MESSAGE TO KENRICK DUNG A DREWS LAND

DERE IS A FAMILY HOUSE DUNG DEH WHEY KENRICK AND HIM BREDDA DEM PUT OUT HIM SISTER DEM PICKNEY OUTA AND A LIVE INA IT. THESE ARE THE THINGS YOUNG CHILDREN HAVE TO BE GOING THROUGH IN JAMAICA BECAUSE DEM HEART SO WICKED AND EVIL DUNG DEH NOW A DAYS

13 thoughts on “MESSAGE TO KENRICK DUNG A DREWS LAND

1. tears Lawd, mi pray everyday for health and strength so my child will never have to go through this

2. Kenrick, may God have mercy on you for all the wickedness that you have done to all your families, and your days and your end will be bitter. You are an evil man.

3. This girl remind of my childhood days growing up in Jamaica my heart sadden for her . That’s why you can’t blame gal pickney to run away & hit the streets. Thank you lord i set up provision for child & off spring to come . Oh god she has to go back even tho his boy beat har & abuse she g God tears my heart hurt .

4. Beat a child until him passed out because Him love football? Oh God, I feel it to the CORE for this young lady and the wicked uncle, unfortunately she is shedding light on a issue that is affecting many kids in Jamaica. Wicked Kendrick.

5. Ppl this girl spread are own bed she must lay in it…… her father wife filed for her and she go wey and come back inna 2 weeks time bout she bored. A she want stay inna dat mess of a relationship.
    My thing is there is two sides to ever story … ken fi com talk fi him side

6. Lawd mi feel it Di Di Pickney dem but everything have a beginning and an end. Kenrick will die and leave the house just like everyone before him, mi have some family a same way dem stay kotch wid odda family fi years and den tek ova Di yard after. Girl the stone that the builder refuse tun head corner stone just pray fi dem my girl God nah sleep.

7. God know why Wayne dead if her father was alive trust mi Kenrick wouldn’t even try that shit and her next uncle craigie MIXUP LIKE A BIG BITCH from ever since. She just need a good guidance. All I can say Met if Wayne was alive smh say whatever bout him but that dude love him kids and this couldn’t reach her

8. Some man ah real waste. Di young gurl really hurt ova di way dem two so-called uncles deal wid dem knowing dem parents & guardians dead. Woe be into dem. God nah sleep.

9. so why him nuh tek him money and go buy house whe else?…jamaica ppl dem terrible bad…a so dem love put out girls fi go tek man before time…