MICHII AH CUDDA WHA CAUSE DI WALL AND ALL DIS?

YUH NUH CURVY…NO PROBLEM…YUH BATTAM NUH BIG …NO PROBLEM..YUH SKIN CLEAN AND YUH CAN DO YUH MAKE UP SO WHY DRAG DI POOR WALL INA YUH BANGARANG MICHII?

10 thoughts on “MICHII AH CUDDA WHA CAUSE DI WALL AND ALL DIS?

1. Dwpbrcl :ngakak :ngakak A why dem duh dah photo shop sumting deh doh why??? cause inna real life ppl know di truth an suppose a real man a look pan yuh and tink a suh yuh really look den when him see yuh him see di real… no sah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dis outta control mi convince seh dem ppl yah mad out pan a levels whey un heard of.

SO WHY DRAG DI POOR WALL INA YUH BANGARANG MICHII? Dis have mi deathing :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. i understand the need of lil photoshop now and then, even i am guilty, but what bothers me is when you go overboard with it. Saw this young miss the other day downtown and she looks nothing like her pics, mind you she looks so nice, body lil n neat so why go overboard with the photoshop?

3. Lol trust me met every gal a do it. From the prettiest to the ugliest. It’s because u have the ones tthat buy the good apps to do it …then u have the cheap ones that a follow and have to get the free app. I don’t mind a little filter and photoshop here and there but some of these girls go extremely overboard. And whoever fooled her and told her that hair and wardrobe working deserve a box

4. saw her downtown to pon king street….her foot nuh so curvy smh.michy a me did tell yuh dat yuh must big up pinkwall n yuh smile wid ur mouth but ur yeyes dem did sad.

5. Michii ain’t nobody make she fool unno all she do a wear her cousin pop in a dem when she come a ja wear her cousin friend stuff bitch bye Facebook alone she can fool inna her cousin friend red bottom a her party since she meet some farina gyal get hype cause everything dem give her when dem a fly out back.