Good pinkwall we need u to decide this two pictures which one look the OK every need to give dem opinion which one is the best so I’m asking if u can just up an let other see it
6 thoughts on “MI DID THINK DEM RELATED BUT ON FURTHER OBSERVATION…….”
Both is on the same level to me. If yuh ask me, they look like twins to me. Sender, is what happening?
Sender Grammar police has to intervene and charge yuh…the fact that u erroneously use best doesn’t sit well with me cuz Dem far far from looking best.. when comparing two ppl,things or whatever…the correct term is Better*
Not this* but THESE two.
Look the Ok!!? WTF??
EVERYONE not every*
Put up not Up*
Others not other unless a one other smaddie alone u want Seet.
Oh n no everyone don’t NEED to give Dem opinion..why di BBC Princess Meagan should weigh in on Dem two ya looks when she haffi be focusing on bringing a royal heir with ginger hair!!?
Oh, HEEEEEEEEELLLLLLLLLL, NO!!!!!!!!!! The one in the white is a MUUUUUCH BETTER LOOKING GIRL, than the one in black! The one in the black looks like the grinch; that smile, UGH! Black clothes looks like a generation older than white, shi nuh cute. “NONE TALL”! White dress is cute, nice looking girl, IMO.
@Sender, ah wah, dem ah tek di same man????? Wah happen, di man lef’ white clothes fi di one inna di black?????
Alright here wah.. innu affi go share di man, is a high low ting a gwan an it might balance out. Fi har uppa top naa mek sense but ur uppa top does vise-versa fi har lower bottom mek sense while urs does not. Send di man pic come so a final assessment can be done n get a conclusion.
Both is on the same level to me. If yuh ask me, they look like twins to me. Sender, is what happening?
Go ask di man weh a screw the two a Unu. Caan use sikes pon we over here non tall!!! Matey competition dis.
Sender Grammar police has to intervene and charge yuh…the fact that u erroneously use best doesn’t sit well with me cuz Dem far far from looking best.. when comparing two ppl,things or whatever…the correct term is Better*
Not this* but THESE two.
Look the Ok!!? WTF??
EVERYONE not every*
Put up not Up*
Others not other unless a one other smaddie alone u want Seet.
Oh n no everyone don’t NEED to give Dem opinion..why di BBC Princess Meagan should weigh in on Dem two ya looks when she haffi be focusing on bringing a royal heir with ginger hair!!?
Oh, HEEEEEEEEELLLLLLLLLL, NO!!!!!!!!!! The one in the white is a MUUUUUCH BETTER LOOKING GIRL, than the one in black! The one in the black looks like the grinch; that smile, UGH! Black clothes looks like a generation older than white, shi nuh cute. “NONE TALL”! White dress is cute, nice looking girl, IMO.
@Sender, ah wah, dem ah tek di same man????? Wah happen, di man lef’ white clothes fi di one inna di black?????
One look like the devil and one look like an angel…you decide
Alright here wah.. innu affi go share di man, is a high low ting a gwan an it might balance out. Fi har uppa top naa mek sense but ur uppa top does vise-versa fi har lower bottom mek sense while urs does not. Send di man pic come so a final assessment can be done n get a conclusion.