MISS THE SENDER HAVE A QUESTION -_o

7 thoughts on “MISS THE SENDER HAVE A QUESTION -_o

1. Marcia sit ur old ass down n just live ur life. Y dont post wen dem a pull u to the back every time u come from Jamaica. Stop post all kind of fukrey. U sound stupid for a big ooman.

2. Mi ago dus seh a di pain medication whey dem give har cause dis.. Dus hope ano just di fat pan di chin she a work pan but also di fat elsewhere.

3. Dah hairstyle deh mek har head look like she drop pon it at an angle from a high tower..or dem lipo the sides of her head before she wake.

4. For a big woman she a disgrace to adult hood. She no use to nothing. She post to man and he look like he want to curse her. All she does is drop brand name.

5. For years Marcia been getting post on pink wall fr blog days she still no use to nothing. Marcia did u get therapy for the rape which is what gave u a little money when u sue the govt? Because it look like ur looking for therapy on ig. Fr Hi5 days u behaving like this. Did you reach out to your daughter and try build back your relationship? At your age you should just focus on ur grandkids and chill. Demeisha know u never raise her good so she keeping her kids away.