big batty fish.. him need a gun shot inna him mouth.. chat too f**king much.. always just a chat chat chat… Gq look like u don’t have enough hood sucking or f**king why u have so much times on your hands.. Why u don’t gwan inna di people dem store go thief as usual and come off a social media kmft
Wat a way batty bloodclaat man gq Dwight upset no man di ppl dem tired a yuh gq come off a social media man wid yuh attention seeking ugly bloodclaat enough a u now
Suck c..ky gq Dwight enough of yuh worthless, shameless ,rotten batty hole self. Yuh act like yuh a somebody shit up hood boy. Why don’t you come out at Dream weekend and let everybody know sey yuh a batty boy and yuh love teck cock Inna yuh nasty mouth and batty. Dwight u doing nothing Inna america that is worthwhile yuh need fi deport yuh self. Dwight u are a thief. Big gal Dwight you are a nobody u buy and bring back clothes. Dwight u need to plan what kind of pampers you going to wear to dream weekend because yuh batty nuh stop leak. I just can’t stand this thiefing boy / gal / sketel Dwight. U are disgusting. Yuh need fi get deport .Dwight stop wLk and look the little young boy them and stop pay them fi suck them c..ky..thiefing Dwight yuh a big senior citizen , woman guh get a job and stop act like you have money. Stop thief from store to store to empress people. All you talk about is crap and party and name brand fi big woman. Shit up mouth gq Dwight go get a job and be a productive green card holder.
At the end of the day everyone Can choose how to live they’re life and what they will do for vanity .Gq don’t try distract us from the fact your full of self hate stop pretending to be something your not your not rich your not even happy if you where you would have your papers straighten out and you wouldn’t be doing drastic things to live a fraud fake rich lifestyle. instead of having men nut in your ass to wear name brand and pretend to be something and someone your not . Try focus on being true to yourself. And being comfortable in your own skin. Your worried about what’s being said because it reminds you of the lies you live
Well sir they would probably be birds and the employed as they have visas and passports to travel. Mi nah look
big batty fish.. him need a gun shot inna him mouth.. chat too f**king much.. always just a chat chat chat… Gq look like u don’t have enough hood sucking or f**king why u have so much times on your hands.. Why u don’t gwan inna di people dem store go thief as usual and come off a social media kmft
Dream Weekend = YOU
WUTLISS
ILLEGAL
GAY
LAME
Wat a way batty bloodclaat man gq Dwight upset no man di ppl dem tired a yuh gq come off a social media man wid yuh attention seeking ugly bloodclaat enough a u now
I always see him making post is he gay? if not him move like a man bitch and love ppl business!
Suck c..ky gq Dwight enough of yuh worthless, shameless ,rotten batty hole self. Yuh act like yuh a somebody shit up hood boy. Why don’t you come out at Dream weekend and let everybody know sey yuh a batty boy and yuh love teck cock Inna yuh nasty mouth and batty. Dwight u doing nothing Inna america that is worthwhile yuh need fi deport yuh self. Dwight u are a thief. Big gal Dwight you are a nobody u buy and bring back clothes. Dwight u need to plan what kind of pampers you going to wear to dream weekend because yuh batty nuh stop leak. I just can’t stand this thiefing boy / gal / sketel Dwight. U are disgusting. Yuh need fi get deport .Dwight stop wLk and look the little young boy them and stop pay them fi suck them c..ky..thiefing Dwight yuh a big senior citizen , woman guh get a job and stop act like you have money. Stop thief from store to store to empress people. All you talk about is crap and party and name brand fi big woman. Shit up mouth gq Dwight go get a job and be a productive green card holder.
They have alot of mouth for illegal immigrants i wonder how much money i will receive to turn them in !
At the end of the day everyone Can choose how to live they’re life and what they will do for vanity .Gq don’t try distract us from the fact your full of self hate stop pretending to be something your not your not rich your not even happy if you where you would have your papers straighten out and you wouldn’t be doing drastic things to live a fraud fake rich lifestyle. instead of having men nut in your ass to wear name brand and pretend to be something and someone your not . Try focus on being true to yourself. And being comfortable in your own skin. Your worried about what’s being said because it reminds you of the lies you live