAT BAG APPLE A WHITE LADY GIVE IT TO ME ALL U A SHOW A MATERIAL THINGS THAT WASNT PURCHASE BY YOUR MONEY

62. Mi nah tell no lie if apple did cum.out an post sum paper work like bank statement , house papers an those things me think.ppl.would nt a laugh after her so bu the same things that ppl a talk bout a it she post clothes rent car and all now she cant post in the house smdh yes apple you young but you stupid .

63. Apple you sound so retart bitch in that video you mad but you no have no come. Back mines as well post the house and shut them up unno nah scared to make video in the parking lot of the home where the neighborhood nah get no sleep cah dem say u f**k the man unno really put tracker pOn the man car how insecure husband or not you feel insecure and know he f**g apple you can’t stop no man from f***g dot worry you have the leased car and rent a home but the man is still gonna f**k with or with out you

64. Meka yo under Apple comment them yo get boxs to pack up your cloth because yo tell the people that yo buy the house now yo have fi move because the men want the house because yo can’t buy it and the little boy not help do anything but babysitting .

65. Mellow done dem fake body gal dem in 5 min n dem still cyan mek one good counteraction …. bare FACTS mellow preach..n she nuh fraid a none dem” PUSSY” HOW U MEAN MELLOW…YES U GET SUMN FI SHOW…DEM NUH BUILD PON NUTN BUT FAKE SHOES N BAGS!! LOL

66. Met I’m back the part bout Bob bun her cause she si him pan him woman Ig and send msg wid miss Lou say him sexy she would a f**k him and him turn her down .. And Bob was not at bready party Apple so yuh get catch .. Yes Apple yuh get a few dollars yes but Bob turn down yuh f**k out ole ..don’t make mi start talk di tings Apple

1. Bob tell u seh him turn har down and tell smaddy else seh har smell travels? Bob mouth a di bes a him. Will di truth please stand up

67. Miss Lou and Kerryann know di truth ask dem met cause when him tell her it naw go work miss Lou say a so him stay .. Trust mi That’s y it keep so long she never want it fi come out .. But dem never know say Tracy did tell melo … You notice she take down the Vedio dem she make cause she get catch she did want him fi fly her to la and him tell no cause Kerryann was going to get her f**k … Apple where is the txt msg Bob send yuh and say it not going to work ??? And yuh get mad and say but mi look good y it naw go work

Leave a Reply to yardielovethug Cancel reply