MI TELL UNO ALREADY QQ NAH GUH CHANGE O

24 thoughts on “MI TELL UNO ALREADY QQ NAH GUH CHANGE O

1. Dutty yellow teeth stinking pussy qq always a bother di girl…because qq ever look cheap n tacky n sq look way better than har…I wish sk would beat qq ass everyday qq talk bout di girl or her son how di gal son ugly n ah lie gal pickney look Berta than Bella weh qq need fi tek care of…qq go fix your teeth n stop talk bout ppl yuh look like Telly tubby inna yuh clothes dem

2. Nasty Qq a chat the girl son how him ugly and hair not done Skay shoulda beat yuh fi that deh comment deh alone dunce bitch bought you a move to Washington yuh need fi move into a shelter nasty hoe I don’t like Skay but she needs to beat your ass for calling up her pickney name her son look better than you and your daughter combined why you didn’t beat the gal them weh say Bella have Down syndrome you know who to have strength for weak hoe …you and Bianca mishna Sammie and big hole tanisha need bleach cause unno dirty and rotten like Lowe the gal and her pickney and her baby father … Sidebar : Is Nico the daddy to the prostitite name Rebecca aka dramaqueenb????

3. How someone who don’t own a bed love start drama.. qq your mom have u on child support. U have no papers in America n u sleeping at all your friends yard!! U need a social and a place to live ASAP… stop worry about skay n sort out yourself! Your mother throw out u n your daughter and your homeless like stop sis! Focus on wats important…

4. Honestly y’all sound like haters in these comments. Let’s keep it 100 you may not like QQ and she do need to get her ass beat for talkin about skay son but we not gonna front like QQ not a bad bitch she always look good when she step out evah clean and neat but she do have a crazy mouth n she talk a lot of shit yeah we all know that. But QQ and Bella is not ugly And Bella is well taken care of. That is all

5. Dramaqueen stfu u live for skay life !!! Nuh two kids u have ? From yuh get the likkle boy pikney u forgot about ur daughter post har up to man

1. That’s not her daughter is her friend daughter she act like she her mom but that’s not her kid . The real kid mom is a bum just like Rebecca and word on the street Nico ain’t the daddy or the old man she live with must be one of her old white man client them she did a sleep wid

6. 1st Off Unnu Dutty People Ah Talk Bout Dem Ah Pick Pon Dutty Lick Out Batty SK. Mishna Out Wid Har Fren Dem & Dutty Sk & Har Fren Latty Guh Pon FaceBook & Ah Talk Bout The Girl Inna Designer Shoes & Still Look Bad Suh Tell Me Now How Dem Ah Pick Pon Sk ?? Dutty Sk Need Fi Worry Bout How Har Baby Fada Just Have Baby Pon Har & Just True She Love Likes She Stay Wid Him Tru Him Likkle Lawsuit Money, She Need Fi Worry Bout How Ar New Bestie Shayron Just Did Ah F**k Har Baby Fada & Har Own Baby Fada Tell Har Suh Now She Wyaan Fight The Gal Which Mi Nuh UndaStand Why Cuz Sk Still Ajai (PMoney Uncle/40block) She Nuh Stop Walk & F**k 40block Fi Di $50 & Still Ah F**k Mishna Ex Man Harvard (Firesquad) Every Week She Hav A New Fren Learn The Definition Of FRIEND!!!! Now She Unda Ney Baby (Dog Face) & She Fuk Har Baby Fada Tu. Only Reason Why She Hate QQ Ah cuz QQ did Ah f**k Nico 1st & she guh breed Fi him Afta. As For Latty Yuh UGLYYYYY BADDDDD Why Yuh Nuh Worry Bout The Bowy Weh Yuh Ah F**k & Him Gal Wyaan Beat Yuh Or Worry Bout The Fact That Yuh Baby Fada Breed Him Side Bitch (Now Wife). Unnu Life Sad Always Wyaan Play Victim Before Unnu Mek Everybody Know The Truth.

