Di people dem seh Michi and domo meet a man and di man seh him a go pay dem fi do di tings……and dem get a grand U.S. fi do di tings dem…….Suh it confirm now as mi did deh a pay dem get fi do di tings…Mi hear seh a regular ting fi di likkle young gyal dem a jamaica meet man ina club and man hire dem out…People seh dem a slip ”Michael Jackson” pill ina di man dem drink and rob dem………..but it look like dis man never get no pill him seh $1000 fi 3 sum and video and him get it from Michi and Domo she
0 thoughts on “MICHIE DEM GET PAYMENT FOR SERVICES RENDERED”
why? :hammer
her pummpum nuh smell? cuz it look like the scent did trang as per the video footage.
The man overspend by about US$700. US$1,000 for a threesome? US$150 – $300 (tops) is all that is required. US$1K can get me about 3-1/2 threesome. :ngakak
Mi nuh think di sucker tun wey har face because big clit smell bad shi tun wey har face causz pressure reach har wen di predator start di penetration shi move to be comfortable but it di still hot o god guh back to school little girl an don’t start something that you can’t manage!!
I guess 500 dollar split between both she n har fren man have money fi waste pusc look like john crow draw brakes inna mnl dis girl michie Something is wrong u fava 1 big bbc possesed battyman if dis girl family care she need intervention b4 it to late
This pickney has no remorse…she post up next smoke up video captioned bout she good…nooo shame gyal…she a talk bout scent…look at the condition of fi ar pums how the bumps dem full up of puss…she need some industrial strength disinfectant fi rub pon dat and a fresh wax job. She seems talented in hairdressing thats a start…do that…hairdressers and make-up artists are making a killing right now as long as she good she can make a decent living for herself.
The irony of this video. Michi u been whoring for years no shame to ur ting. You’re 21 years old? Your pum pum looks like it can collect old age pension. Why u use the dutty razor fi bump up yuh crawny front so u never hear bout Nair yet? Your vagina looks godawful naah lie.
Dwrcl@ latty.. Yuh too wicked and bad….. Most people don’t know how to shave, if your hair grows in a downward direction shave going down. If you go against the grain it irritates the hair follicles causing bumps and ingrown hair(s)
dis bitch! I guess ho nuh love see ho wid long pocket man. you a talk bout gal weh too young fi do dis and dat, but you start very young too,and yuh still young and yuh done!
IS A DISGRACE BEFORE GOD, MAN AND ANIMAL. DAM ZOMBIESLUT*
YUH CAN SI SEY ALL DEM DEY NYAM TRU DEM BATTY AND SHIT TRU DEM MOUTH*
WALKING DEAD DEM A SWEAR SEY DEM A LIVE> A TRY TELL PEOPLE HOW FI CARE PUSSY**GWEY GAL A YUH OWNA PUSSY YUH SMELL YUH DAM NOSE FAVA BUSH HOG BALLS.
why? :hammer
her pummpum nuh smell? cuz it look like the scent did trang as per the video footage.
What a disgrace!!!!! I heard about the video, a weh it deh Met?
there is a next video out with them in the car a gwaan,just sickening
serious @Simplicity
Ugly baddd!!! :mewek
TWO QUESTION WHERE DID THIS GERMS COME FROM AND WHY ?
very important question to ask…
The man overspend by about US$700. US$1,000 for a threesome? US$150 – $300 (tops) is all that is required. US$1K can get me about 3-1/2 threesome. :ngakak
:ngakak We gwan need Jancrow Belly fi verify yu price point, lol
Michie seems to be gender confused :cool
BUT ME TELL UNOO SAH A LONG TIME SINTING ..DEM KNOW UP A PEGASUS…MORE VIDEO OUT DAH
Mi nuh think di sucker tun wey har face because big clit smell bad shi tun wey har face causz pressure reach har wen di predator start di penetration shi move to be comfortable but it di still hot o god guh back to school little girl an don’t start something that you can’t manage!!
Nuh man naa pay 1000us fi threesome dem nuh get more dan ten grand.
I guess 500 dollar split between both she n har fren man have money fi waste pusc look like john crow draw brakes inna mnl dis girl michie Something is wrong u fava 1 big bbc possesed battyman if dis girl family care she need intervention b4 it to late
a grand in a US money..?? U mean in JA dollars. The amount bad bitches down a JA and they pick these two for a grand.. Dead to bumbo. nothin no go so.
This pickney has no remorse…she post up next smoke up video captioned bout she good…nooo shame gyal…she a talk bout scent…look at the condition of fi ar pums how the bumps dem full up of puss…she need some industrial strength disinfectant fi rub pon dat and a fresh wax job. She seems talented in hairdressing thats a start…do that…hairdressers and make-up artists are making a killing right now as long as she good she can make a decent living for herself.
A wah gwan yasso yow dem batty man yah a get outta control yuh can see say him wish him did have a vagina mek dem luv talk bout ooman cratches so
The irony of this video. Michi u been whoring for years no shame to ur ting. You’re 21 years old? Your pum pum looks like it can collect old age pension. Why u use the dutty razor fi bump up yuh crawny front so u never hear bout Nair yet? Your vagina looks godawful naah lie.
Dwrcl@ latty.. Yuh too wicked and bad….. Most people don’t know how to shave, if your hair grows in a downward direction shave going down. If you go against the grain it irritates the hair follicles causing bumps and ingrown hair(s)
das y she fi use nair
dis bitch! I guess ho nuh love see ho wid long pocket man. you a talk bout gal weh too young fi do dis and dat, but you start very young too,and yuh still young and yuh done!
Where can I find this video
Lmao@ met…. Dat front need nair mixed with a little acid.
u memba rake? although dem still mek it a so dem feva rake
Did she say she was 21? Why she mad though are they talking away from her business? Little girl give mouth and pussy a rest.
IS A DISGRACE BEFORE GOD, MAN AND ANIMAL. DAM ZOMBIESLUT*
YUH CAN SI SEY ALL DEM DEY NYAM TRU DEM BATTY AND SHIT TRU DEM MOUTH*
WALKING DEAD DEM A SWEAR SEY DEM A LIVE> A TRY TELL PEOPLE HOW FI CARE PUSSY**GWEY GAL A YUH OWNA PUSSY YUH SMELL YUH DAM NOSE FAVA BUSH HOG BALLS.
21 rough rough years. Den is when since she write di manual pon pumpum care/maintenance? Stay baaad….:travel