MET, THE UNTIE-ER

free

Could u help us to make this gal leave Sharlon alone is mother is in Canada cry nite n day…..kiddy is her name she lives Kingston…. Is like she fix sharlon her way… He have to say home n baby sit….. Plus is only her kids dem alone h look on n he hav more out there,one of is baby mother have to bring him to family court true she….is mother is helpless she need kiddy to leave her son alone….kiddy u need to pull him now make him free

9 thoughts on “MET, THE UNTIE-ER

1. Sender yah mascot gal, a mek excuse fi waste man. If a man nah look pon him Pickney is not the woman fault. He is a cruff! Kiddie a boss bitch dats why he gots to do right by her.

2. Sender, yu see if yu never did have a good dream lastnight, a nuh fe we fault! A betta yu kip yu nightmare to yuself. Mi waan yu tell we a which rope dat Kiddy use fe tie up Sharlon why him cawn free himself? If yu unemployed, try find a job doing comedy. It will suit you well.