MICHII +BIMMA VS FRETTY

34 thoughts on “MICHII +BIMMA VS FRETTY

1. Really ah SO fool FOOL gal get pre meditate murder charge…. Caw fight can go any way..and the way you ah puff and a run down this chick..prison is right at your door

2. Why this girl don’t go and find something constructive to do.I’m so over her met y u post dis so early and hear har a call di gyal suck hood lol y’all are the same…..weh war aguh tho? unno need fi guh take several seats back and analyze unno life #stupidgirls #sadlife #shameful

3. Why unu delete di comments di.people dem lef under the video? Yes michi yuh run fi tru look how fretty easy and look how u a kill up yuhself ina yuh videos? Mine u have goiter mi love look pan yuh neck trings! :ngakak :ngakak :ngakak BIMMA u have di batty man signature talk tho! Met there is your proof it is a man!

1. Mi a wonder how no comment eno man________________________________________________________________
      mi hear it (bimmanogenda) a talk side a michii…It look like it a go mek couple links fi michii gwaan sell I kaint…Where is Michii dis mawning?? Michii mi need u fi talk to mi

4. Suh Bim no genda drive wid Michii ina di back a di car solo fi guh war Fretty? Why uno neva report Fretty to di police fi lick di car?? Michii…bim no genda a mek some links fi u? :travel

5. Mitchy fretty look better than yuh and idk none of u outside social media bimma blocked me because of my comment earlier Mitchy SICK STOMACH FRETTY YOU NUH TOO GOOD EITHER ENUH BUT YUH BETTA THAN BITCHY YES BITCHY U A CALL PPL SUCK HOOD BUT U SUCK EVERYTHING INCLUDE THE HOOD BORROW CLOTHES MICHELLE YUH MUMA MUST HATE YUH BATTY MAN BIMMA MI CANT STAND DEM

6. MI SAH DAH CARLESS NADT ASD GAL WAH NAME MICHI FOOL BOUT U GWAN FI GAL WID KNIFE YES GWAN GO KILL ER U LOVE SUCK PUSSY SOH U WILL GET NUFF INNA PRISON U LIKLE LOW LIFE BITCH BIMKID A D MAN YET HIM SIDUNG INNA D CAR A VIDEO U AG9H FIGHT ALL U MINS SAH U GONNA B A shehero

7. Yuh kno Michi aguh get it doe! Provocation is not to be caused! Why shi a prove sumn??? I doubt fretty iz at the house! Bimma u need to memba u a fish and people will scale yuh down dem.parts deh! U cuda rich likkle more! Dem nuh cya cuz at the end of the day a scammer money so dem naa guh cya! Dem fi beeat michi and scale yuh naked and cut tuh tail!

8. she stuck pon repeat and yuh know wen yuh c dem a behave like a true empty barrel ..just yuh spit in the wind alone can ketch em kill dem,she so hyped and deep down she fraid kmft

9. Fretty gonna beat her yuh see , michi us jamaicas biggest mattress the amount of pussy this gal sell to her father friends and still can’t own a car or house

10. Michi u sound bored bad. The devil find work fi idle hands. What u gonna be doing with ur self come the next 5, 10 years? Try to invest in urself and do better for God’s sake, you’re such a goddamn disgrace.

11. yellow teeth ppl must low certain lipstick color….anyhooo. me deh yah fi see wen she and Bimma fall out and start go at it like him and fretty and yes she hof to buy out the war cazn say she wont have a ride to go to the parties

1. same way so, that shim is the batty man version of Aneka!!!!!!!!!! them cannot be fren tamed, they are users!!!!!!!!!

12. Yes I just watch it … Fix it Jesus a call out fretty DWL wid knife inna shorts :ngakak :michii what away u bad ???

13. michii could never ah call fretty suck hood gyal when michii already on camera ah suck out gyal…how dat fi work. she cant chat bout fretty

14. People still no av bed n stove n inside bathroom? Met da gal deh a look a hype n u a give her it..she stay bad no B/c she look sick if u ask me she is a f**kin disgrace she ain’t even bad she look like a wet rat mawga n stay bad fretty look better dan her!! My girl calm dung bimma still ago ge u a free ride Ina d old bmw

15. Unu memba dis…..Dwllll. Yes man. A dis fi happen to dis dutty big mout gyal. She sounds so dumb. Is like she a strain fi look and sound bad. Smh. Real waste gyal dis. Smh. Dem fi duss har like a flourbag. Kmt
    Loud Mouth Female Bully gets a Proper Beat-down!: http://youtu.be/LiqYkS_czs8

16. I don’t know these people and I do not know what the argument is about but I’m really tried of seeing the both of them fight already and get it over it, everything starting to get sicken now…