MICHI BOO HYPE INA DI TEEFING CLOTHES

0 thoughts on “MICHI BOO HYPE INA DI TEEFING CLOTHES

1. LADY YOU ARE SICK IN YOUR HEAD. YOU NEED PRAYERS… Met you we need a roll call fi dem dancehall ppl (celebrities) with their credentials, their accomplishments etc, maybe that will open their eyes and have them look into themselves. Lol

2. Mi like har. She hype and tief. She not like some hypocrite who buy stolen clothes and gwan like dem betta dan people.

3. Their biggest problem is that they do NOT want to work but want the nice things of life but I’m sure one day she will regret it smh

4. Some people work fi what they want and have and work damn hard fi it… but you have ones who take the easy way out and is proud of how they achieve them and they are the same ones that has been in the US probably the longest than the hard working people dem and feel that they must not work to get ahead but I blame that on the men dem deal with the men shape these women they way they are. The men are the ones that say mi a tek care of yuh and thus that’s what that women expects the man to do and expect every man to do because thats what she is acustom of we can’t blame all the women for their behavior and yes I know that we has women have a mind of or own but what women will pass up a man taking care of them, ladies! But in any event it is best to be able to take care of yourself and at the same time the man can do his part as well but when that stop at least you have something to fall pon your job! Bless day everyone!!!!!!

5. She nah change a she dat love her or hate her. Years of prison never change her, people a chat her she no care. So why should we.

1. I was wondering about her mouthpiece to, her mout kinda hard fi look at. Teef from birth to death, what a reputation. I feel for the poor soul that has to call her mother.

6. Michi Boo your whole ensemble is awful from top to bottom!!! Your teeth sound like they are ready to fly out of your mouth and as for fly where you want to fly…..

7. I know we Jamaican big pan the nickname ting.. but them fi start choose some name dat grow wid them… I always read bout “MICHI BOO”… I mean, I wasn’t looking for a female age between 25-45, but I was sure as hell wasn’t looking for any female between the age of 70-105.. no sah…. dem fi do betta!!!

8. A WAH DO DAT OLD WOMAN DEY HAVE IN FALSE TEETH U CAN BET SHE NO HAVE NOTHING A JAMAICA A BRAG INA THEIFING CLOTHES LIKE SHE SOUND GOOD R DRESS TIGHT LIKE A SO SHE LOVE THEIF SMALL SIZE CLOTHES SHE NO C R BELLY BAN PRINT THREW R DRESS SHE A 58 YEARS OLD AN A GWAAN LIKE SHE YOUNG AN SHE A GRANNY MITCHIE GO SIDUNG NOW U DAYS OVA GI THE YOUNG PPL DEM A CHANCE CLOTHES IS NOT ALL DATS ALL U LIVE FAH CLOTHES TRY SAVE U MONEY IN CASE DEM TIRED A U ANA SEN U HOME A JAMAICA SO HOW UNO FLY AN U A SING FLY WEN U WANT FLY UNO HAVE NO STAY LIER

9. she tight eeeeeeeh she look stiff baaaaaad age a beat r an she love look young boy wey no want r an mine dem r arm green to u c mitchie u played out baaaaaaaaaaaaad

1. Mi Neva know dat this long time big woman arm green
      She bettaa go try get back har twin sons who she give up for adoption she wutless bad

10. BOO MICHI!!!!!!!!!!! Yow yuh si all a dem pppl yah weh a hype up bout clothes… dem fi mek di camera man dem falla dem go a dem yaad…. mi wah si wah dem own… one bag a teefing dutty clothes…

Wi nuh pet ppl.

1. A whole leap a hypocrites dem who like to pass judgement and dem same one teef and buy from teef. Dem naw trick me. Hussling haffi gwan.

11. Yow teef n hustle a 2 difrent tings….. an mek sure yuh a teef n hustle with a goal…. wen yuh a hustle u can hype but wen yuh a teef yuh fi keep yuh ass quiat..

No pettins

12. Michi Boo mi wi rate yuh when yuh teef di dentures dem weh mek yuh mouth look PROPA. In di meantime nuh do nuh more video weh show up yuh mouthpiece….:travel

13. ITS NOT ABOUT PPL WEH A TALK BOUT R DEM A BUY THEIFING CLOTHES ITS ABOUT HOW SHE A MEK VIDEO ANA BRAG BOUT IT.IT DONT SOUND GOOD R DENTURE SHOULD DAN DROP OUT TOOOOOO HYPE AN DONT AVE NOTHING BUT CLOTHES AN SHE A OLD OLD WOMAN GO LOOK ALIFE OLD ZAR

14. Chu man…the only logical explanation for this woman’s behaviour is that she suffering from some type of mental illness.

15. Has to have some mental illness. Nuh sane sumadi nuh tan suh. If I’m ever tempted to steal anything just the thought of my family especially my mother and my kids run out the thought wid a quickness. Plus look weh she a thief too. Clothes. Cheap clothes too. And that boot. Mi cudda really get up say mi a go wear that clown looking ghetto boot and a make video wid it? Old woman yuh can’t dress. Yuh boot ruff and yuh clothes a squeeze yuh and yuh false teeth a drop out. Yuh hair look cheap af and yuh stay very very bad. Yuh friend dem a chat yuh say yuh worthless and stink. How all under yuh bed full a dutty clothes. Seek Jesus lady.