MISS MISS WHEN TRUMP CUT THE FOOD STAMPS HOW YUH GOING TO MANIJ MISS

Okay miss Christina Me Morris
This is my last f**king message to you leave Milly Star the f**k alone because that end that b*tch you have walking around dressing like a photo copy of you every were unuh guh can save you, any day me and you buck inna big deal Mondayz b*tch I hope you have all the money you had like you did the other day when yuh sis Milly. And you may girl I don’t know you but why would you want to be a copy of Christina she is a street dog with kids without father when Trump cut out section and fooadstamp hungry going to kill you and those kids because yuh p**y nuh good.
Last time me a tell yuh leave Milly Star alone.

8 thoughts on “MISS MISS WHEN TRUMP CUT THE FOOD STAMPS HOW YUH GOING TO MANIJ MISS

1. Dem a twin fi true..sey God know! !?? Oh n Sender kindly note that ur poor grammar has all but diluted the threat yuh meant fi send.you said that the bi#$tch she a walk everywhere with CAN GO SAVE HER!!

Yuh haffi use proper grammar or di ppl dem nah go tek heed cuz yuh nuh threaten dem good!!

Oh asking for a friend. .WHO ALWAYS A WONDER HOW A WOMAN KNOWS A NEXT WOMAN P $$@Y nuh GOOD!!??

1. No we are twins but that’s my best friend so we dress how we plz. Cuz her man chat to much that why she know mi pussy nuh good, but him nah tell her how him love eat the no good pussy

2. Dem a twin???? a dat me waah rass know cause mi naaaa big big anna walk roun an dress like nuh gyal but a weh di #$%^&*@ den again i see di prablem here mi nuh know a which one a dem yah talk senda still but mi figure it out is har ugly fren dat insecure and she believe she ugly dan di fren suh anything di fren run wid she run wid dem prabley a f**k tuh wat a stress….

1. Now we are no twins we buy we own clothes so we can dress alike if we want to w wonder how everybody upset we stress them hard. Senders true yuh life sad and yuh cyah party yuh vex run go breed and your so call baby daddy not looking on you and that child so you a try something I work two jobs I’m a f**king nurse what are you in america you dont even have papers you bright bout section8 my daugther father own the house we live in and my sons father take good care of them so you said bad I living comfort and drive my own car while you taking bus you sad bad

3. “Yuh haffi use proper grammar or di ppl dem nah go tek heed cuz yuh nuh threaten dem good!” :hoax :ngacir: :ngacir: :mewek2 :mewek2 :mahongintip :dp no man I’m crying :newyear :newyear :selamat :selamat

4. Nasty ole Christina Lee Morris where on you is a RN much less a LPN bitch you are not even on the registry for Nurses in NYC so please stop lying Am a RN so bitch I know the real deal