Dear Met,
Tell f**k face fashionenira please to stop lurking other good looking people’s personal and business pages leaving comments and then blocking them likkle girl! No one sees u. I really don’t know how people buy from you your unprofessional gieco looking ass. I did not see you! Don’t come on my business page leaving shady comments then blocking me ur not money so ur irrelevant in every way to me. Why don’t you go work on your p***y that no man wants yu nu si d man run gone lef u to him nice clean baby mada not even women want u.. Don’t trouble who nu trouble you.
I’m here wondering where you find the time from editing ur ugly suck hood face wey look like the partsa Africa wey a suffer to be lurking ppl business profiles then blocking them.. Likkle girl u looking attention?? Likkle girl wey yu nu gu look a man…. Oh raas mi figet nu man nah wife dah cement face deh..poor u idk why yu nu find some time gu change yu old woman grey tone name wey yu muma gi yu n lowe out people.. Is what’s???
You need a friend boo boo change yu f**ked up ways and stop gwaan like yu ready cuz yu nu ready bitch, damn hypocrite from mi kno bout u till now nobody cyaa sey ntn good bout yu yu nu shame Sam Sharp Twin? ! Boo boo have several f**kin seats cuz if you wah hype good you wouldn’t affi a rip up pants on your own fi sell people you would a have couple mule fi do that.. Girl come again you nah hype good.. To how you gwaan you fi kick back a watch your money a mek without you doing one f**k girl yu hype maintenance nu ready so stop watch out other people’s business page and gu chuck pan a d*ck wid yu tongue gyal. So what if I’m selling anything similar to what your selling after anu u one can buy and sell, is what every body affi a copy u?? Kitt still f**kin a mad you worse the good body bwoy profile public woooooe yu unhappy eh goody you all a lurk out people page wey nu si yu.. I don’t know how people buy from you you throw pure shades most a d time and your not customer friendly. Tek mi word a advice miss fashion rat bat, miss fashion mungrel in the future if you comment on any page of mine trust and believe mi you agu regret it and also chuckeela you and yu one stab up a likkle idiot gyal tory from inna the 70s cyaa frighten me. Learn fi share you a gwaan like it hard yu neva did a share Kitt goody lolol
Oh here we go again….
The post dem bout this girl is repetitive and from my side of the coin BAD MIND!
Not once have I read a post from de dude baby mother…onu mind onu business since she obviously not paying it any mind.
The posts are directed at the girl business…from other so-call business “women”, dwrcln DOING THE SAME SHIT AS THIS GIRL. Which is being ratchet in all sense of the word. Leave the rass gal alone and onu won’t hear from har.
Fashionira STOP feeding the flames and remove you personal life from you business life!
then if she a come all the way ova my page come lef comment then block me a who bad mind?? My girl a beta u stop embarrass yuself were u the one that commented on my pic boo-boo? Mi neva kno she a real business woman tho goody she Rachet as f**k Cuz she put all ar personal life pan ar business page su who Rachet.. U n ar Rachet cuz if u cyaa see a f**ker for who she is ur a f**ker too
I don’t mix wid DUTTY BUNGLE so “writer” go blow yu bullshit pon who yu have issues wid…me don’t do pages bitch, from jmg to intellectual media contents .
You’re a nonfactor in my life…just another post on JMG.
When me hear you go to fashioniera face to face then me tek you seriously… 😀 😀
Internet clowns.
You fi tell the cement face gyal stop walk and seek attention cuz shi nu f**kin lookable fi a seek attention.. Su u n yu business woman a d year can gu bumflick pan unu one anoda tongue idk why is hurts u su. A wey she mix gi yu
@Ispy, me glad u say it.. Like a wha suh suh bout this ninja?? He is a BASIC ninja.. He reminds me of that fool from Philly wha dem always a war bout..NUTTEN BOUT THIS NINJA IS STRIKING OR ALLURING. Di yute dont even have shares or stocks..WHY UNU NUH F**K OFF WID KITT AND HIM BLOOODCLAAT BASIC SELF, DI WHOLE BLOODCLAATE BASIC LOT A UNU..UNU TIAD, BASIC AND BORIN..CHO!!! ANNOYING MAN…TEK WHE UNU SELF MAN!!!
I think somebody from kitt’s team is sending in these stories to boost his status and make his parties more popular. Not working.
Yuh know it bad when I actually start feeling bad for Edel because she is a hard pill to swallow. The only part of this story worth commenting on is the part about Edel messaging people and then blocking them. She did this because people where stealing pictures of her designs and reposting them as if it belongs to them..I don’t blame her. She was told to watermark her pics but she said the thieves just delete the watermark. She messaged you and blocked you because she not looking nuh argument with you. Duhhhh! The other nonsense you write bout Kitt this and Kitt that…who cares? Stale news that!
Don’t care if a stale news mi nu deh yah fi entertain nobody.. N FYI I’m not selling no ripped jeans mi not even a sell clothes I’m selling one product wey she and nuff other people a sell and she chose to comment on my page and no one else found it a problem so why did she…
Where did I write anything about ripped jeans? :siul :siul…She blocked u…so block her back..end of story.
