A neva that pic me did see in d paper? D one me see uglier lol is must a next one this. Dude look like him a get as much free pums as possible fi go brag wid him fren dem.
:hammer That is why I love this site, always report FACTS!! Mr. Conroy sir, si di truth here, bout yuh a look wife and yuh married areddy, :hammer a smaddy gyal pickney yuh a look fi use. Mi seh if mi love met site one more time, sender big up yuh self.
Lol
A neva that pic me did see in d paper? D one me see uglier lol is must a next one this. Dude look like him a get as much free pums as possible fi go brag wid him fren dem.
:hammer That is why I love this site, always report FACTS!! Mr. Conroy sir, si di truth here, bout yuh a look wife and yuh married areddy, :hammer a smaddy gyal pickney yuh a look fi use. Mi seh if mi love met site one more time, sender big up yuh self.
ISNT THAT FASHIONERA OR WHATEVER HER NAME IS?
That is not the photo that the Star put up, much darker guy was in the pic. This pic up top photoshop
You don’t have to say a word these days. Shy or not!