MI NAH PUT THE PIC BUT EVERTON DI PEOPLE DEM WANT DI MONEY

maleblinitem

Greetings JMG a want you send a message to the THIEF yah from LONDON fi me. Him name EVERTON use to deh a New York and get dip and deh over England yah now, him do barber work and party nuff all keep him annual party a year time in a London, Him work out a 1 barber shop off (Edited) road from information recieved me nuh know england so see wid me. Mi baby father send him somethings a england tru him cousin and him run weh wid the man money all him family a try reach out to him nah get no reply from him and ppl see him over deh a floss a party and a gwaan but just want him know say if him nuh mek the man get back him things it nah go end so. Mi baby father a pre him family right now cause a di fus dis a happen and him and the family a link long time and fi see him owner cuz come tek the man thing an nuh want send on the money mek it look fishy like a plan thing. so EVERTON di barber try link up your family soon and send the man things come gi him back its not the amount a money or wah a jus principle, stop put your mother father and cus in a danger right now a stand pipe the man a plan fi go gi your (Edited) a page, send back the man things EVERTON di barber, see him pic deh mi a beg u blast if fi me JMG mek dem see him face the whole a london know him. you fi understand say a nuh everybody you can ramp wid and get weh, the man say a cudda 10 years from now him affi get back it.
Thanks JMG…..baby mamma

0 thoughts on “MI NAH PUT THE PIC BUT EVERTON DI PEOPLE DEM WANT DI MONEY

1. kmft sender u and u man na no sense look how jamaica hard! dem something ya mek ppl head hurt dem.. bout oun a send money a farrin fi do business.. mi caah badda

2. Everton AKA Mumma! long time dirty minded person. Moves very FEMININE!!!! VERYYYYY FEMININE. From mi a pickney mi always a wonder and a say this undercova!

3. Mumma always in a money problem. I feel very sorry for the family because they are really good people especially his mother. But then again Mumma has his own connections so disgruntled baby momma be careful of the threat you send…

4. This is height a f**kery. The babymother look like she agree with the plan to kill the man mother, father and cousin in Jamaica. What does the family have to do with this man stealing your babyfather “things”? Leave the man family alone and deal with the man himself. Btw, sending threats is worse thing you can do, since the thief know that him have to strike first, putting you and the babyfather life in danger. You all are a bunch of ediots.