*yarns* sender u lucky u see har all the hype she a hype all now me nuh see she… unu fi stop send in story bout har now mon a this mek she feel important cuz if a me alone she coulda walk naked fi all i care
Edel camp run in pon de one yah
Edel cursing the ppl them because she see them making ripped jeans cause apparently God gi har copyright to Scissors and thrift store jeans pants. Saw this sad clown looking pop all the way down the other day. Dunno if it’s cause she live inna the make up and it a clog her pores but she had some huge east Indian mango sized bumps in her face. Gross. Edel go see a dermatologist baby. U need a chemical peel. U too crusty looking.
But wait a minute. Isn’t she selling some skin care product that people send in testimony to say it works well and give them good skin and baaay things..so how her own products a give her East Indian Pimples?
WHY YOU KEEP USING THE PICS OF KITT, HIS BABYMOTHER ND THE LITTLE CAH DRESS, HYPE MIDGET JODY-ANN THAT WORKS AT TVJ FAH? THIS STORY IS ABOUT THAT RACCOON LOOKING EDEL (JUST A QUESTION).
Sender yuh seem very hurt over the block doe. And kitt a stale news kitt bruk like church mouse. A muss a hype unu a look caz that bwoy dont even own a apt or a car still a kotch wid him mada and babymadda. Its clear seh unu have a obsession wid fashionnever and kitt caz me nuh see how him drop inna block
You right fashion never lmfao if mi did a look a hype mi would post pix of my page and such dumb as. Hurt over which block fi why Instagram nu fi every body.. Wen a gyal come ova my business page come comment and block she pass ar place mi nu care wey Kitt wah own drive or live shi did a f**k him doh n a mine him doh su if mi wah call him name I am free to neva kno bcuz me a speak pan a matter mi obsessed why would I be obsessed ova this crowbate tho jesus lolol all Unu dumb nu raas
i dont see it either everything else coulda stay but the kitt part is a no no
no one said I was ripping any effin jeans.. Did I write that?? I was simply there minding mi own damn business and all of a sudden shi post pan mi pic n den block n I was like who’s this girl why shi come all d way pan my page who sent her? Wah nobody nuffi buy and sell yall f**k off cuz unu nu kno the real story no body nu badminded she for what?? And mi free fi cuss bout any raas thing all wen it stale like ar pussy me a cuss bout it..tell miss edel fi copy write ar life n all when she do that nobody still nah gu want ar ugly blutclaat. Su tell unu fren stop seek attention and gu look bout ar face mi jus a imagine she with wid ar mountain pimples ew!!!
You know a lot about her considering that you dont know her. IJS
From what I’ve read the person said that she made a comment on her business page then blocked them…..how that spells bad mind, truth of the matter is that girl is shady and behaves bitchy, she’s acting like she’s the only one allowed to sell a certain item, but when ppl are illiterate its easy to spot they’ll see the truth and call it BADMIND!!!! GTFOH FASHION RAT BAT
everytime unu jump up bout people badminded n further more Kitt cudda live unda block a cement him still a mad ar.. Mi cuss bout every raas if I want to she fi mind ar own business and leave people business alone. So f**k u f**k her f**k Kitt and f**k off again.
Ummm. For such a LENGTHY post all about fashionenira, I don’t see her in any of the photos. Unno cyaa find pic of her since she so common????
Well in the time of Google, Instagram and Facebook why don’t u look up d gremlin you nu just type ar name inna yu post so I’m sure u kno how to spell it yu neva confused when yu did a type. Gtfoh!
Maybe u needed a bit of help with Google where this post is concerned. Such a tired topic.
And such a tired life u av a comment unda every raas thing mi write. Alright fashion rat bat biggest fan hope shi gi u a rip jeans lolol
Met I have a question Cuz I see she do it already.
Is Fashionenira the first person in the world to start selling ripped shorts? A years MÃ a see this n she just surface 3 years ago so when she became the ultimate designer of ripped jeans. Unless she did deh bout when people like Twiggy, Beverley Johnson, Iman Naomi n Tyra Banks n dem Goodaz deh a hot up the scene n fashion a fling left right n center n new style a dash out like hot bread. She needs to stop.
Mi did waa say something but I never even badda….Jamaican a cut up clothes before har father put har ina har mother mi huh know a wha do dat likkle gyal
Is how long “Jamaicans ah cut up clothes” Metty :ngakak :ngakak
but mi nuh a wha do she…hidel or wahaaadeva she waa name she come see clothes a cut up
Dwl WEH U say when man a wear three piece shiny suit GUH dance. Dessert Clark. Woman in a dem plastic three piece n DI silver or gold lip stick
Big shorts bright color pattern n U purple hair match U purple outfit. Those days
A who dat a use mi name? Change it bk. Mi a regula regula. Nuh bada come name truth ova yasso
:ngakak :ngakak :ngakak
Longtime we a cut up clothes
Cut jean into short and use sewing needle to frill it out
Uunuh really sure a edel a cut up them jeans deh… Me nuh trust that gyol enuh. Kitt a stale news fe real lol. Me doubt it edel can even use a sewing machine. Annuh everything uunuh see on social media uunuh fe believe. Trust me, lol edel talent a fe hype, just mek shi gwan hype, a fe her “talent” that.. Lol cause she called herself Mua, and her makeup NEVER yet blend, how comes?
A wonda if a the girl name lexiboss post this