MI TEK SEAN KINGSTON SIDE 10000 TIME

HE CORRECT..DI GAME FULL A SPIRIT AND BAY DEMON A REAL DEMON DAT.. CLASSSSSSSSSSSSSSSS HIM YES HIM TOO LIE AND DAS FACTS..HIM SHOW MEEK MILL CALL HIM BUT CYAH SHOW SEAN KINGSTON CALL HIM BECAUSE HIM KNOW SEH MEEK MILL RECOGNIZE DI BWAAY DEM HIM MUSSY FEEL SEH A HIM TELL SK…..GAME A FRAUD LONG TIME..CLASSSSSSSSS HIM SK CLASSSSSSSSSS HIM

15 thoughts on “MI TEK SEAN KINGSTON SIDE 10000 TIME

1. Yuh get lick cross yuh face an yuh jewelry tek weh, leave dis shit alone mek sissy game an weakmill handle dem beef, you jus keep it positive do music an manage yuh money better

2. Sean Kingston you’re not dealing with a bunch of coconuts who run up their mouth 24/7 and seldomly act on their threats. The bloods will red light and then smoke your obese azz. Don’t show off for social media bro, try and squash this beef so you can get back to making your pop songs.

3. Kish chill, I don’t want to see you get hurt youth, those nigga will kill you, I wouldn’t want to cry for you , I still care about you kid, you never dissed the program, Janice understand yourself, and do better, cho I can’t stand your ways, I know you are the one chatting shit and hyping Kisean up, “STOP” now, you know you shouldn’t be doing this

4. The Game is a punk fi real, but he has some hungry boys on his payroll who wouldn’t hesitate fi act on his behalf. Sean yuh have a likkle money wen yuh a walk wid so much $ around you neck u must can afford a likkle security. Even Titus and him dawg M16.

5. SEAN KINGSTON NEED TO SHUT UP .. him n safaree both mek jamaican man look like dem a idiot .. one inna debt bruk n bosi and di next one getting played by every bih in hollywood… as a yard man how u mek man run up pan yuh and lick u over wid bakkle and rob u dwrcl what a joke .. a weh ur body guard dem deh ? or u money nuh suh large? plz game is a haunted bumbohole yes but he will fck sean up lmaooooo real fckin talk … sean fi know himself .. all him cuss it comin like him fraid fi cuss d badwud demmm lmaooo i weak him cuss it like a real fake ass jafaican nigga

1. Safaree is repping you coconuts, but how come he was kissing miss Nikki’s batty jaw on Lhhh literally when they were by the pool! Unnu nuh see dat? Thought you coconut mon don’t bow? Lol #Frauds

6. Safaree is a disgrace to even call himself Jamaican he is not Jamaican to me, he try to act too much now, sit somewhere and get your life together try to likkle music route or something and leave the talking to just bare English cah you sound stupid and for Game I did hear that Game and his people do rob people in the club it come on like a business. Game get it together and stop robbing your peers.

1. A bay acting ina di black reality shows so mi watch di sick demented white folks..dem more real and dem body nuh overdone :angel

Leave a Reply to anonymous Cancel reply