So the original batty man hyprocrite Dwight who eva ah done batty man Alex behind him back DWL met.
Choo bl***t the two a dem get back together lol from who nah f**k who in nah dem batty and who nah tek the credit card or who nah wear who fah clothes. So! A when since enno start a f**k each other again… Cause enno did brake up? Nuh sah! The lover boy Dwight a promote him gal Alex… Ah weh di paper gal deh weh fi gi him papers ugly gal champagne Alex cocky nah work in nah your mouth no more???😂😂😂 Brooklyn tun ova lata
Better they loud and proud with them Sodom & Gomorrah lifestyle than to hide and trick unsuspecting women. We soon hear bout dem wedding and new baby.
Messy
met me know long time say alex a batty bwoy, onething wid gq him nuh rate u unles u a part a him
Thought the girl that had the party with him is his gf sooo its just a cover up ?? Him a battis inna real life what is the tea on that relationship with the girl
he use to date my sis years ago before the scamming that nigga is a fish from birth idk wtf she was thinking guess she was blind lmao