User Submitted March 18, 2019 by Met SOMETIMES WHEN DUH ALL DEM WICKED TINGS DEH UNO FINGER FI DROP OFF.
Well at least the crew name lived up to their name 500 an Betta so if you had $499 in your wallet you’d been safe..** Reply
Dem bold een man. A should a dutty pad and pile a shit dem dig up. A hope next time dem reach inna smaddy bag dem fingers bite off. Reply
Send di obeah fi har pussyhole mek she cyaah spend it an dus a walk round a call yuh name wid it inna har hand. Reply
Vynil bag at a “hype party” to hype about your money right? Well hype yu want hype u get! Consider it a loss and move on. Next time leave it to the REAL ballers who can AFFORD a loss and not cry about it … Reply
Quick question, what’s the purpose of taking a picture of the bag with few likkle dollars in it??? Since when teef tek money and left back??? Reply
Well at least the crew name lived up to their name 500 an Betta so if you had $499 in your wallet you’d been safe..**
Dem bold een man. A should a dutty pad and pile a shit dem dig up. A hope next time dem reach inna smaddy bag dem fingers bite off.
Send di obeah fi har pussyhole mek she cyaah spend it an dus a walk round a call yuh name wid it inna har hand.
Vynil bag at a “hype party” to hype about your money right? Well hype yu want hype u get! Consider it a loss and move on. Next time leave it to the REAL ballers who can AFFORD a loss and not cry about it …
Quick question, what’s the purpose of taking a picture of the bag with few likkle dollars in it??? Since when teef tek money and left back???