MI NUH LIKE IT- CHU CHU BODY

MI GUH PAN CHU CHU PAGE AND SEE THIS FLIPGRAM AND WHEN MI THINK A OLD PICTURES DEM HAVE PICTURES PAN IT WID PEOPLE A TEK PICTURE A DI MAN DEAD BODY…PHONE A TEK NEXT PHONE PICTURE IT NUH RIGHT MAN..AND THIS IS A PHOTO AT THE MORGUE SO WHO WAS ATTENDING AN MOVE OFF THE SHEET A SHOW PEOPLE DI MAN FACE?

0 thoughts on “MI NUH LIKE IT- CHU CHU BODY

1. It never ceases to amaze me how totally callous and disrespectful people have become. Not even in death is there allowed dignity. RIP Chu Chu.

2. Very disrespectful n mi mind a tell mi is the gal a try prove say a fi har man even in death these bishes don’t take a facking break kmft come on now man
    RIP chu chu

1. No joke :peluk :peluk morning yea I’m getting the feeling is she cause y she inna di picho dem so much dem too damn disgusting man

3. Then when they finish they gonna come chat bout JMG this and JMG that, look and read the comments made about your behaviour classless woman, we the bloggers don’t support that !!!!!!!

Leave a Reply to Sweet Cancel reply