7. Seriousness now it’s about to be 2017 unnu cyaan change, unnu give people one bag a shit fi talk bout unnu and when people chat unnu a the same one wah seh people don’t mind them business.. QQ before yuh try class up SK Mek sure yuh grammar CORRECT! You need to go fight a English book like now. QQ yuh have a daughter instead a look fi fight go find a man married and get yuh papers BE! We tired a unnu now man.. All dramaqueen a.k.a Rebecca go learn fi tek care of yuh kid(s) (mi swear a 2 but the Instagram a seh 1) and stop war SK ova har baby fada. Who gives a f**k you use to f**k and now yuh stop (point proven) let it go and move the f**k on BIH…. Mishna nobody remember yuh, SK stop chat to yuh because yuh tek the money wah yuh get fi put pon har commissary and when she a call yuh a dodge har or give har a story, you and your jailhouse baby father girl go look a life and go learn fi dress yuh self and yuh child in decent clothes, mishna yuh Nuh look good yuh tuff Nuh f**k… QQ yuh sound like a hater SK make up look good she bad pon the make up yuh grudge har because yuh likkle choker business Nuh go Nuh weh… go learn fi do something cause dick sucking stop sell… SK keep it classy and keep it cute girl QQ a waste gal all she do a party and shake her ass on the internet for views and likes if bitch was really about it she know where you at… all BIanca she and QQ a par all QQ and Tashay start talk back but tashay forget that QQ was f*g Chris and Chris was driving he up and down in her BMW

8. BB she with her lop sided ass I can’t stand that bitch.. she nasty as ***k look like a f***g mole rat… that project trash she need fi bag up har life and dash it weh… Mi pray everyday seh she a tek mi man so mi can find out so mi get a reason mi kick up har bloodclaut…. More while I see the bitch and want to …. I don’t like Bianca

9. Wah Dora have to say cause yuh know ah Dora best friend fi now… cause everybody and Dora a bestfriend Neva see a gal weh love friend

10. Rebecca pissed off that she the only one at her baby shower no baby father , Rebecca you shouldn’t talk shit cause u got ya bestfriend claiming your daughter

11. QQ hunn…. me have a few things to say… one you are a hater whether your friends want to point out or not u obviously obsessed with the girl…. If she wear a outfit or shoes u sub har … u sub SK everyday. Can’t expect anything better from you though cause that’s how it is when people don’t have nothing to live for … Skets aka Taneisha u nuh fi inna no argument with no baddi all ur kids them weh inna the system a go need yuh fi ansa to them. You a use your front fi well ova 15 years and don’t have a thing fi show fi it…. QQ u want fight she not gonna fight she making money try it sometimes… all a unno cuss the girl bout har baby father and all a unno a baby madda without baby fathers … ” Pot calling the kettle black” I wish SK neva experience prison so she woulda really buss unno ass. All of unno is very bad mind… unno used to be friends and then unno stop being frens move wid unno life. Mishna hunn me like yuh but worry bout your daughter inna Jamaica the big one the daughter aka yuh sister :)….. you never look good and ur friends shoulda tell you the truth… why u cussing Skay bout the comment when it was KC Rebellious Laughing ?? QQ u seh u moving just move and worry bout ur daughter the on u care is so well taken care of the one u are more like a sister too…. don’t know why u and Rebecca don’t go fight Nico everyday unno sub skay … Let it go. Weh fighting a go prove smaddy haffi lose and then what? SKAY don’t fight them cause then definitely have a Hate inna them heart fi u dem gyal deh wid probably try kill yuh the way how them hate set up

12. These ppl still exist? Lol
    Shayron y u do ur belly and it still big and u have to photoshop still
    Girl we see the curve in the doors and the tile bye Felicia u still stay bad and di man dem seh you are BURNING !!!! Get checked out ASAP

Qq u seriously need a life and a intervention you are troubled God know me like u but I see it u need to change for 2017 u are good looking if u love being naked go and strip how u make Mariah aka Sadie bee turn stripper and all do breast WHY u don’t try ??? At least it’s a source of income and u will be working like a job ??? Because y’all don’t have no ambition so being a stripper is the least u could do

SK makeup is trash she needs to go to beauty school if she loves it so much she photoshops all her clients they don’t really look like that in person and the makeup is all over the place and how much disrespect can one person take from a Likkle idiot coolie bwoy seriously he fcked all your friends what’s the sense y would u breed? Just to say????? Kmt

Tashay you’re a grown ass woman you need to stop running around with these losers kmt u a big woman now your nigga is in everybody’s DM

BIANCA U LOOK VERY STINKKKK LIKE LITERALLY !!!! U look like u smell bad honestly u look like u nasty like ur panty seat got yellow stains you just look dirtyyyyyyyy everything bout u & stop walk n suck COCKY n a try trick d man dem bout u mother sick a Jamaica n u have to send her money you wack BITCH the amount a fck unu fck unu Pusi must tired unu a walking zombie unu supppse to have car n land!!

Every year it’s the same damn thing & the funny thing is y’all were all friends in the same clique smh

13. HOW MUCH TIME YOU GUYS GOING TO KEEP SAYINGTHE SAAAAAAMMME SHIT?????

LOWE THESE PEOPLE THEY 25-30 YEARS OLD AND AINT SHIT SOOOO…